تاریخ انتشار: ۱۳:۱۶ - ۰۷ آبان ۱۳۹۸

جزییات یک سریال جاسوسی ضدایرانی/ رژیم صهیونیستی «تهران» می‌سازد!

«تهران» عنوان مینی سریالی معمایی و جاسوسی است که شبکه صهیونیستی kan قصد تولید آن را دارد.
3278774
اقتصاد24- به نقل از ددلاین، سریال جاسوسی ضدایرانی «تهران» به نویسندگی موشه زوندر و اومری شینهار ساخته می‌شود.

نوید نگهبان بازیگر سریال «میهن» یا «هوملند»، شان توب بازیگر «مرد آهنی» و نیو سلطان از بازیگران سریال «تهران» خواهند بود.

این عنوان برای سریال هنوز قطعی نیست و ممکن است در آینده نامش تغییر پیدا کند.

نوید نگهبان که در فصل اول «میهن» نقش شخصیت «ابونظیر» را بازی کرد و به‌تازگی در لایو-اکشن «علاءالدین» ظاهر شده بود، در این سریال در نقش فراز محمد فرمانده موساد جلوی دوربین می‌رود و شان توب در نقش مأمور امنیتی ایرانی به نام مسعود تبریزی ایفای نقش می‌کند.

نیو سلطان بازیگر اسرائیلی هم نقش تامار ربینیان هکر کامپیوتر را بازی می‌کند که باید اولین مأموریتش را در پایتخت ایران انجام دهد.

ماجرای فیلم درباره فعالیت این هکر برای از کار انداختن یک راکتور هسته‌ای است. پس از ناکامی در این مأموریت وی از سوی مقامات ایرانی تحت تعقیب قرار می‌گیرد، او در ادامه به‌عنوان یک ایرانی با مسعود که یک فعال سیاسی و امنیتی سابق است، ارتباط برقرار می‌کند. در عین حال مقامات ایرانی در تعقیب وی هستند و سعی دارند او و مسعود را دستگیر کنند.

سریال هشت قسمتی «تهران» را شبکه Kan وابسته به رژیم صهیونیستی پخش می‌کند.

دنیل سرکین که ساخت «استکهلم» و «سلول گوردین» را درکارنامه دارد، برای کارگردانی این سریال انتخاب شده است.

توزیع جهانی این سریال را سینه فیکس رایتز برعهده گرفته و دونا پروداکشنز و شولا اشپیگل پروداکشنز از تهیه‌کنندگان آن هستند.

منبع: مهر
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار