تاریخ انتشار: ۱۴:۲۸ - ۱۹ آبان ۱۳۹۸

حمله سرمربی اسبق تیم ملی به فدراسیون فوتبال

سرمربی سابق تیم ملی فوتبال ایران می‌گوید مارک ویلموتس بارها پولش را از فدراسیون فوتبال خواسته و به خاطر قراردادش هم صحبتی با رسانه‌ها نداشته اما فدراسیون فوتبال به تعهدات مالی خود عمل نکرده است.
5152998
اقتصاد24- جلال طالبی درباره بازی حساس ایران و عراق در مرحله مقدماتی انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ اظهار کرد: از نیم قرن گذشته تاکنون، حساسیت زیادی در بازی‌های ایران و عراق وجود داشته است. دلیل این موضوع مربوط به شیوه بازی دو تیم است. تقریبا انگیزه و تعصبات ملی و وطنی ما در عراقی‌ها هم وجود دارد.

وی با اشاره به عملکرد تیم ملی عراق در دیدار با تیم ملی فوتبال ایران با هدایت کارلوس کی‌روش افزود: فکر می‌کنم در هشت سال گذشته، عراق و سوریه تنها کشورهایی بودند که به تیم کی‌روش نباختند. به همین دلیل بازی راحتی برابر عراق نخواهیم داشت. با علم بر اینکه بازی راحتی نداریم، بازیکنان با آمادگی کاملی با این حریف رو به رو خواهند شد.

سرمربی سابق تیم ملی فوتبال ایران یادآور شد: در بازی با بحرین بازیکنان ما فکر می‌کردند بازی راحت است اما به مشکل خوردند. تصورم این است که مقابل عراق، تیم ملی از ابتدا با آگاهی کامل از دشواری‌های بازی به میدان خواهند رفت.

طالبی با تاکید بر اینکه تیم ملی ایران از نظر فنی بهتر تیم ملی عراق است، گفت: مسلما ما از نظر بازیکن بهتر از عراق هستیم. بازیکنان شایسته‌ای داریم. ما به جز خط هافبک، در تمام پست‌ها بازیکنان خوبی داریم و فقط شاید در خط میانی دچار مشکل شویم. با این حال عراق در هر پستی چندین کمبود دارد. از سوی دیگر ما نیمکت ذخیره‌های خوبی داریم.

وی در واکنش به این سوال که چرا تیم ملی بعد از دوران کی‌روش در خط میانی دچار کمبود بازیکن شده است، اظهارکرد: ویلموتس درباره انتخاب بازیکنان تصمیم‌گیر است. به نظرم بازیکنی مانند اسدی در تراکتور، بسیار خوب است و می‌تواند در کنار تیم ملی باشد و در بازی‌ها کمک کند. مهدی کیانی، بازیکن سپاهان هم علی‌رغم سن و سال بالا، بازیکن خوبی است.

سرمربی سابق تیم ملی فوتبال ایران یادآور شد: به نظرم ویلموتس دنبال بازیکنان جوان‌تر می‌رود تا برای جام‌جهانی تجربه کافی را پیدا کند. به طور کلی تیم ما از بازیکنان میانی نیاز به تغییر و تحولات دارد و باید با یک‌سری از بازیکنان جوان به میدان برویم. الان زمان داریم که این بازیکنان را آماده کنیم.

طالبی درباره غیبت ویلموتس در ایران و درخواست پرداخت شدن قراردادش برای آمدن به ایران، اظهار کرد: مسائلی بین فدراسیون و ویلموتس موجود است که نیازمند مدیریت بود و باید موانع را حل می‌کردند. مسائل مالی باید زودتر حل شود. ما او را مقداری نجیب گیر آوردیم اما دلیل نمی‌شود که چون مصاحبه نمی‌کند، پولش را ندهیم.

او تاکید کرد: ویلموتس تاکنون برای دریافت مطالباتش صبر کرده بود اما آنقدر بدقولی کردند که او به اینجا رسید.

سرمربی سابق تیم ملی فوتبال ایران درباره اینکه در صورت ناکامی تیم ملی برابر عراق، می‌توان ویلموتس را به خاطر تعلل در بازگشت به ایران و مطرح نکردن مشکلاتش در جراید و رسانه‌ها، مقصر دانست، تاکید کرد: اگر به عراق ببازیم، شک نکنید باخت به بی‌ در و پیکر بودن فدراسیون ربط دارد که جمعی کنار هم نشسته‌اند و سرمربی را انتخاب کردند اما از لحاظ اقتصادی به قول خود عمل نمی‌کنند. ویلموتس تاکنون هم صبر کرده اما وقتی پولش را نمی‌دهند، حق دارد نیاید.

طالبی در پاسخ به این سوال که چرا ویلموتس همانند استراماچونی، مشکلاتش را رسانه‌ای نکرده تا قبل از نزدیک شدن به بازی با عراق، پولش از طریق وزارت ورزش یا هر نهاد دیگری تامین شود و لطمه‌ای به کارش نخورد، گفت: نمی‌گویم او مقصر نیست اما باید تکلیفش را مشخص می‌کردند. اینکه او را به خاطر نگرفتن پولش و نیامدن به تیم ملی و اعتراض نکردن مقصر بدانیم، درست نیست. او حتما تالا الان پولش را خواسته اما پولش را نداده‌اند و به خاطر بند عدم مصاحبه در قراردادش، صحبتی هم با رسانه‌ها نداشته است. حتما به او گفتند با مطبوعات صحبت نکن و ما پولت را می‌دهیم.

طالبی همچنین درباره اینکه آیا تیم ملی می تواند تغییراتی در نحوه بازی خود بدهد، گفت: ایران باید در حالت تدافعی و تهاجمی تیزهوش باشد. البته عراق نسبت جام ملت‌ها عوض شده است. عراق در خط دفاعی مقداری ضعیف شده است. عراق تیمی نیست که ما آن را می‌شناسیم. با تمام این تفاسیر، بازیکنان ما به علت سابقه بازی با عراق، مقداری محتاط‌تر بازی خواهند کرد.

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران با بیان اینکه مساوی در زمین عراق هم برای تیم ملی بد نیست، گفت: به هر حال هر دو تیم می‌خواهند از این گروه بالا بروند. اردن هم کشور عربی است و عراق تماشاگران بیشتری خواهد داشت. با اتفاقاتی که رخ داده، می‌توانیم از این بازی امتیاز بگیریم و به عنوان صدرنشین صعود کنیم. به طور صددرصد این موضوع رخ خواهد داد.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

قیمت پسته، تخمه، آجیل و خشکبار + جدول

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع دوربین‌های عکاسی + جدول

قیمت تبلت اپل امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز سه‌شنبه ۷ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

جزییات تازه از تعطیلی مدارس و ادارات تهران در روز چهارشنبه ۸ اسفند

تعطیلی گسترده مدارس و ادارات استان‌های کشور در روز سه‌شنبه ۷ اسفند

عکس/ روحانی افغان: افغان‌ها در ایران حق مالکیت دارند!

عکس/ شباهت شوکه کننده امین حیایی به مادرش

قیمت دلار و یورو امروز سه‌شنبه ۷ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ استایل متفاوت مازیار لرستانی و خسرو شکیبایی ۳۳ سال پیش با اکسسوری و عینک لاکچری

اینفوگرافی/ تنها ۴ عضو کمیسیون اقتصادی مجلس حامی استیضاح همتی

عکس/ نقشه با جزییات ایران ۲۷۸ سال پیش در زمان سلسله افشاری

عکس/ لامبورگینی میورا ۵۳ سال پیش در خیابان فردوسی تهران

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

کنترل کلسترول با مصرف این نوشیدنی پرطرفدار ایرانی

جایزه تمشک طلایی به این سریال صداوسیما رسید!

عاملان انفجار ساختمان بنیاد، اتباع بودند

عکس/جمله عجیب عراقچی درباره مذاکره با آمریکا سوژه شد

اعلام وضع هوای تهران در روز چهارشنبه ۸ اسفند

پزشکیان: دولت چهاردهم عمیقا باور دارد که توسعه پایدار فقط در وضعیت صلح و آرامش ممکن است

شرایط پیش‌فروش مرحله دوم سکه اعلام شد

تصویب نقشه جامع دفاعی امنیتی ایران

توضیح استقلال درباره وضعیت مذاکره با ماتزاری؛ پیام‌هایی که دردسرساز شدند!

خانواده‌ای در زعفرانیه ۳۴۴ میلیون تومان قبض گاز دریافت کرد

ممنوعیت ازدواج مهاجران فاقد مدرک

تک و پاتک رسایی و قالیباف در جلسه علنی

تعداد تماشاگران دربی مشخص شد

اعتراض جامعه صنفی تهیه کنندگان سینما به توقیف تاسیان

یاوه گویی جدید نتانیاهو علیه ایران

هاشمی‌نسب قید حضور در استقلال را زد!

بررسی بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۴ کل کشور به پایان رسید

عکس/ تجلیل از پیشکسوتان ورزشی خراسان رضوی

مدارس و ادارات این استان‌ها فردا (۸ اسفند) تعطیل شد/ اسامی در حال تکمیل است

مرد دندان‌پزشک چطور پسر ۲۹ ساله‌اش را به قتل رساند؟

وزارت بهداشت هشدار داد

پیش بینی بورس فردا چهارشنبه ۸ اسفند ۱۴۰۳

طرز تهیه حلوای به؛ حلوای خوشمزه و سنتی گیلانی

دستگیری زوج سارق در ماه عسل

ادعای قاتل دو زن مسافرکش: از زن‌ها کینه به دل داشتم

طرز تهیه مرغ لبویی؛ مرغ خوشرنگ و خوشمزه

گره گشایی تجاری از مسیر چابهار

اینفوگرافی/ ۱۰ شغل پردرآمد آینده که جهان را تسخیر می‌کند

زمان جدید دور دوم پیش فروش سکه+شرایط

معرفی هواپیمای نظامی سی-۲۷جی اسپارتان

عکس/ نمایی بی نظیر از حرم امام رضا ۶۳ سال پیش از فراز آسمان

عکس/ ساختمان موج؛ نمادی از معماری فرانسه در شهرک اکباتان

معرفی جاذبه های گردشگری برج میلاد تهران

لاوروف: به همکاری با ایران ادامه می‌دهیم

اینفوگرافی/ رکورد دو ساله تورم خوراکی‌ها شکست

با بیماری جنون دزدی بیشتر آشنا شوید

روش محاسبه حقوق کارگران ۱۴۰۴ تغییر کرد

عکس/ زیبایی خیره کننده یک روز برفی در دالاهوی کرمانشاه

عجیب‌ترین خواص ازگیل که باید بدانید

استقلال وکلا؛ سنگ بنایی که عدالت را زنده نگه می‌دارد

درخواست افزایش قیمت خودرو روی میز شورای رقابت

مرگ ۱۵ نفر بر اثر مسمومیت با الکل در آذربایجان

ارزش سهام عدالت امروز ۷ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ تیپ گنگ شهرام صولتی ۵۳ سال پیش در پارک ملت

بازگشت امید عالیشاه به تمرین پرسپولیس

سال ۱۴۰۴ چند روز تعطیلی داریم؟ + عکس و جزییات

عکس/ ژست صمیمی عمو پورنگ و نعیمه نظام دوست با سفیر ژاپن

عکس/ اتوبوس‌های برقی زاکانی دود می‌کند

لاوروف و عراقچی دیدار کردند

کسری ۱۰۰ هزار میلیارد تومانی در بودجه ۱۴۰۴/ تورم بالا و دخل و خرج دولت از موانع اصلاح بودجه!