تاریخ انتشار: ۱۳:۱۸ - ۲۲ خرداد ۱۳۹۹

درآمد بورسی مالیات ندارد

معاون حقوقی و فنی مالیاتی سازمان امور مالیاتی گفت: اخذ مالیات از محل درآمدهای حاصل از فعالیت در بورس، منتفی است.
درآمد بورسی مالیات ندارد
اقتصاد۲۴ - محمود علیزاده، معاون حقوقی و فنی مالیاتی سازمان امور مالیاتی گفت: اخذ مالیات از محل درآمدهای حاصل از فعالیت در بورس، منتفی است.

معاون حقوقی و فنی مالیاتی سازمان امور مالیاتی افزود: لایحه اصلاح پایه‌های مالیاتی در وزارت اقتصاد آماده و به دولت ارسال شده است.

وی ادامه داد: در این لایحه تمامی معافیت‌های مالیاتی نیز تعریف شده است به عنوان مثال سود سپرده بانکی و سود حاصل از فعالیت در بورس به استناد قانون مالیات‌های مستقیم معاف از مالیات است و فرد بعد از اظهار این درآمدهای از پرداخت مالیات معاف می‌شود.

این مقام مسئول در سازمان امور مالیاتی اظهار داشت: دریافت مالیات از خانه‌های خالی موضوع ماده ۵۴ مکرر قانون مالیات‌های مستقیم است، اما موضوع مالیات بر عایدی مشمول کل دارایی منقول و غیر منقول مانند استفاده از مسکن و خودروهای لوکس می‌شود.
منبع: مهر
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار