بسیاری از واحدها که با قیمتهای بسیار پایین غذای خود را عرضه میکنند از ضایعات گوشت، مرغ، سوسیس و کالباس و گوشتهای در حال فاسد شدن استفاده میکنند و در مغازههای آنان اساسا گوشت چرخ کرده وجود ندارد
کبابی که با کیفیتی قابل قبول عرضه شود نمی تواند کمتر از 15 هزار تومان قیمت داشته باشد
نه تنها غذاهایی با قیمت کمتر از 10 هزار تومان بلکه غذاهایی با قیمتهای تا 15 هزار تومان هم در مواد اولیه خود از مواد زائدی مثل زائدههای کله گاو، سنگدان، پوست مرغ، نان خشک و ... استفاده میکنند