تاریخ انتشار: ۱۴:۵۲ - ۰۲ آذر ۱۳۹۸

واکنش آذری جهرمی به تحریم آمریکا

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در واکنش به تحریم خود از سوی آمریکا در توئیتر واکنش نشان داد و نوشت: همچنان از دسترسی به اینترنت دفاع می کنم.
3281966
اقتصاد24- محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در واکنش به تحریم خود از سوی آمریکا در شبکه اجتماعی توئیتر نوشت: من تنها کسی نیستم که بر اساس افسانه های ساختگی دونالد ترامپ تحریم شده ام. قبل از من استارت‌آپ‌های ICT، برنامه نویسان، بیماران سرطانی و کودکان مبتلا به «ای بی» نیز تحریم شده اند. من همچنان از دسترسی به اینترنت دفاع می کنم و اجازه نمی دهم آمریکا پیشرفت های ایران را متوقف کند.



این توئیت آذری جهرمی با هشتگ «تروریسم اقتصادی» منتشر شده است.

علاوه بر آن وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در توئیت دیگری با بازنشر پیامی از جان بولتون مشاور امنیت ملی کاخ سفید درباره استعفا از سمت خود نوشت: سرزمین آزادی بیان دروغین! بولتون مورد اعتمادترین مشاور ترامپ بوده است! چه خبر آقای ریاکار؟

منبع: مهر
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار