تاریخ انتشار: ۱۲:۰۹ - ۰۲ دی ۱۳۹۸

کالدرون پرسپولیس را پشیمان کرد

سرمربی پرسپولیس از باشگاه خواسته تا برای نیم‌فصل دوم لیگ با جذب یک مهاجم و یک هافبک بازی‌ساز تیم را تقویت کند.

اقتصاد۲۴– مسئولان باشگاه پرسپولیس هنوز نتوانسته‌اند برای نیم‌فصل دوم با بازیکنی به توافق برسند. شنیده‌ها حاکی از این است که مسئولان پرسپولیس از سرمربی تیم درخواست کردند تا چند گزینه را معرفی کند تا آن‌ها بتوانند مذاکرات خود را آغاز کنند. به همین دلیل کالدرون نام ۵ گزینه را به باشگاه معرفی کرد و مدیران باشگاه خیلی زود مذاکرات جدی را با این بازیکنان شروع کردند.

نکته مهم اینجاست که بعد از تجربه تلخ حضور جونیور، تمام بازیکنان معرفی شده از سوی کالدرون مهاجمانی حرفه‌ای با کارنامه‌ای قابل دفاع هستند و از همین رو مبلغ قراردادشان هم بسیار بالاست. این موضوع باعث شده تا باشگاه از عهده پرداخت دستمزد آن‌ها بر نیاید و مذاکرات در همان ابتدا با شکست روبرو شود.

به همین دلیل مدیران باشگاه به کالدرون اعلام کرده‌اند که دیگر بازیکنی به باشگاه معرفی نکند و اجازه بدهند که خودشان بازیکنی در خور تیم را خریداری کنند. البته مسئولان باشگاه به خوبی می‌دانند که در صورت جذب مهاجمی ناکارآمد باید پاسخگوی انتقادات سرمربی تیم هم باشند.

منبع: میزان

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار