تاریخ انتشار: ۲۱:۵۷ - ۲۳ آذر ۱۳۹۸

نظر وزارت ورزش درباره فتح‌الله‌زاده تغییر کرد؟

سخنگوی وزارت ورزش درحالی که قبلا اعلام کرده بود علی فتح‌الله‌زاده عضو جدید هیات مدیره استقلال است، این خبر را تکذیب کرد.
هیات مدیره استقلال
اقتصاد۲۴ – مازیار ناظمی درباره خبر تغییر هیات مدیره باشگاه استقلال که پیشتر خودش آن را اعلام کرده بود، گفت: آقای فتح‌الله‌زاده از مدیران شناسنامه‌دار و محترم فوتبال است ولی هنوز تغییری در هیات مدیره استقلال رخ نداده و ایشان یکی از گزینه‌های عضویت در هیات مدیره است.

سخنگوی وزارت ورزش و جوانان افزود: ظرف روزهای گذشته آقای فتح‌الله‌زاده در دو نوبت با وزیر دیدار کرده و صحبت‌هایی برای کمک به مجموعه استقلال صورت گرفته است ولی همه چیز منوط به اخذ استعلامات نهادهای نظارتی و طی مراحل اداری است. بنابراین اعلام می‌کنم که در روزهای آینده در این باره تصمیم گیری خواهد شد و آقای فتح الله‌زاده هم از گزینه‌های مد نظر هستند.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار