تاریخ انتشار: ۱۳:۳۹ - ۲۱ آبان ۱۳۹۸

اردوغان با توپ پر راهی واشنگتن شد

اردوغان تاکید کرد که مساله گولن در صدر موضوعات مورد بحث او با دونالد ترامپ قرار دارد.
5294830
اقتصاد24- به گزارش خبرگزاری آناتولی، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه امروز سه شنبه پیش از پرواز به مقصد واشنگتن گفت: گام‌های زیادی برای استرداد فتح‌الله گولن، سرکرده تروریست‌ها به ترکیه برداشته‌ایم و به تلاش‌هایمان ادامه می‌دهیم. من و رئیس جمهور ترامپ درباره اینکه این مساله باید حل و فصل شود توافق داریم.

اردوغان افزود: به رغم فضای مه آلود روابط ما با ترامپ در مورد حل این مساله و بهبود روابط موافقیم.

او تاکید کرد: ما اسنادی داریم که ثابت می‌کند "فرهاد عبدی شاهین"،‌ رهبر ی‌پ‌گ یک تروریست و دیدار آمریکایی‌ها با او "اشتباه" است. جنگ با تروریسم اولویت ماست ما می‌خواهیم دوران تازه‌ای در امور مربوط به امنیت دو کشور آغاز کنیم.

رئیس‌جمهور ترکیه همچنین بار دیگر در پاسخ به تهدید اروپا به تحریم ترکیه، تهدید به فرستادن تروریست‌های داعش به کشورهای اصلی‌شان کرد و گفت: مرزها باز می‌شوند.تروریست‌های داعشی به کشورهایشان بازگردانده می‌شوند پس مراقب خودتان باشید.

اردوغان همچنین گفت که در دیدار روز پنجشنبه با دونالد ترامپ درباره عدم پایبندی واشنگتن به توافق " منطقه امن" خواهد گفت.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار