تاریخ انتشار: ۱۱:۵۹ - ۳۰ دی ۱۳۹۸
معاون طرح و برنامه وزیر صمت:

سند راهبردی توسعه صنعت پوشاک کشور در سال ۹۹ اجرایی می‌شود

با حضور معاون طرح و برنامه، مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی و انجمن‌ها، تشکل‌ها و صاحب‌نظران این بخش سند راهبردی توسعه تولید پوشاک بررسی شد.

 
اقتصاد۲۴ در این جلسه سعید زرندی، معاون طرح و برنامه گفت: صنعت پوشاک و نساجی از صنایع مهم و تأثیرگذار در اقتصاد کشور است.

وی گفت: ایران توان تولید انواع محصولات مرتبط با پوشاک و صادرات آن را دارد، لذا باید یک نقشه راه عملیاتی برای آن مشخص شود.

زرندی افزود: به‌رغم مشکلات که تحریم‌ها برای اقتصاد و صنعت در کشور داشته، اما برای تولید پوشاک فرصت بسیار خوبی را فراهم کرده که باید از آن بهره ببریم.

معاون طرح و برنامه با اشاره به روند طولانی، نهایی شدن سند راهبردی توسعه صنعت پوشاک گفت: برای موفق شدن یک سند باید یک اجماع کلی در همه ذی‌نفعان ایجاد شود.

زرندی تصریح کرد: البته هر سندی قابل ارتقا و به‌روزرسانی است لذا باید به سمت نهایی و ابلاغ شدن آن حرکت کنیم و در طول اجرا، نواقص آن را برطرف کرد.

معاون طرح و برنامه خاطر نشان کرد: صنعت پوشاک نیاز به یک سند راهبردی و نقشه عملیاتی دارد و به خاطر یک‌سری نواقص جزیی نباید این سند معطل بماند و در این زمینه باید همه تشکل‌ها و انجمن‌ها با یک نگاه تعاملی و سعه‌صدر مسیر نهایی شدن آن را فراهم کنند.

زرندی گفت: امیدواریم با همراهی همه ذی‌نفعان این بخش به زودی شاهد نهایی شدن سند راهبردی صنعت پوشاک باشیم و در سال ۹۹ اجرایی شدن آن را آغاز کنیم.

در این جلسه هر کدام از انجمن‌ها، اتحادیه‌ها و تشکل‌های صنعتی و صنفی پوشاک، نظرات خود را در خصوص چگونگی نهایی شدن سند راهبردی ارائه کردند.

در این جلسه مقرر شد، با تداوم این جلسات این سند تا پایان سال نهایی و توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت ابلاغ گردد.
 
 
منبع: شاتا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار