تاریخ انتشار: ۱۵:۱۵ - ۲۵ آذر ۱۳۹۸

استراماچونی تمرین امروز استقلال را تعطیل کرد!

مترجم استراماچونی درباره بازگشت او گفت: اگر در مورد اراده استراماچونی باشد من می‌گویم او به احتمال بالای ۹۰ درصد برمی‌گردد اما به هر حال باشگاه هم باید پولش را بدهد.
استراماچونی
اقتصاد24- دانشیار، مترجم و دستیار استراماچونی درباره شرای این تیم و نظارت سرمربی در روند تمرینی شاگردانش گفت: در اینکه آقای استراماچونی دوست دارد به ایران برگردد من ذره‌ای تردید ندارم اما فکر می‌کنم برای پاسخ دادن به سوال شما باید تا ساعت چهار پنج بعدازظهر صبر کنیم و ببینیم آیا او پولش را می‌گیرد یا نه.

او ادامه داد: من هر روز و هر ساعت با ایشان در تماس هستم. او به ما می‌گوید در تمرین چه کار کنیم، حتی به من می‌گوید انرژی بازیکنان در تمرینات چطور است و کدام بازیکن آماده‌تر است. این نشانه مثبتی است و ایشان دوست دارد سرمربی استقلال باشد. تمرین امروز استقلال برگزار نشد و جالب است که من به شما بگویم این اتفاق با نظر مستقیم آقای استراماچونی بوده است، ایشان گفتند چون بازیکنان خسته هستند و البته به دلیل آلودگی هوا بهتر است تیم امروز استراحت کند.

دانشیار گفت: برای اینکه بدانید او چقدر پیگیری استقلال است باید بگویم با من تماس گرفت و گفت باشگاه باید با به تعویق افتادن بازی با سپاهان در جام حذفی مخالفت کند چرا که آنها در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا هستند اما استقلال باید در پلی‌آف بازی کند و آبی‌ها نمی‌توانند در زمستان شرایط فشرده بازی‌ها را تحمل کنند.

مترجم استراماچونی در پایان گفت: اگر در مورد اراده استراماچونی باشد من می‌گویم او به احتمال بالای ۹۰ درصد برمی‌گردد اما به هر حال باشگاه هم باید پولش را بدهد. امیدوارام این بی‌اعتمادی برطرف شود و او به استقلال برگردد.

منبع: خبرورزشی
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار