اقتصاد۲۴ - امام جمعه شهرستان ملارد استان تهران بابت سخنان هفته گذشته خود از تریبون نماز جمعه این شهر در مورد فرزند وزیر بهداشت که در جریان آن اتهامی به وی نسبت داده میشد، از دکتر نمکی طی نامهای عذرخواهی کرد.
سید حسین حسینی نوری در این نامه که یک نسخه از آن در اختیار ایرنا قرار گرفت نوشت: در خطبههای نماز جمعه هفته گذشته نکتهای در خصوص فرزند جنابعالی و نقد عملکرد ایشان به عنوان پیمانکار احداث بیمارستان ملارد مطرح کردم که متأسفانه بر اساس اطلاعاتی غلط و گزارش خلاف واقع بود، اینجانب پس از ۹ سال خدمت در جایگاه امام جمعه ملارد با درک عمیق از محرومیت منطقه و مشکلات مبتلابه ۴۵۰ هزار ساکن شریف و مظلوم همواره تلاش کردهام علاوه بر حمایت از تلاش مشکور مسوولان در حوزههای مختلف مطالبهگری امین برای احقاق حق عزیزانی باشم که مظلومانه چشم امیدشان به ثمره این تلاش خستگی ناپذیر بوده است و طی یک دوره خدمت در کنار و همراهشان از دستاوردها و خدمات نظام جمهوری اسلامی در منطقه احساس افتخار و اهتزاز نمودم و از کمبودها و کاستیها شرمسار و غصه دار شدم.
امام جمعه ملارد افزود: در این میان آرزو و انتظار مردم منطقه برای دسترسی به امکانات بیمارستانی به درازا کشیده و از سال ۹۱ که طرح احداث به تصویب رسید تا سال ۹۴ راکد ماند و با سفر رئیس جمهور به ملارد وارد فاز اجرایی شد و با پیش بینی اتمام ۲ ساله به وزارت راه و شهرسازی واگذار شد و در نهایت پیشرفت نامطلوب پروژه موجب شد ادامه عملیات در سال ۹۷ به وزارت بهداشت منتقل شد و این بار وعده سه ماهه سوم سال ۹۸ به مردم داده شد و حالا در حالی وارد سه ماهه سوم سال ۹۹ میشویم که عذرخواهی استاندار محترم از اهالی ملارد بابت تاخیر ایجاد شده و تکرار زنجیره وعدهها هنوز هم چشم انداز امیدوار کنندهای ایجاد نکرده است. البته محتمل میدانم از آنچه که یادآوری شد مطلع بودید ولیکن لازم بود زمینه غلبه احساس و آن نحوه طرح بحثی که انجام شد واضح شود.
وی در ادامه این نامه خطاب به دکتر نمکی نوشت: جناب آقای وزیر شرط لازم هویتی که به عنوان امام جمعه امانتدار آن هستم عدالت است و تریبون مقدس نماز جمعه با اخلاق و تقوا معنی پیدا میکند و لذا تأسف و اعتذار عمیق اینجانب به دلیل خطایی که در قضاوت داشتم و آبرویی که در معرض مخاطره و سوء استفاده برخی مغرضان قرار گرفت، نه به دلیل جایگاه حقوقی جنابعالی بلکه به حکم وظیفه انسانی و شرعی است.
امام جمعه ملارد افزود: این دنیا محل گذار است و مقام و منصب جعلی است، بر حقیقت و گوهر وجودی که فطرتی پاک و الهی در آن به ودیعه گذاشته شده و از آنجایی که خود را موظف و مکلف به عمل و اجرای احکام و حدود الهی و شرع میدانم، بدون نگرانی از عقوبت دنیوی این اتفاق تلخ که بر اساس قانون پذیرای آن هستم، فردا در همان تریبون مبادرت به طلب حلالیت از جنابعالی و فرزندتان خواهم کرد اگر پیام گذشت شما را از آنچه که رخ داد تا هفته آینده دریافت نکنم خود را از شرط اصلی امامت است ساقط دانسته و به فضل الهی از مردم شریف و انقلابی ملارد خداحافظی خواهم نمود.
وی در پایان این نامه آورد: در پایان لازم به ذکر است که چه در جایگاه امام جمعه و چه در جایگاه طلبه و سرباز وفادار برای این نظام مقدس دلیل ارائه گزارش خلاف واقع از سوی احدی از مسوولان منطقه در این خصوص را که موجب بروز این سوء تفاهم شد با جدیت دنبال خواهم کرد و از شورای محترم سیاستگذاری ائمه جمعه برای ورود به این مهم طلب یاری دارم تا در آینده سیاسی بازی برخی عناصر سیاسی، دستمایه سوءاستفاده از احساسات خالصانه و خدمتگزاری دیگری نشود.»
اخیراً ویدئویی در شبکههای اجتماعی و فضای مجازی از سخنان امام جمعه محترم ملارد از تریبون نمازجمعه در مورد فرزند وزیر بهداشت پخش شد.
پس از آن دکتر نمکی در نامهای به ریاست قوه قضاییه با اشاره به این ویدئو نوشت: «در این ویدئو که تصاویر هوشمندانه مخربی نیز بدان افزوده بودند، طبق فرمایش ایشان فرزند اینجانب که از حدود بیست سال پیش مهندس عمران است به عنوان پیمانکار، سه پروژه بیمارستانی را چند سال پیش گرفته و پول آن را برداشته و رفته است. از آنجا که حدس من سوء استفاده از سادگی ایشان بود مراتب را به برادر ارجمند و گرانقدرم جناب حاجی علی اکبری رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه منعکس نمودم تا با تنویر ذهن ایشان خود به مرمت گفتار بیمبنایشان بپردازند. زیرا معتقدم در این دوران حساس که دشمنان متحدند تا نهادها و شخصیتهای روییده از متن انقلاب را مورد هجمه قرار دهند خودزنی درون نظام شادمانی دیگران را سبب خواهد شد. معالوصف به دلیل طولانی شدن این حرکت و استمرار شیطنت جریانی که به نیت انتقامجویی از پرچمداران مبارزه با فساد از هر تلاشی فروگذار نیستند مراتب به استحضار رسید تا عنایت فرمایید:
اولاً: دستور فرمایید تا رسیدگی شود که اگر ایشان مدرکی دارند که آیا فرزند اینجانب پیمانکار است؟ (که نیست) وجهی را دریافت کرده است؟ (که نکرده است) و یا پروژهای را که متعهد به اجرا بوده رها کرده است به اشد مجازات محکوم فرمایید. اینجانب در مبارزه با فساد خویش و بیگانه نمیشناسم. فرزندان من پدری را تجربه کردهاند که با چهار دهه خدمت ریالی از بیتالمال را جابهجا نکرده، یک روز حق مأموریت قانونی نگرفته، اگر غذایی در دفترش خورده وجهش را پرداخته و لیتری از بنزین اتومبیل دولتی صرف خانوادهاش نشده است. اگر در سایه چنین پدری فرزندی ناخلف آنگونه که شیخ بزرگوار از جایگاه خطابههای امیرالمومنین (ع) میفرماید حضور دارد حقش کشیدن سختترین مجازاتهاست.
ثانیاً:، اما اگر آنچه فرمودهاند کذبست، به عنوان رییس حق طلب قوه قضاییه اجازه ندهید بعضی از جایگاهها و تریبونها از برخورد قانونی مصون باشند. فساد فقط یک جنبه اقتصادی ندارد، لجنمال کردن حیثیت سربازان صدیق نظام، بیاعتمادی مردم از حکومت و اینکه بگویند «این هم پرچمدار ضد فساد» و بهره برداری مفسدان اقتصادی در راستای تبرای خود از آنچه بر حقوق بیتالمال روا داشتهاند به بهانه گفتار بی مبنا و ناشیانه فردی از تریبون با اهمیت نمازجمعه نیز نیازمند برخورد و پیگیری است.
وزیر بهداشت نوشت: تمنای اینجانب در این راستا، جهت دفاع و اعاده حیثیت خود نیست که مردم شریف این سرزمین حداقل خدمات سرباز خدمتگزارشان در چهاردهه خدمت را میشناسند، بلکه دفاع از آنانیست که گامی برای فسادستیزی برمیدارند و با برنامهریزی سازمان یافته در قدمهای اول خانه نشینیان به طرق دیگر گرفتار میشوند و دیگران نیز با نگرانی از جو تخریب در این راه پرهراس گام نمینهند و این خود میتواند به بقای فساد بیانجامد. توفیق، عزت و سربلندی آن عزیز ارجمند را از خداوند بزرگ مسئلت دارم.