تاریخ انتشار: ۱۳:۴۱ - ۰۵ بهمن ۱۳۹۷

«نیکلاس مادورو» کناره گیری خود از قدرت را تکذیب کرد

رئیس جمهور ونزوئلا ضمن تکذیب هرگونه شایعه کناره‌گیری اعلام کرده تا پایان مهلت قانونی خود در قدرت باقی خواهد ماند.
نیکلاس مادورو
اقتصاد24 - «نیکلاس مادورو»، رئیس جمهور ونزوئلا ضمن تکذیب هرگونه شایعه استعفا و یا کناره‌گیری‌اش از قدرت اعلام کرده است که کار خود را تا پایان دوره ریاست جمهوری اش ادامه خواهد داد.

نیکلاس مادورو همچنین با تاکید بر حمایت مردم و ارتش ونزوئلا از او گفته است به تعهدات خود عمل خواهد کرد.

براساس قانون اساسی ونزوئلا، دوره دوم ریاست جمهوری نیکلاس مادورو که در دهم ژانویه امسال آغاز شده، تا سال 2025 ادامه خواهد داشت.

رئیس جمهور ونزوئلا همچنین آمریکا را به راه اندازی کودتا در کشورش متهم کرده و از قطع کامل روابط دیپلماتیک با آمریکا خبر داده است.

اوضاع در ونزوئلا روز چهارشنبه پس از فراخوان « خوان گوایدو» رهبر مخالفان این کشور برای اعتراضات خیابانی متشنج شده و گوایدو خود را رئیس جمهور موقت این کشور آمریکایی لاتین خوانده است.

آمریکا و برخی کشورهای اروپایی از جمله فرانسه از معترضان ضددولتی در ونزوئلا اعلام حمایت کرده‌اند.

منبع: مهر
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار