تاریخ انتشار: ۱۹:۱۸ - ۰۵ آبان ۱۳۹۸

دستگیری عاملان جنایت در محدوده شرق‌تهران

معاون مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری عاملان جنایت در محدوده شرق‌تهران خبر داد.
5263584
اقتصاد24- سرهنگ کارآگاه علی گودرزی در تشریح خبر گفت: ساعت ۲۳ مورخه ششم شهریورماه سال‌جاری شهروندان در تماس با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰، پیدایش یک جسد در محدوده محلاتی به کلانتری ۱۱۰ شهدا اطلاع دادند که بلافاصله با حضور مأمورین کلانتری در محل اعلامی و تأیید خبر اولیه ، موضوع سریعاً به بازپرس ویژه قتل و کارآگاهان اداره دهم و تیم بررسی صحنه جرم مرکز تشخیص هویت پلیس آگاهی اطلاع داده شد.

وی ادامه داد: با حضور کارآگاهان در محل، در بررسی اولیه مشخص شد جسد متعلق به یک مرد مسن بوده که صورت و سایر اعضای بدن به غیر از دست راست بوسیله اسید به‌طور کامل از بین رفته و فاقد هرگونه مدارک شناسایی هویتی بوده است. جسد به دستور بازپرس کشیک ویژه قتل جهت بررسی وتعیین علت دقیق فوت به پزشکی قانونی منتقل شد.

سرهنگ گودرزی در ادامه بیان داشت: کارآگاهان در آغاز کار پلیسی خود با یک معمای پیچیده ی مواجه شدند و برای پیدا کردن سرنخ و کشف  راز پرونده وارد تحقیقات جنایی شدند. کارآگاهان در بررسی پرونده‌های جنایی با یک اعلام فقدانی مردی ۶۷ ساله روبرو می شوند که با دعوت از شاکی، وی اظهار می‌دارد: دوستم بنام کامران ۶۷ ساله ساکن محدوده یوسف‌آباد دو روز است مفقود شده و از او بی‌اطلاع هستم و از آنجایی که وی از تمکن مالی بالایی برخوردار بوده و تمامی اعضای خانواده‌اش در خارج از کشور زندگی می‌کنند و من به‌عنوان دوست صمیمی وی اعلام شکایت کردم. کارآگاهان در اقدام بعدی با نشان دادن تصاویر جسد کشف شده ، شاکی از طریق البسه متوفی موفق به شناسایی کامران می شود .

وی متذکر شد:‌ کارآگاهان در ادامه تحقیقات از شاکی مطلع می‌شوند، فقدانی در ساعت ۷۳۰ صبح  مورخه ۴ /۶ /۹۸ بعد از خروج از منزلش، کیف دستی‌اش حاوی مدارک هویتی و چندین برگ چک بانکی اشخاص توسط یک‌نفر سارق کیف قاپ به سرقت رفته است. مقتول طی تماس با دوستش (شاکی) اعلام می‌کند حدود ساعت ۲۰:۳۰ دقیقه شب بود که کامران با من تماس گرفت و گفت امروز صبح کیف دستی‌ام به سرقت رفته و شخصی ناشناس با من تماس گرفت و در میدان شهدا با هم قرار گذاشتیم که پس از گذشت نیم‌ساعت معطلی اعلام می‌دارد دیگر به خانه بازمی‌گردم که هرچه با او تماس گرفتم تلفن همراه‌ش خاموش بود.

معاون مبارزه با جرائم جنایی پلیس پایتخت افزود: با بدست آمدن این اطلاعات و مشخص شدن زوایای پنهان پرونده کارآگاهان انگیزه جنایت توسط عامل یا عاملان را مالی یافتند. در شاخه دیگر از تحقیقات پلیسی در تاریخ ۲۳ شهریورماه طی تماس رئیس بانک سامان شعبه امین حضور با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اعلام می‌کند دو نفر جوان حدود ۲۶ و ۳۰ ساله با مراجعه به بانک قصد وصول چک مسدود شده به مبلغ ۳۶۰ میلیون ریال را داشته‌اند. بلافاصله موضوع به کارآگاهان اداره دهم اعلام که راهی بانک مربوطه شده که در بررسی‌های اولیه مشخص شد چک مربوط به مقتول بوده که توسط سارق کیف قاپ به سرقت رفته و در بررسی تصاویر دوربین مداربسته چهره دو نفر مرد جوان بدست آمد.

وی ادامه داد: کارآگاهان با انجام اقدامات پلیسی و با بهره‌گیری از روش‌های علمی کشف جرم موفق به شناسایی هویت هر دو متهم پرونده به اسامی اصغر و مجید ۲۶ و ۳۰ ساله شدند که با انعکاس اطلاعات بدست آمده به مقام قضایی در تاریخ دوم آبان ماه طی دو عملیات جداگانه پلیسی همزمان هردو در محدوده محلاتی دستگیر و به اداره دهم منتقل شدند. در تحقیقات صورت گرفته از هر دو متهم ، منکر هرگونه ارتباط با مقتول  شدند که کارآگاهان با ارائه مدارک و دلایل و مستندات چاره ای جز بیان حقیقت را نداشته و لب به اعتراف گشودند و پرده از راز این جنایت برداشتند.

سرهنگ گودرزی اذعان کرد: اصغر در اعترافاتش به کارآگاهان گفت: من بواسطه یکی از اقوام دوری که در بازار مغازه‌دار است و با مقتول رابطه کاری داشت، از وضعیت مالی خوب مقتول مطلع شدم و به اتفاق دوستم مجید نقشه سرقت از مقتول را کشیدیم و یکی از دوستان‌مان به‌نام شاهین با دریافت مبلغ یک‌میلیون تومان کیف مقتول را روز حادثه سرقت کرد و تحویل ما داد که با مقتول تماس گرفتیم و قرار تحویل کیف را در میدان شهدا گذاشتیم. وقتی وی را شناسایی کردیم مجید با خودروی ۲۰۶ به او مراجعه کرد و گفت شما مدارک‌تان را گم کرده‌اید؟ وقتی مقتول تایید می‌کند به او می‌گوید: منتظر باش دوستم برایتان می‌آورد که پس از گذشت نیم‌ساعت وی را زیر نظر گرفتیم و متوجه شدیم شماره پلاک خودرو را برداشته است. سپس نقشه‌ی خود را عملی کرده و او را بین مسیر به‌عنوان مسافر سوار کردیم که شروع کرد به درد و دل کردن و از نحوه سرقت کیفش به ما گفت که خودرو را نگه داشتم و اصغر از صندلی جلو پیاده و کنار مقتول در صندلی عقب نشست.

سرهنگ کارآگاه علی گودرزی خاطرنشان کرد: اصغر به مقتول گفت کیف‌دستی و مدارک پیش ما هست و باید ۲۰۰ میلیون تومان بدهی تا آن را بدهیم و مقتول مقاومت کرد و گفت یک‌ریال هم به شما نمی‌دهم که وی را به منزل ویلایی و خالی از سکنه مجید بردیم و دوباره مقتول را تهدید کردیم که با مقاومت او روبرو شدیم و از آنجایی که شماره پلاک خودرو را برداشته بود با تهیه طناب وی را خفه کرده و به قتل رساندیم. برای آن‌که هویت وی شناسایی نشود جسد را در داخل سطل زباله انداختیم و اسیدی که تهیه کرده بودیم روی صورت و بدن وی ریختیم و جسد را به بیرون از محل جنایت منتقل کردیم. قصد داشتیم جسد را از دریچه  فاضلاب به داخل آن بیاندازیم که نشد و جسد را به همان صورت رها کردیم.

سرهنگ کارآگاه علی گودرزی با اعلام این خبر گفت: باتوجه به دستگیری عاملان جنایت با انگیزه مالی و اعتراف صریح به قتل هردو متهم از سوی بازپرس شعبه چهارم دادسرای ناحیه ۲۷ تهران برای انجام تحقیقات تکمیلی و دستگیری همدست فراریشان در اختیار کارآگاهان اداره دهم هستند.

منبع: ایلنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت میوه در میادین تره بار امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

جزئیات تعطیلی مدارس و ادارات تهران در روز دوشنبه ۶ اسفند

قیمت دلار و یورو امروز یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ آموزگار زن سپاه دانش ۶۰ سال پیش در یک روستا

قیمت خودرو‌های سایپا امروز یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ همراهان قالیباف در سفر به بیروت

عکس/ اکبر عبدی با خانواده در روز تولد نوه اش

عکس/ ژست هنرمندانه فریبا نادری با تیپ کژوال و شال بته جقه‌ای

عکس/ حضور شریعتمداری در بیروت

عکس/ چهرۀ نچرال عسل بدیعی ۲۳ سال پیش در اولین فیلم سینمایی‌اش

عکس/ تغییر باورنکردنی چهره هانیه توسلی در یک مراسم

عکس/ استوری خاص نیوشا ضیغمی در مشهد با پوشش متفاوت

عکس/ حقوق و مواجب آبدارخانۀ سلطنتی ناصرالدین شاه ۱۳۵ سال پیش

ژست عجیب زنان نیم قرن پیش روی درختان

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

تقویت حافظه با مصرف این داروی گیاهی

کمبود کدام ویتامین باعث عصبانیت می‌شود؟

۱۴۰۴ حتما سال بازدهی بورس خواهد بود/ فاز نزولی بورس مربوط به تنش‌های سیاسی، پیش فروش‌های خودرو و سکه است

تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟

ممنوعیت خبرساز پیام‌رسان ایتا درباره بانوان

سلطان اجاره‌بگیر تهران تحت تعقیب قرار گرفت

نحستین تصویر از سنگ مزار سید حسن نصرالله

متن وصیت شهید سید حسن نصرالله

تصمیم برای حضور اتباع خارجی در کشور برای سال ۱۴۰۴

پخش سریال تاسیان متوقف شد

رستمی یک‌تنه علیه سه امتیاز استقلال!

پیشنهاد جذاب به نکونام برای بازگشت به مربیگری

عراقچی راهی ژنو شد

داور دربی انتخاب شد

پیش بینی بورس فردا دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳

فیلم/پیکر شهید نصرالله در آرامگاه ابدی آرام گرفت

فیلم/انتظار ۱/۵ ساعت رئیس جمهور لهستان برای دیدار با ترامپ

فیلم/پرواز هواپیما‌های اسرائیلی همزمان با مراسم تشییع

ممنوعیت صادرات سیب زمینی به مدت ۲ ماه

تالار‌های بورس‌ها فردا باز است

علی عباسی اتهام آزار جنسی به یک بازیگر مرد را پذیرفت

تعطیلی بانک‌ها در استان تهران؛ شعب کشیک باز است

وزیر علوم: حکمرانی علمی نخبه‌گرایی گلخانه‌ای نیست

عکس/پایان ماموریت محافظ شناخته شده سیدحسن نصرالله

تصویر فرزند شهید سید حسن نصرالله در مراسم وداع با پدر

تصاویر اسوشیتدپرس از حضور جنگنده‌های اسرائیلی در آسمان بیروت

استان تهران فردا دوشنبه تعطیل شد

ساختار جدید سامانه هوشمند سوخت در حال پیاده‌سازی است

البرغوثی: باید مواضع و اقدامات جدی برای مقابله با حملات اسرائیل در پیش گرفته شود

کوهنوردان مفقودی اشترانکوه پس از ۴۸ ساعت پیدا شدند

قیمت میوه در میادین تره بار + حدول

چه کسی بر پیکر «سید حسن نصرالله» نماز اقامه کرد؟

هشدار یک اصلاح طلب: دیگر جایی برای انباشت مشکلات نداریم

تاریخچه دربی بزرگ پرسپولیس و استقلال

فیلم/ تبریک احساسی مهدی یغمایی برای تولد همسرش

زود کبود شدن بدن نشانه چیست؟

عکس/ چهره جذاب پارسا پیروزفر ۲۳ سال پیش با مدل موی تینیجری

علائم ابتلا به سرطان کلیه کدامند؟

ماجرای سوء قصد به جان رئیس آموزش و پرورش سراوان چه بود؟

اینفوگرافی/ منابع درآمدی دولت برای سال ۱۴۰۴

فیلم/ واکنش جالب عموپورنگ به رقص حامد وکیلی در قهوه پدری

خطر بیخ گوش پرواز بندرعباس به رشت

عکس/ نمایی نزدیک از تابوت سیدحسن نصرالله و صفی الدین

عکس/ شور و حال مراسم تشییع سید حسن نصرالله و صفی الدین

فیلم/ محل تدفین شهدای مقاومت در ضاحیه جنوبی

با خواص بی‌نظیر میگو آشنا شوید

فیلم/ حضور جنگنده‌های اسرائیل بر فراز بیروت همزمان با تشییع سیدحسن نصرالله

عکس/ پوشش جالب و دیدنی مردم ۹۸ سال پیش در شهر کرند کرمانشاه

عکس/ کریستیانو رونالدو با لباس عربی کنار بن سلمان

عکس/ گریم متفاوت لیندا کیانی در یک نمایش با کلاه و کت اروپایی