تاریخ انتشار: ۱۴:۲۳ - ۲۴ آبان ۱۳۹۸

جدایی بیرانوند از پرسپولیس جدی شد؟

تیم پنجم لیگ برتر فوتبال پرتغال، به طور جدی خواهان جذب دروازه‌بان پرسپولیس و تیم ملی شده است.
علیرضا بیرانوند
اقتصاد24- پس از درخشش علیرضا بیرانوند طی سال‌های اخیر، حالا دروازه‌بان تیم ملی فوتبال ایران و باشگاه پرسپولیس زیر نظر باشگاه‌های اروپایی قرار گرفته و پیگیری‌های خبرنگار ما نشان می‌دهد که باشگاه ویتوریا گیمارش پرتغال به طور جدی، خواهان جذب او شده است.

طبق قراداد بیرانوند با باشگاه پرسپولیس، این بازیکن برای جدایی از این باشگاه باید مبلغ ٧٠٠ هزار دلار پرداخت کند و از قرار معلوم باشگاه پرتغالی حاضر به پرداخت مبلغ رضایت نامه دروازه‌بان پرسپولیس است. طبق برنامه قرار است نمایندگان باشگاه ویتوریا گیمارش فردا (شنبه) به تهران بیایند تا مذاکرات نهایی را با مدیران باشگاه پرسپولیس انجام دهند. اگر توافق نهایی میان طرفین صورت گیرد، علیرضا بیرانوند در فصل نقل و انتقالات زمستانی ایران را ترک خواهد کرد تا در لیگ پرتغال بازی کند.

‌تیم فوتبال ویتوریا گیمارش، در حال حاضر با ١۶ امتیاز از ١١ بازی، در رده پنجم لیگ برتر پرتغال قرار دارد. نیلسون سنگربان سابق پرسپولیس هم ۷ سال بازیکن ویتوریا گیمارش بود و از همین تیم به جمع سرخ‌پوشان ملحق شد.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار