تاریخ انتشار: ۱۵:۱۶ - ۲۰ آذر ۱۳۹۸

ترامپ 2 میلیون دلار جریمه شد

رئیس‌جمهور آمریکا به‌خاطر مصرف وجوه خیریه دریافتی در کمپین انتخاباتی‌اش، مجبور شد 2 میلیون دلار به 8 مؤسسه خیریه کمک کند.
5309876
اقتصاد24- به نوشته روزنامه «ایندیپندنت»، «لتیشیا جیمز» دادستان کل شهر نیویورک روز چهارشنبه در بیانیه‌ای گفت: «وجوه بالأخره به جایی رسیدند که به آن تعلق داشتند- به ۸ خیریه معتبر. دفتر من به مبارزه جهت جواب‌گو بودن ادامه خواهد داد زیرا هیچ‌کس فراتر از قانون نیست نه یک فرد تاجر، نه یک کاندید ریاست‌جمهوری و نه حتی رئیس‌جمهور آمریکا».

ترامپ هفتم نوامبر (۱۶ آبان) اتهام نقض قوانین فدرال و ایالتی تأمین مالی کمپین‌ها را پذیرفت. این در حالی است که سال گذشته در پیامی توئیتری نوشته بود این اتهامات را قبول ندارد و طرح آن‌ها را به دموکرات‌های نیویورک منتسب کرده بود.

ترامپ بر اساس این حکم، مبلغ ۲ میلیون دلار به ۸ مؤسسه و بنیاد مردمی پرداخت کرد. همچنین بنیاد خیریه او به‌طور کامل تعطیل شده است.

در ماه ژوئن ۲۰۱۸ (خرداد ۱۳۹۷)، تحقیقات «باربارا آندروود» دادستان کل وقت آمریکا، ترامپ و فرزندانش را به سوءاستفاده از وجوه دریافتی «بنیاد دونالد ترامپ» و مصرف آن‌ها در کمپین انتخاباتی و فعالیت‌های تجاری متهم کرد.

ترامپ اعتراف کرده است که بخشی از وجوه خیریه را در شرکت‌های تحت اختیارش هزینه کرده و همچنین ۱۰ هزار دلار بابت کشیدن تصویر پرتره‌اش پرداخت کرده است.

منبع: فارس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار