تاریخ انتشار: ۱۳:۳۶ - ۰۷ مهر ۱۳۹۸

خطیر: منشا زیر بار جریمه‌ ها نمی‌رفت

معاون مستعفی باشگاه استقلال گفت: منشا ۴۰ هزار دلار بابت باقی مانده طلبش از باشگاه پول می‌خواست که وقتی برای تسویه حساب آمد به او گفتم ۲۰ هزار دلار بابت جریمه از آن کسر می‌شود، ولی او جریمه اش را نمی‌پذیرفت.
پست جدید علی خطیر
اقتصاد24- روز گذشته گادوین منشا در مصاحبه‌ای که درباره معاون ورزشی مستعفی باشگاه استقلال انجام داد علی خطیر را متهم کرد که به خاطر ۲۰ هزار دلار او را در خانه اش زندانی کرده بود. برای همین منظور با خطیر تماس گرفتیم. خطیر در دفاع از خود گفت: «منشا ۴۰ هزار دلار بابت باقی مانده طلبش از باشگاه پول می‌خواست که وقتی برای تسویه حساب آمد به او گفتم ۲۰ هزار دلار بابت جریمه از آن کسر می‌شود ولی او جریمه اش را نمی‌پذیرفت. ۱۵ هزار دلار هم بابت تمکین نکردن از فرهاد مجیدی پیش از دیدار با پدیده در مشهد باید جریمه می‌شد، چون در قراردادش آمده بود اگر حاضر به بازی برای تیم نشود ۱۵ هزار دلار جریمه می‌شود. غیر از آن هم بابت عدم حضور در تمرین ۵ هزار دلار دیگر جریمه شده بود که مجموعش ۲۰ هزار دلار می‌شد ولی در کمال تعجب این جرایم را نمی‌پذیرفت و حاضر به امضای برگه تسویه حسابش نبود».

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار