تاریخ انتشار: ۱۵:۰۲ - ۲۰ مهر ۱۳۹۸

بازیگر «برکینگ بد» درگذشت

رابرت فورستر بازیگر سریال «برکینگ بد»‌ و فیلم «ال کامینو» از دنیا رفت.
5277333
اقتصاد24- رابرت فورستر بازیگر برکینگ بد و کهنه‌کار سینمای آمریکا در ۷۸ سالگی از دنیا رفت. فورستر جمعه چند ساعت پس از انتشار فیلم «ال کامینو» نتفلیکس درگذشت.

فورستر بیش از ۵ دهه در هالیوود فعالیت کرد و بیش از ۱۱۰ فیلم در کارنامه داشت. او کارش را در دهه ۶۰ میلادی با حضور کنار الیزابت تیلور و مارلون براندو در فیلم «انعکاس در چشمان طلایی» شروع کرد و یک بار نامزد جایزه اسکار شد.

ساموئل ال‌.جکسون و برایان کرنستون نخستین بازیگرانی بودند که درگذشت فورستر را تسلیت گفتند.

از جمله کارهای ماندگار کارنامه فورستر بازی در فیلم «جکی براون» به کارگردانی کوئنتین تارانتینو بود. فورستر گفته بود که بازی در این فیلم، در عرضه بازیگری به او حیاتی دوباره داد.

سریال «برکینگ بد» دیگر اثر مهم کارنامه فورستر بود.

منبع: دیلی‌میل / ۱۲ اکتبر

منبع: خبرآنلاین
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار