تاریخ انتشار: ۰۸:۴۹ - ۲۷ فروردين ۱۳۹۹

مقایسه وان پلاس ۸ و ۸ پرو دربرابر وان پلاس ۷ و ۷ پرو

وان‌پلاس ۸ و وان‌پلاس ۸ پرو چه تفاوت‌هایی با وان‌پلاس ۷ و وان‌پلاس ۷ پرو دارند؟ در این مقاله، دو نسل اخیر گوشی‌های وان‌پلاس را زیر ذره‌بین می‌برد.
وان پلاس ۸ و ۸ پرو دربرابر وان پلاس ۷ و ۷ پرو
 اقتصاد۲۴-وان‌پلاس ۸ و وان‌پلاس ۸ پرو (OnePlus ۸ Pro) گوشی‌های جدید وان‌پلاس هستند که به‌تازگی معرفی شده‌اند. این گوشی‌های هوشمند تمام انتظارات ممکن از دستگاه‌های پرچم‌دار را برآورده می‌کنند.
بیشتر بخوانید:چگونه می‌توان هیستوری توییتر را پاک کرد؟
وان‌پلاس ۸ و ۸ پرو سخت‌افزار قدرتمند را با طراحی مدرن ترکیب می‌کنند تا محصولات نهایی، قابلیت فراوانی برای رقابت با دیگر پرچم‌داران بازار را داشته باشند. دو گوشی جدید چینی‌ها به دوربین قدرتمند و نمایشگر ۹۰ و ۱۲۰ هرتزی و تراشه‌ی اسنپدراگون ۸۶۵ مجهز شده‌اند.

وان‌پلاس ۸ و وان‌پلاس ۸ پرو درمقایسه‌با قبل از طراحی جدیدی بهره می‌گیرند. در بخش بالایی صفحه‌نمایش وان‌پلاس ۸ و وان‌پلاس ۸ پرو شاهد حفره‌ای کوچک برای میزبانی از دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی هستیم. این در حالی است که وان‌پلاس ۷ پرو برای کاهش بیشتر حاشیه‌ها و افزایش نسبت نمایشگر به بدنه، از دوربین سلفی بالاجهنده (پاپ‌آپ) استفاده می‌کند و وان‌پلاس ۷ معمولی نیز در بخش بالایی نمایشگر بریدگی (ناچ) قطره‌ای‌شکل دارد.
 
در بین تمامی این گوشی‌ها، وان‌پلاس ۷ پرو با نمایشگر تمام‌صفحه‌اش مدرن‌تر به‌نظر می‌رسد. البته طراحی معیاری شخصی است و نظر افراد مختلف ممکن است متفاوت باشد.

وان‌پلاس ۸ و ۸ پرو برای نمایش محتوای بصری از صفحه‌نمایش فلوئید AMOLED با وضوح چشمگیر استفاده می‌کنند. این نمایشگر در هر دو گوشی از استاندارد‌های HDR۱۰ و +HDR۱۰ پلاس پشتیبانی می‌کند و روی آن شاهد شیشه‌ی محافظ گوریلا گلس ۶ هستیم.
 
صفحه‌نمایش ۶/۷۸ اینچ وان‌پلاس ۸ پرو وضوح وضوح ۳،۱۶۸ در ۱،۴۰۰ پیکسل و درمقابل، صفحه‌نمایش ۶/۵۵ اینچ وان‌پلاس ۸ معمولی وضوح ۲،۴۰۰ در ۱،۰۸۰ پیکسل را ارائه می‌دهد. نمایشگر هر دو گوشی حداکثر روشنایی زیادی دارد و طبق اطلاعات رسمی، این میزان در مدل پرو معادل ۱،۳۰۰ نیت و در مدل معمولی معادل ۱،۱۰۰ نیت است. مهم‌ترین نکته درباره‌ی نمایشگر گوشی‌های جدید وان‌پلاس را می‌توان نرخ نوسازی آن‌ها دانست: وان‌پلاس ۸ معمولی با نرخ نوسازی ۹۰ هرتز و وان‌پلاس ۸ پرو با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز.

وان پلاس ۸ و ۸ پرو دربرابر وان پلاس ۷ و ۷ پرو
وان‌پلاس ۷ پرو نیز نمایشگر فلوئید AMOLED دارد؛ اما پنل به‌کاررفته در مدل معمولی این گوشی از نوع اپتیک AMOLED است. وضوح صفحه‌نمایش این گوشی‌ها نیز درخورتوجه است و از استاندارد‌های متنوع برای نمایش بهتر محتوای بصری بهره می‌برد.
 
نکته‌ی مهم درباره‌ی هر دو گوشی، بهره‌مندی آن‌ها از نمایشگری با نرخ نوسازی ۶۰ هرتز است. این یعنی وان‌پلاس ۸ و به‌خصوص وان‌پلاس ۸ پرو درمقایسه‌با نسل قبل، محتوا را به‌شکلی روان‌تر به‌تصویر می‌کشند.

گوشی‌های وان‌پلاس معمولا دربرابر نفوذ آب مقاوم هستند؛ اما استاندارد رسمی IP ندارند. با‌این‌حال، وان‌پلاس ۸ پرو نخستین گوشی وان‌پلاس است که به استاندارد رسمی IP مجهز شده.
 
براساس اطلاعات رسمی، این گوشی پرچم‌دار به‌لطف گواهی IP۶۸ می‌تواند دربرابر نفوذ آب و گردوغبار بسیار مقاوم است. وان‌پلاس در هر دو گوشی جدیدش از تراشه‌ی اسنپدراگون ۸۶۵ استفاده کرده است.
 
این تراشه با اتکا بر لیتوگرافی ۷ نانومتر پلاس ساخته شده و هشت هسته‌ی پردازشی دارد. درمقابل، وان‌پلاس ۷ پرو و وان‌پلاس ۷ از نسل پیشین تراشه‌های پرچم‌دار کوالکام، اسنپدراگون ۸۵۵ بهره می‌گیرند؛ تراشه‌ای که مبتنی‌بر لیتوگرافی هفت‌نانومتری است و هشت هسته‌ی پردازشی دارد.
 
وان‌پلاس گوشی‌های جدیدش را با ۸ یا ۱۲ گیگابایت حافظه‌ی رم به‌همراه ۲۵۶ گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی UFS ۳.۰ عرضه می‌کند. ناگفته نماند حافظه‌ی رم مدل پرو از نوع LPDDR۵ و حافظه‌ی رم مدل معمولی از نوع LPDDR۴X است. وان‌پلاس ۷ پرو ۶ یا ۸ گیگابایت حافظه‌ی رم به‌همراه ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی دارد. وان‌پلاس ۷ معمولی همچون مدل پرو از ۶ یا ۸ گیگابایت رم درکنار ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی استفاده می‌کند.

وان پلاس ۸ و ۸ پرو دربرابر وان پلاس ۷ و ۷ پرو
وان‌پلاس ۸ پرو در پنل پشتی میزبان دوربین چهارگانه است. وان‌پلاس ۸ پرو نخستین گوشی وان‌پلاس با این تعداد دوربین است و توانایی زیادی برای ثبت تصاویر باکیفیت دارد. این گوشی از دو حسگر ۴۸ مگاپیکسلی درکنار یک حسگر ۸ مگاپیکسلی و یک حسگر ۵ مگاپیکسلی بهره می‌گیرد. حسگر ۴۸ مگاپیکسلی اول در نقش دوربین اصلی فعالیت می‌کند، حسگر دوم در پشت لنزی فوق‌عریض جای گرفته است، حسگر سوم با لنز تله‌فوتو همراه شده و بزرگ‌نمایی سه‌برابری هیبریدی و سی‌برابری دیجیتال را ارائه می‌دهد و حسگر ۵ مگاپیکسلی که وان‌پلاس از آن به‌عنوان دوربین فیلتر رنگ یاد می‌کند.
 
وان‌پلاس ۸ معمولی مجهز به دوربین سه‌گانه است: دوربین اصلی با حسگر ۴۸ مگاپیکسلی و دوربین دوم با حسگر ۱۶ مگاپیکسلی و لنز فوق‌عریض و دوربین سوم با حسگر ۲ مگاپیکسلی و لنز ماکرو. هر دو گوشی به دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی مجهز شده‌اند.

وان پلاس ۸ و ۸ پرو دربرابر وان پلاس ۷ و ۷ پرو
تعداد دوربین‌های پنل پشتی وان‌پلاس ۷ پرو به سه عدد می‌رسد. دوربین اصلی دستگاه حسگری ۴۸ مگاپیکسلی دارد؛ اما این حسگر با حسگر ۴۸ مگاپیکسلی اصلی وان‌پلاس ۸ تفاوت دارد و از آن ضعیف‌تر است.
 
دوربین دوم دستگاه از حسگر ۱۶ مگاپیکسلی درکنار لنز فوق‌عریض و دوربین سوم از حسگر ۸ مگاپیکسلی و لنز تله‌فوتو بهره می‌ببرد. گوشی وان‌پلاس ۷ نیز دوربین دوگانه دارد: دوربین‌هایی با حسگر‌های ۴۸ و ۵ مگاپیکسلی. ناگفته نماند دوربین سلفی وان‌پلاس ۷ پرو و وان‌پلاس ۷، ۱۶ مگاپیکسلی است.

دو گوشی جدید چینی‌ها به فناوری شارژ سریع ۳۰ وات مجهز شده‌اند. وان‌پلاس ۸ پرو با داشتن باتری ۴،۵۱۰ میلی‌آمپرساعتی از فناوری شارژ بی‌سیم سریع ۳۰ وات نیز پشتیبانی می‌کند.
 
این گوشی توانایی شارژ دستگاه‌های دیگر را ازطریق فناوری شارژ بی‌سیم معکوس نیز دارد. وان‌پلاس ۸ باتری ۴،۳۰۰ میلی‌آمپرساعتی دارد و در آن خبری از شارژ بی‌سیم و شارژ معکوس نیست. در وان‌پلاس ۷ پرو و وان‌پلاس ۷ به‌ترتیب شاهد شارژ سریع ۳۰ و ۲۰ وات هستیم: گوشی اول از باتری ۴،۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی و گوشی دوم از باتری ۳،۷۰۰ میلی‌آمپرساعتی استفاده می‌کند.

وان پلاس ۸ و ۸ پرو دربرابر وان پلاس ۷ و ۷ پرو

منبع: زومیت
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

طرح کلینیک ترک بی‌حجابی با هدف جنگ روانی

ترخیص برنج‌های دپوشده از گمرکات کشور

این سه عامل بازار دلار را گرم کردند

حریف پرسپولیس همچنان در بحران

فیلم/ همتى؛ مناطق آزاد را به دوران اوج خود می‌رسانیم

خرید خانه در تهران سخت‌تر از خرید خانه در نیویورک!

وراث منتظر واریزی سود سهام عدالت باشند

مهاجرت یک چهارم استادان دانشگاه؛ خروج ۲۰۰ میلیارد دلار سرمایه انسانی از کشور

یک نماینده مجلس: بورس کالا، بهترین بازار برای عرضه خودرو است

طرح ۲ فوریتی مجلس برای حذف حق ماموریت دلاری

بی‌بی و گالانت و نکاتی درباره حکم دادگاه لاهه

عادل فردوسی پور: به صدا و سیما برنمی‌گردم

درخشش مجدد طلای جهانی

محرک ایران برای تغییر دکترین هسته‌ای؛ چرا تهران در مسیر افزایش توان بازدارندگی است؟

حضور پزشکیان در وزارت ورزش و جوانان

پیدا و پنهان تحرکات اروپا در خلیج فارس؛ رقص موزون عربستان و امارات با غرب روی میادین نفت و گاز

فاصله قیمت دلار نیمایی و آزاد کم شد

شتابزدگی پزشکیان در طرح انتقال پایتخت/ تهران مرکزیت خود را در سه نظام سیاسی حفظ کرده است

تداوم جنجال‌ها بر سر مصوبه کنکور

قیمت طلا در ۲۰ روز آینده به کدام مسیر می‌رود؟

قیمت طلا در مسیر صعود؛ سکه در انتظار سیگنال دلار

رونمایی از ئی وی ۹ جی تی+عکس

سقوط آزاد یور به کف ۲۰۲۲

پیش‌بینی بازار طلا و سکه؛ طلا بخریم یا نخریم؟

قیمت گوشت گوسفند، گوساله و مرغ امروز

قیمت All-in-One اپل

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

قیمت خودرو‌های سایپا + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو + جدول

قیمت سکه پارسیان + جدول

قیمت سکه و طلا + جدول

قیمت بیت کوین و رمزارز‌ها + جدول

قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها + جدول

خسارات ناشی از آلودگی هوا به ۸ میلیارد دلار در سال می‌رسد!/ سرنوشت ۲۵۰ همت بودجه توسعه زیرساخت‌های کاهش آلودگی چه می‌شود؟

وضعیت هواشناسی امروز

وضعیت آلودگی هوای تهران در۳ آذر۱۴۰۳

همه چیز درباره بانک مرکزی اروپا (ECB)/ نهادی با نقش کلیدی در مدیریت و ثبات اقتصاد اروپا

بیم و امید سهامداران بورس

پیش بینی بورس امروز شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳

عکس/استوری احساسی نانسی عجرم با پرچم لبنان

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

صفحه اول روزنامه‌های ورزشی امروز

صفحه اول روزنامه‌های اقتصادی امروز

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

نظر سید احمد خمینی درباره سید محمد خاتمی

بهترین دلیل برای نوشیدن آب کافی در طول روز

پدر علم اقتصاد ایران کیست؟

این ویتامین سبب کاهش کلسترول می‌شود

۸ عادت میلیاردرهای موفق جهان کدامند؟/ این عادت‌ها می‌تواند به موفقیت‌تان کمک کنند