تاریخ انتشار: ۱۴:۵۳ - ۰۹ دی ۱۳۹۸
محسن نریمان:

رویای واهی دشمن با اتحاد ملت خنثی می شود

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس در ویژه برنامه گرامیداشت هفته بصیرت و تبیین بیانیه گام دوم انقلاب گفت: برای بقاء و دوام نظام و انقلاب باید ملت یکپارچه و متحد داشته باشیم.

منطقه آزاد ارس

اقتصاد۲۴ – محسن نریمان با بیان اینکه هدف دشمن برای براندازی، تهاجم اقتصادی است، افزود: تلاش دشمن تضعیف اقتصاد کشور است و ما تمام تلاشمان را برای مقابله با تحریم های دشمن انجام می دهیم.

نریمان گفت: تلاش های موفقیت آمیزی برای تحقق گام دوم انقلاب برداشته ایم؛ مثبت شدن تراز تجاری ارس نسبت به سال گذشته، مبارزه با فساد با کاهش هزینه ها و ایجاد فرایند صرفه جویی و حمایت از صاحبان ایده های نو با راه اندازی اولین صندوق حمایت پژوهشی مناطق آزاد برای توسعه شرکتهای دانش بنیان و ده ها اقدام موثر دیگر، از جمله امورات انجام شده در مسیر تحقق اهداف گام دوم انقلاب است.

وی در بخش دیگر سخنان خود با تاکید بر پیشگیری از مصادره حرکت یک ملت به نفع یک گروه خاص، افزود: هیچ گروهی نمیتواند به تنهایی عامل نجات یک ملت و کشور باشد.

منبع: منطقه آزاد ارس

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار