تاریخ انتشار: ۱۰:۴۱ - ۱۰ مهر ۱۳۹۸

جریمه شجاع نصف می‌شود

به احتمال زیاد محرومیت دو جلسه‌ای شجاع خلیل زاده به یک جلسه کاهش خواهد یافت.
شجاع خلیل زاده
اقتصاد24- همان‌طور که می‌دانید شجاع خلیل‌زاده با رأی کمیته انضباطی به دلیل اتفاقات رخ داده در شهرآورد ۹۰ دو جلسه از همراهی پرسپولیس محروم شد و با این حکم او نمی‌تواند سرخپوشان را در بازی با شهرخودرو و پیکان همراهی کند. بر همین اساس خلیل‌زاده دیروز با حضور در کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در خصوص اتفاقات شهرآورد و همچنین محرومیتی که به آن دچار شده صحبت کرد. مدافع پرسپولیس در کمیته انضباطی اعلام کرد به داور «هیس» نشان نداده و از مسئولان این کمیته خواست در محرومیت او تجدیدنظر کنند.

خلیل‌زاده سپس راهی باشگاه پرسپولیس شد و این باشگاه در نامه‌ای رسمی به کمیته استیناف خواهان تجدیدنظر در این رأی شد. در همین راستا شنیدیم به احتمال زیاد محرومیت دو جلسه‌ای شجاع خلیل زاده به یک جلسه کاهش خواهد یافت. به عبارت بهتر شجاع خلیل زاده بعد از بازی با شهرخودرو می‌تواند تیمش را همراهی کند.

منبع: خبرورزشی
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار