تاریخ انتشار: ۲۳:۰۳ - ۲۴ دی ۱۳۹۷

«ام‌الاسرا» به رحمت ایزدی پیوست

بهجت افراز ملقب به «ام‌الاسرا» دارفانی را وداع گفت.
30
اقتصاد۲۴ – خادم متواضع آزادگان سرافراز، بهجت افراز ملقب به «ام‌الاسرا» دارفانی را وداع گفت.

مراسم تشییع این خادم‌الاسرا فردا (سه‌شنبه ۲۵ دی) از ساعت ۱۰:۳۰ صبح در حرم مطهر عبدالعظیم حسنی (ع)، ورودی از ضلع جنوبی حرم شبستان امام خمینی برگزار خواهد شد. همچنین مراسم بزرگداشت آن مرحومه صبح روز جمعه ۲۸ دی ماه ۹۷ از ساعت ۱۱ در مسجد نور واقع در میدان فاطمی تهران برگزار خواهد شد.

مرحومه بهجت افراز متولد ۱۳۱۲ بود. او لیسانس زبان و ادبیات عرب را از دانشگاه علامه‌طباطبایی اخذ کرد و به مدت ۱۸ سال به عنوان مدیر اداره اسرا و مفقودین هلال احمر ایفای نقش کرد.

لقب ام‌الاسرا از جانب مرحوم ابوترابی‌فرد به او داده شد. رفعت و محبوبه افراز دو خواهر او هستند که توسط منافقین ترور و به شهادت رسیدند.

ترجمه کتاب «جایگاه زن در اسلام» و تالیف کتاب‌های «چشم تر» و «ام‌الاسرا» در کارنامه این بانوی فدارکار و ایثاگر به چشم می‌خورد.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار