تاریخ انتشار: ۱۵:۲۸ - ۲۳ بهمن ۱۳۹۸
عبدالناصر همتی:

رانت‌خواران داخلی به دنبال ملتهب کردن فضای اقتصادی‌اند

رئیس بانک مرکزی گفت: ۵۰ درصد توان ما صرف خنثی کردن توطئه رانت خواران داخلی می‌شود.
رانت‌خواران داخلی به دنبال ملتهب کردن فضای اقتصادی‌اند
 
اقتصاد ۲۴- عبدالناصر همتی افزود: متاسفانه در جنگ و فشار اقتصادی و تحریم‌های همه جانبه دشمنان خارجی ما درگیر عده‌ای فرصت طلب و رانت خوار هستیم که سعی بر ایجاد التهاب در جو روانی جامعه دارند.

وی افزود: پر واضح است سرچشمه این حرکات منفی خارج از ایران است که اجازه نمی‌دهند تعادل در سیستم اقتصادی ایجاد شود.

همتی از تلاش بانک مرکزی در مقابله با پولشویی و اختلاس‌های داخلی خبر داد و افزود: با اقدامات مناسب و شفاف سازی سعی می‌شود از رانت و پولشویی و ثروت اندوزی فرصت طلبان جلوگیری بعمل آوریم و آسایش و رفاه را برای مردم فراهم کنیم.

وی با اشاره به حضور میلیونی مردم در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن گفت: عشق به سردار شهید سلیمانی شوق حضور مردم را در این روز مضاعف کرده و ثابت کردند که هنوز هم پای انقلاب اسلامی و آرمان‌های خود ایستاده اند.

رئیس بانک مرکزی گفت: ما با آگاهی از فشار‌های اقتصادی مردم طی تلاش‌های شبانه روزی سعی داریم اقتصاد را به سوی بهبود و کاهش وابستگی به نفت پیش ببریم.

وی از روند رو به مثبت اقتصاد با استناد بر متغیر‌ها و شاخص‌های کلان اقتصاد خبر داد و افزود: با تکیه بر اقتصاد داخلی و رهنمود‌های مقام معظم رهبری شاهد روند رو به رشد و تسلط بر اقتصاد کشور هستیم.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار