تاریخ انتشار: ۲۳:۱۷ - ۱۱ مهر ۱۳۹۸

تغییر مهمی برای کنکور ۹۹ در راه است؟

وزیر علوم با اشاره به کنکور سال آینده گفت: تصمیم گیری در رابطه با کنکور بر عهده شورای سنجش و پذیرش دانشجو است ولی تا جایی که می دانم تغییر مهمی برای کنکور آینده اتفاق نخواهد افتاد.
تغییرات کنکور ۹۹
اقتصاد۲۴ – منصور غلامی رباره تغییرات کنکور برای سال آینده گفت: معمولا تصمیم گیری در رابطه با کنکورها و کنکور سراسری ۹۹ و تغییرات جزئی اگر باشد، بر عهده شورای سنجش و پذیرش دانشجو است.

وی ادامه داد: باید صبرکرد تا جلسه شورای سنجش و پذیرش دانشجو برگزار شود اگر برنامه خاصی در این زمینه باشد اعلام می شود.

وزیر علوم یادآورشد : ولی تا جایی که من می دانم، تغییر مهمی اتفاق نخواهد افتاد.

اخیر دبیر شورای انقلاب فرهنگی درباره عزم جدی دبیرخانه برای اصلاح روش کنکور در سال ۹۸ گفته بود: در این زمینه اراده جدی داریم و جز ماموریت و اولویت اول ستاد علم و فناوری است. مسئله کنکور یک‌مساله ملی است و تلاش داریم در ۶ ماه آینده به یک مدل قطعی درباره آن برسیم.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار