تاریخ انتشار: ۱۸:۱۶ - ۰۳ آذر ۱۳۹۸
عضو شورای شهر تهران:

مردم صف خود را از آشوبگران جدا کردند

عضو شورای شهر تهران اعلام کرد که در حوادث اخیر مردم صف خود را از آشوبگران جدا کردند.
میرلوحی
اقتصاد24- محمد میرلوحی صبح امروز در حاشیه جلسه علنی شورای شهر تهران با حضور در جمع خبرنگاران با بیان این که ملت ما استحقاق استفاده از یک دموکراسی پایدار را دارند و مردم نشان داده‌اند که پیشرو در گفتمان و گفت‌وگو هستند، گفت: متاسفانه شاهدیم که گاهی یک سری مطالبات مدنی به واسطه برخی اشتباهات تبدیل به محلی برای فرصت طلبی عده‌ای می‌شود.

وی با بیان این که ما در منطقه مزاحمینی داریم، افزود: منطقه‌ای داریم که باعث می‌شوند در چنین فضای مطالبات مردمی به اغتشاش و آشوب کشیده شود اما باید این دو، صفشان از یکدیگر جدا شوند و باید برای این موضوع فکری کرد تا مردم مجال گفتن حرف‌هایشان را داشته باشند.

میرلوحی با بیان این که مردم در دی ماه سال 96 و در حوادث اخیر به خوبی صف خود را از اغتشاشگران جدا کردند به گونه‌ای که اجازه فرصت طلبی به سودجویان را ندادند، گفت: از مردم تشکر می‌کنیم که به صورت کاملا مسالمت آمیز حرفشان را زدند و صفشان را از افرادی که قصد اغتشاش داشتند جدا کردند.

این عضو شورای شهر تهران  با بیان این که ما امروز در سطح شهر تهران و حتی در کل کشور با مشکل کمبود اتوبوس مواجه هستیم آن وقت عده‌ای به نام مردم و با نفوذ در صف مردم اتوبوس ها را به آتش می‌کشند، گفت: مردم باید بدانند که امروز مدیریت شهری همه تلاش خود را برای رفع نیازهای شهری به کار بسته و نباید اجازه دهند عده‌ای به نام مطالبات مردمی به امکانات شهری خسارت وارد کنند.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار