تاریخ انتشار: ۱۱:۵۸ - ۳۰ تير ۱۴۰۵

آخرین وضعیت تنگه هرمز؛ آیا شناورها دوباره اجازه عبور دارند؟

یک منبع نظامی درباره وضعیت ترددها از تنگه هرمز توضیحاتی ارائه کرد.

آخرین وضعیت تنگه هرمز

اقتصاد۲۴- یک منبع نظامی درباره وضعیت تردد‌ها از تنگه هرمز اظهار داشت: تنگه هرمز همچنان مسدود است و شناور‌ها اجازه تردد از این آبراه را ندارند.

وی تاکید کرد: تا زمانی که اقدامات خصمانه آمریکا ادامه دارد، وضعیت تنگه هرمز تغییری نخواهد کرد و هیچ مجوزی برای عبور شناور‌ها از این گذرگاه راهبردی صادر نمی‌شود.

این منبع نظامی با اشاره به اینکه کنترل کامل تنگه هرمز در اختیار نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار دارد، تصریح کرد: هرگونه تصمیم درباره بازگشایی یا تداوم محدودیت‌های این گذرگاه، صرفاً بر اساس ملاحظات امنیتی و منافع ملی اتخاذ می‌شود و تا زمانی که تهدیدات و اقدامات خصمانه آمریکا ادامه داشته باشد، تغییری در این وضعیت ایجاد نخواهد شد.

وی همچنین تأکید کرد: مسئولیت هرگونه اختلال در امنیت کشتیرانی و تبعات ناشی از آن، متوجه طرف‌هایی است که با اقدامات نظامی و سیاست‌های تنش‌زا، امنیت منطقه را به مخاطره انداخته‌اند.

منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار