تاریخ انتشار: ۱۴:۵۳ - ۰۹ آبان ۱۳۹۸

تصاویر/ قبرستان زیرزمینی رژیم صهیونیستی در قدس افتتاح شد

رژیم صهیونیستی اولین قبرستان زیرزمینی جهان را در قدس اشغالی افتتاح کرد؛ پروژه‌ای که گنجایش ساخت 24 هزار قبر را دارد.
اقتصاد۲۴ - وبگاه فلسطینی «الرساله» به نقل از رسانه‌های صهیونیستی اعلام کرد، این پروژه با حضور شهردار رژیم صهیونیستی در قدس، خاخام‌های عالی‌رتبه و دیگر شخصیت‌های سرشناس افتتاح شد.

در ادامه این گزارش آمده، این پروژه شامل ساخت ۲۴ هزار قبر در عمق ۵۰ متری زمین است، در مرحله اول حدود هشت هزار قبر آماده شده‌اند؛ برای این پروژه تونل‌هایی به طول ۱.۶ کیلومتر و به عرض ۱۶ متر احداث شده‌اند و میزان سرمایه‌گذاری در این طرح حدود ۳۰۰ میلیون شِکِل (واحد پول رژیم صهیونیستی/حدود ۸۴ میلیون و ۵۱۰ هزار دلار) است.

رژیم صهیونیستی در تلاش است با جعل تاریخ و یهودی کردن قدس بویژه در مناطق نزدیک به مسجدالاقصی و دیوار «ندبه» ، موجودیت صهیونیست‌ها در این شهر را تقویت کند.







منبع فارس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار