تاریخ انتشار: ۱۲:۵۷ - ۱۷ آبان ۱۳۹۸

پیش‌بینی آسمان صاف برای آذربایجان‌ شرقی

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی با بیان این که فعلا برای استان‌ زلزله‌زده آذربایجان شرقی بارش باران پیش‌بینی نمی‌شود، گفت: آسمان آذربایجان شرقی فردا و پس‌فردا (۱۸و ۱۹ آبان‌ماه) صاف همراه با وزش باد و غبار محلی پیش‌بینی می‌شود.
5292250
اقتصاد24- صادق ضیائیان با اشاره به آخرین نقشه‌های پیش‌بینی هواشناسی و آسمان صاف برای آذربایجان‌ شرقی اظهارکرد: با توجه به آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی طی این هفته در غالب مناطق نیمه شمالی کشور، جوی آرام و پایدار حاکم است.

وی افزود: امروز( جمعه ۱۷آبان) در استان‌های کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال‌ و بختیاری، برخی مناطق استان‌های فارس، اصفهان، جنوب خوزستان و بوشهر، غرب کرمان و هرمزگان و یزد رشد ابر و رگبار پراکنده گاهی همراه با رعد و برق و وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در ادامه گفت: فردا (۱۸آبان) نیز در جنوب و شرق استان‌ فارس، جنوب و غرب یزد، بوشهر، هرمزگان، کرمان و جزایر مرکزی و شرقی خلیج فارس این وضعیت جوی ادامه خواهد داشت و روز یکشنبه (۱۹آبان) به جزایر مرکزی و شرقی، جنوب کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان خواهد رسید.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی درادامه گفت: شدت بارش از اوایل امشب (۱۷آبان) تا اواخر وقت روز شنبه در استان‌های هرمزگان، جنوب کرمان و فارس پیش‌بینی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه برای روز دوشنبه ( ۲۰آبان) در اکثر مناطق کشور آسمان صاف و در سیستان و بلوچستان و کرمان وزش باد شدید پیش‌بینی میشود، اظهار کرد: با توجه به پایداری هوا در طول هفته آینده برای شهرهای صنعتی و پر جمعیت واقع در نیمه شمالی کشور، افزایش غلظت آلاینده‌ها، غبار محلی و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در خصوص وضعیت جوی خلیج فارس و تنگه هرمز طی دو روز آتی گفت: در روز شنبه و یکشنبه (۱۸ و ۱۹ آبان) شرق خلیج فارس و تنگه هرمز مواج خواهد بود.

وی در ادامه اظهار کرد: از روز یکشنبه (۱۹آبان) تا روز سه‌شنبه (۲۱ آبان) در جنوب شرق کشور شاهد کاهش دما تا ۳ درجه سانتیگراد خواهیم بود.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی درخصوص پیش‌بینی آب‌وهوای استان زلزله‌زده آذربایجان شرقی طی دو روز آینده گفت: آسمان آذربایجان شرقی فردا و پس‌فردا (۱۸و ۱۹ آبان‌ماه) صاف همراه با وزش باد و غبار محلی با حداقل دمای ۲ و حداکثر دمای ۱۷ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

وی در پایان درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران طی این دو روز صاف همراه با غبار محلی و در بعضی ساعات با افزایش آلودگی هوا پیش‌بینی می‌شود. کمترین دما در این دو روز ۹ درجه سانتیگراد و بیشترین دما ۱۹ درجه سانتیگراد خواهد بود.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار