تاریخ انتشار: ۰۶:۵۷ - ۲۵ تير ۱۳۹۹
گزارش اقتصاد۲۴ از وضعیت اصناف پس از شیوع کرونا /۲۷/

آسیب کرونا به فروشندگان کالای خواب/ با تورم موجود مردم تمایلی به خرید مایحتاج غیرضروری ندارند

قدیانی گفت: وام‌های درازمدت با بهره‌های مناسب، تخفیف در مالیات بردرآمد، وضع بیمه بیکاری برای کارگران از کار بیکار شده از جمله اقدامات مفید از طرف دولت می‌تواند باشد که ممکن است راه باریک گذر را برای کسبه ایجاد کند.

فروشگاه کالای خواب

اکرم جدیدی‌ممتاز، اقتصاد۲۴- با شیوع ویروس کرونا، کالبد اقتصاد و تجارت کشور‌های جهان مورد حمله‌ای جدی قرار گرفت و کسب و کار‌ها را با تهدیدی بی‌امان و نفس‌گیر روبرو کرد. با این وجود با رویکردی هوشمندانه می‌توان در ترمیم این زخم‌های نه چندان کهنه، گام برداشت.

درمان آسیب‌های اقتصادی حاصل از بحران کرونا مستلزم شناسایی مشکلات این بحران و برآورد خسارت‌ها و تبعات آن بر بخش‌های مختلف اقتصاد و یافتن راهکار‌های مناسب به‌منظور درمان این بخش‌های آسیب‌دیده است. مرحله بعدی این درمان بی‌شک تامین امکانات، پیش‌نیاز‌ها و منابع مالی لازم برای بهبود زخم‌های وارد شده از سوی این بحران جهانی است.

حسین قدیانی، رییس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان کالای خواب تهران در گفت‌وگو با اقتصاد۲۴ در تاثیر منفی کرونا به کسب و کار این صنف گفت: آسیب‌های کرونا به کسب و کار، کاملاً در کشور مشخص است؛ وقتی به مردم می‌گوییم از خانه‌های خود بیرون نیایید خود به خود کسب و کار تعطیل می‌شود، اما تعدادی از مشاغل برطرف‌کننده نیاز‌های اصلی مردم هستند. الزاماً مردم برای رفع این نیاز‌ها باید به آن‌ها مراجعه کنند مانند سوپر مارکت، نانوایی، میوه‌فروشی، داروخانه و...، اما بقیه مشاغل به‌خصوص صنف ما که الزام و نیاز اولیه مردم نیست و اولویت آخر را دارد مسلماً ضرر و زیان زیاد داده است.


بیشتر بخوانید: صنف خرازی‌فروشان: اگرچه اعلام ورشکستگی آشکار نکرده‌ایم، اما در رکود بسر می‎بریم/ کسادی داد و ستد پابرجاست


وی افزود: ما گزارش‌های واحد‌های صنفی را به اتاق اصناف ارائه دادیم، قطعاً جمع‌آوری این اطلاعات در سطح استان و استنتاج آن به هیات دولت گزارش می‌شود. همه اصحاب رسانه به‌خوبی از میزان آسیب و صدمه اصناف مطلع هستند، اگرچه دولت هم گرفتار است، اما از دولت نمی‌پرسند در بحران کرونا برای اصناف چه کاری انجام داده است؟ اگر مشکلی محسوس و بارز در جامعه به‌وجود بیاید اتخاذ تصمیم دولتمردان باید واقعی‌تر باشد.

رییس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان کالای خواب تهران تصریح کرد: در صنف ما واحد‌هایی که در پاساژ‌ها فعالیت می‌کردند دیرتر اجازه فعالیت گرفتند. آن‌ها نسبت به واحد‌هایی که در حاشیه خیابان‌ها و به‌طور کلی خارج از پاساژ‌ها بودند بیشتر خسارت دیدند. الان هم با وجود دایر بودن مغازه‌ها، بازار به حالت عادی قبلی برنگشته است. هنوز مردم رغبتی برای خرید ندارند و با توجه به تورم موجود در اجناس، بیشتر درآمد خود را صرف خرید مایحتاج ضروری مانند خوراک می‌کنند. اگر چرخ اقتصاد کشور درست نچرخد و مردم امکان مالی و قدرت خرید نداشته باشند سراغ خرید مایحتاج غیرضروری نمی‌روند.

وی با اشاره به حمایت‌هایی که دولت در این برهه می‌تواند از مشاغل کند، اظهار داشت: وام‌های درازمدت با بهره‌های مناسب، تخفیف در مالیات بر درآمد، وضع بیمه بیکاری برای کارگران از کار بیکار شده از جمله اقدامات مفید از طرف دولت می‌تواند باشد که ممکن است راه باریک گذر را برای کسبه ایجاد کند. امیدواریم دولت در انتخاب سیاستگذاری در بحران‌های این‌چنینی واقع‌بینانه‌تر عمل کند و با قدرت حمایتی بیشتری مشاغل را یاری دهد.

قدیانی در رابطه شیوع ویروس کرونا بیان داشت: علاوه بر مشکلات بسیاری که تولیدکنندگان و توزیع‌کنندگان با آن درگیر بودند، شیوع کرونا بحرانی عظیم بر اصناف وارد ساخت. چندماه تعطیلی در زمانی که کالا تولید و در برخی مواقع ارسال شده بود و چک آن تحویل نشده بود کار را پیچیده‌تر از همیشه کرد. امید کسب و کار‌ها به فروش پایان سال بسیار زیاد است، ولی متاسفانه این فرصت در سال ۹۸ برای کاسبان محقق نشد. باز هم می‌گویم دولت در این زمان باید در کنار اصناف باشد همان‌گونه که اصناف همیشه در کنار دولت و همراه دغدغه‌های آن بوده‌اند.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

جزئیات جدید از دریافت وام مسکن ۷۵۰ میلیونی

نانوا‌ها زیر تیغ جریمه می روند

عکس/ توزیع رایگان شاهنامه فردوسی بین خانواده‌های تاجیکستان

زمان واریز وام ازدواج ۶۰ میلیونی اعلام شد

مراسم رونمایی و اکران فیلم مستند سینمایی فاطمی

حضور سرمایه گذاران ترکیه‌ای در منطقه آزاد ارس

دولت بخش‌خصوصی را رقیب خود نمی‌داند

شکایت پرسپولیس از تراکتور و بیرانوند به CAS

سقوط ۲۶۰ میلیونی شاسی‌بلند مونتاژی در بازار + جدول

عکس/ تیپ بامزه بهنوش بختیاری در یک ویلای لاکچری با مانتوی گل گلی

پراید با اسم جدید در خط تولید سایپا

کابوس برنج ۳۰۰ هزار تومانی تمام شد

طرح ترافیک شنبه در تهران اجرا نمی‌شود

حکم اعدام تتلو منتفی شد

عکس/ اسنپ‌بک در آستانه فعال‌سازی

جزئیات هولناک از تصادف مرگبار در جاده میانه

فیلم/ سیلی زدن خرس به یک دختر در مشکین‌شهر

معامله ۶۱ کیلوگرم شمش نقره در بورس کالا

گرمای بی سابقه در راه این استان‌ها

نشانه‌های مهم سکته مغزی را بشناسید

تغییر زمان آغاز سال تحصیلی جدید دانشجویان

پول سینمایی برای پخش تلویزیونی / پشت پرده عدم اکران فیلم‌های دولتی در سینما‌ها چیست؟ + جدول

درباره ویتامین C بیشتر بدانید

فیلم/ تجربه بامزه پردیس احمدیه از موتور سواری!

انتخاب میز و صندلی؛ گام مهم بعد از خرید تجهیزات کافه

عکس/ ژست خاص بچه پولدار‌های قجری ۱۶۰ سال پیش با پالتو پوست

۷۰۰ هزار دلار برای بازیکن نیمکت نشین پرسپولیس!

فیلم/ لغو روادید برای سفر ایرانیان به بلاروس

پشت پرده خرید رایگان ساپینتو برای استقلال

نرخ جدید حق‌التدریس معلمان مشخص شد

صدور اخطار برای مشترکان پرمصرف آب

فیلم/ اظهارات عراقچی درباره حدود اختیاراتش در مذاکرات

ماجرای قطع انشعاب یک مشترک بدمصرف آب چه بود؟

عکس/ تغییر چهره دوست صمیمی یانگوم در ۴۷ سالگی با مدل موی متفاوت

فیلم/ اولین تصاویر آتش‌سوزی در نزدیکی فرودگاه تبریز

ساختمان انجمن صنفی روزنامه‌نگاران تخلیه شد

واکنش تلویحی عارف به بیانیه جبهه اصلاحات

چگونه در تلگرام اکانت دوم بسازیم ؟

عکس/ پوستر استقلال برای رونمایی از یک ستاره خارجی

عکس/ تغییر باورنکردنی ژنرال هموسو سریال جومونگ در ۶۱ سالگی

فیلم/ کتابخانه ملی بلاروس به رنگ پرچم ایران درآمد

عکس/ چهره دیده نشده هومن سیدی و جواد عزتی در فصل دوم سریال وحشی

عکس/ ترامپ برنده انتخابات ۲۰۲۸ است!

قیمت انواع لپ تاپ ایسر + جدول

قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و نوکیا + جدول

هشدار تند وزیر دفاع به ماجراجویی احتمالی اسرائیل

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

نقش مدیریت مالی در بودجه‌بندی سرمایه ای چیست؟

عکس/ استایل جالب فرهاد آییش و بازیگر سریال آکتور با لباس‌های برند

قرارداد آل‌کثیر با استقلال فسخ شد