تاریخ انتشار: ۲۰:۴۴ - ۱۰ بهمن ۱۳۹۷

قلعه‌نویی: در شأن من نیست جواب این آدم بیمار را بدهم

امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم فوتبال سپاهان گفت: در شأن من نیست که جواب مایلی‌کهن را بدهم.
قلعه نویی
اقتصاد24 - امیر قلعه‌نویی درباره صحبت‌های محمد مایلی‌کهن اظهار داشت: صحبت‌های من در ابتدا خطاب به مردم است. اول اینکه من با هر چهار تیمی که عنوان شده و هدایت‌شان را برعهده داشتم، به مراحل بالا در آسیا صعود کرده‌ام و رکورد دارم. در وهله دوم باید بگویم با استقلال به جمع چهار تیم نهایی راه یافته‌ام. به کسی که این گونه دروغ می‌گوید، چه جوابی بدهم؟

وی افزود: نکته اصلی این است که آیا به آدمی که خودش اعتراف می‌کند روانی هستم (لینک مصاحبه موجود است)، باید جواب داد؟ در شأن و شخصیت من نیست که جواب این آدم بیمار با آن ادبیات سخیف را بدهم.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار