تاریخ انتشار: ۱۴:۱۵ - ۰۳ دی ۱۳۹۸

در اوج شایعات؛ احتمال بازگشت فرهاد مجیدی به دبی

چهره محبوب آبی‌ها یکی از گزینه‌های اصلی برای جایگزینی آندره‌آ استراماچونی است. به هر حال او محبوبیت زیادی دارد و در این شرایط می‌تواند نقش پررنگی در کاهش تنش‌ها داشته باشد.

اقتصاد۲۴- فرهاد مجیدی در تهران به سر می‌برد، ولی این احتمال وجود دارد کشور را ترک کند و راهی امارات و دبی شود. او به نوعی در ماجرا‌های اخیر سرگیجه گرفت چراکه استرماچونی و استقلال یک روز بهم نزدیک و روز بعد دور می‌شدند. مجیدی هم در این مدت در تهران بود و حتی به دیدار وزیر ورزش رفت و تلاش کرد تا به حل مشکل استراماچونی کمک کند. دیروز فتح الله زاده اعلام کرد فرهاد یکی از گزینه‌های مربیگری استقلال است، اما در این شرایط او تصمیم گرفته کشور را ترک کند و راهی امارات شود.

منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار