تاریخ انتشار: ۲۰:۳۴ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۵

نتانیاهو خبر از امکان حمله دوباره به ایران داد

بنیامین نتانیاهو در جلسه کابینه مدعی شد ایران طی هفته‌های اخیر به اسرائیل حمله نکرده و دلیل آن را نگرانی تهران از واکنش تل‌آویو عنوان کرد.

نطق بنیامین نتانیاهو

اقتصاد۲۴- بنیامین نتانیاهو در جلسه کابینه مدعی شد ایران طی هفته‌های اخیر به اسرائیل حمله نکرده و دلیل آن را نگرانی تهران از واکنش تل‌آویو عنوان کرد.

بنیامین نتانیاهو در ادامه سخنان خود در جلسه کابینه به موضوع ایران پرداخت و مدعی شد تهران به کشور‌های مختلف در منطقه و حتی خارج از منطقه حمله می‌کند، اما اسرائیل را هدف قرار نداده است.

نتانیاهو گفت: مطمئناً متوجه نکته جالبی شده‌اید؛ ایران به هر کشوری در منطقه و حتی فراتر از منطقه حمله می‌کند، اما یک کشور وجود دارد که به آن حمله نمی‌کند: اسرائیل.


بیشتر بخوانید: ادعای یک رسانه درباره آمادگی اسرائیل برای حمله به ایران


وی مدعی شد: تاکنون به ما حمله نکرده است. ممکن است حمله کند، اما چرا هفته‌های طولانی بدون انجام این کار گذشته است؟

نخست‌وزیر اسرائیل در ادامه مدعی شد ایران از واکنش اسرائیل واهمه دارد و مدعی شد:، زیرا می‌داند که اگر حمله کند، چه ضربه قدرتمندی خواهیم زد.

منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار