تاریخ انتشار: ۱۳:۲۷ - ۱۸ دی ۱۳۹۷

دلیل غیبت کرباسچی در جلسه با حناچی از زبان خودش

شهردار اسبق تهران در خصوص عدم شرکت در جلسه «پیروز حناچی»، با شهرداران پس از انقلاب مطرح کرد: دو روز گذشته به من گفتند و چون من امروز کار داشتم، نتوانستم شرکت کنم.
IMG20235839-1
اقتصاد24 - «غلامحسین کرباسچی»، فعال سیاسی اصلاح طلب، در خصوص عدم شرکت در جلسه «پیروز حناچی»، شهردار تهران با شهرداران پس از انقلاب در پاسخ به خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا گفت: دیر به من اطلاع دادند. دو روز گذشته به من گفتند و چون من امروز کار داشتم، نتوانستم بروم.

وی اضافه کرد: آقای حناچی با من تماس گرفتند من گفتم گرفتارم و جلسه دارم به همین علت نمی‌توانم حضور داشته باشم. باید از قبل با من هماهنگ می‌کردند.

کرباسچی مطرح کرد: تصور می کنم این جلسه بیشتر حالت دید و بازدید و تشریفاتی داشت و دستور خاصی نداشته است.

گفتنی است، دیدار شهرداران پس از انقلاب به دعوت حناچی برگزار شده است

منبع: برنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار