اقتصاد۲۴- پروفسور علی کرمی، استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی بقیة الله، بنیان گذار بیوتکنولوژی پزشکی و مهندسی ژنتیک ایران و عضو هیأت اندیشه ورز بسیج اساتید گیلان در برنامه "عصر" به نکات مهمی پیرامون کروناویروس اشاره کرد.
وی با بیان اینکه آمریکا پس از جنگ جهانی دوم با ساخت لابراتوارهای بسیار پیشرفته برای توسعه سلاحهای بیولوژیک فعالیت میکند، اظهار کرد: بنده، چون کارشناس کنوانسیونهای خلع سلاح بیولوژیک بودم، آنقدر سند در اختیار دارم که بتوانم تخلفات آمریکا در توسعه سلاحهای بیولوژیک را به همه دنیا ثابت کنم.
بنیان گذار بیوتکنولوژی پزشکی و مهندسی ژنتیک ایران ادامه داد: این سومین باری است که سارس در دنیا ظاهر میشود و کووید ۱۹ شبیه ویروس سارس قدیمی است، گفت: در همان زمان هم بحث استفاده آمریکا از این حوزه برای ضربه زدن به اقتصاد چین در مقالات معتبر مطرح شد.
کرمی افزود: اکنون موضوع فرق کرده، کرونا ویروس جدید یک ساختار عجیب و غریبی دارد؛ نوع سرایت این ویروس مهم است این در حالی است که میزان مرگ آوری این ویروس بسیار کمتر از آنفولانزا است.
وی ادامه داد:، اما سؤال این است آنفولانزایی که چند ماه پیش در ایران ۱۱۴ نفر فوتی داد چرا این هراس را ایجاد نکرد؛ جالب این است که این ویروس از چین میآید به ایران و در قم نمود دارد و بعد از ۱۹، ۲۰ روز تمام استانهای کشور ما را درگیر میکند.
ویروسی که در نژادهای خاص مرگ آوری بیشتری دارد/ شباهت ژنتیکی ایتالیاییها به مردم ایران
بیان گذار بیوتکنولوژی پزشکی و مهندسی ژنتیک ایران با اشاره به میزان عجیب مرگ و میر در ایران، گفت: چرا در ایتالیا تعداد مرگها اینقدر بالا است؟ چون ژنتیک مردم ایتالیا بسیار شبیه مردم ایران است و ما الان در مورد "سلاحهای نژادی" یعنی سلاح بیولوژیکی که میتواند در نژادهای خاص مرگ آوری بیشتری داشته باشد، صحبت میکنیم.