تاریخ انتشار: ۱۲:۲۷ - ۱۰ بهمن ۱۳۹۷
پیام همتی به مردم:

دارایی خود را در معرض ریسک بازار ارز قرار ندهید

همتی در واکنش به نوسانات اخیر ارزی گفت: عوامل اقتصادی و توانایی مداخله بانک مرکزی نرخ‌هایی را که امروز توسط فرصت‌جویان و در فضاهای مجازی مطرح می‌شود ماندگار نمی‌داند. به مردم عزیز توصیه می‌کنم دارایی خود را در معرض ریسک بازار ارز قرار ندهند.
همتی
اقتصاد24 - عبدالناصر همتی در پست جدید اینستاگرام خود نوشت: این روزها متأسفانه برخی افراد و صاحب‌منصبان و بعضاً ذی‌نفعان به تریبونی که دسترسی پیدا می‌کنند، با بی‌توجهی به جنگ تبلیغاتی و روانی دشمنان علیه کشورمان و در حد خود، آینده منفی را به‌غلط برای اقتصاد کشورمان به‌تصویر می‌کشند.

وی افزود: دلالان و نوسان‌گیران هم سوار بر این گونه القائات و بزرگ‌نمایی‌ها، بحث‌هایی مانند تأثیر رد یا قبول پالرمو و SPV و سایر بهانه‌ها، کسب‌وکار خود را، با فروش ارزهای بالاخریده خود، رونق می‌دهند.

رییس کل بانک مرکزی در همین ارتباط تأکید کرد: عوامل اقتصادی و توانایی مداخله بانک مرکزی، نرخ‌هایی را که امروز توسط فرصت‌جویان و در فضاهای مجازی مطرح می‌شود ماندگار نمی‌داند. به مردم عزیز توصیه می‌کنم دارایی خود را در معرض ریسک بازار ارز قرار ندهند.

همتی همچنین گفت: بانک مرکزی همچنان که تا به حال نیز نشان داده است در موقع مقتضی تدابیر پیش‌بینی‌شده را عملیاتی خواهد کرد. زمان و نوع مداخله را بانک مرکزی تعیین می‌کند، نه فضاسازی دلالان و فرصت‌جویان.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار