تاریخ انتشار: ۲۰:۰۳ - ۱۶ بهمن ۱۳۹۷

آیت‌الله یزدی: هرکسی علیه حجاب سخن بگوید محکوم است، حتی رئیس جمهور

آیت الله محمد یزدی رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با انتقاد از برخی سخنان در زمینه حجاب گفت: حجاب از ضروریات اسلام است و هرکسی علیه آن سخن بگوید محکوم است و حتی رئیس جمهور هم نباید علیه آن سخن بگوید.
آیت الله یزدی
اقتصاد۲۴- آیت الله محمد یزدی عصر امروز در دیدار دانشجویان و اساتید دانشگاه علمی و کاربردی شهرداری استان که در سالن اجتماعات جامعه مدرسین حوزه علمیه برگزار شد، اظهار داشت: پیش از انقلاب اسلامی وضعیت کشور بسیار نامناسب بود و بی‌حجابی و بی‌عفتی در جامعه وجود داشت و ظلم وستم به وسیله حکومت به مردم انجام می‌شد.

وی با اشاره به نهضت امام راحل افزود: امام خمینی (ره) از محله یخچال قاضی شهر مقدس قم علیه رژیم شاه فریاد زد و گفت ای علمای اسلامی کجا هستید که اسلام رانابود کردند و علیه رژیم شاه فریاد کشید.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با تاکید بر لزوم تبیین برکات انقلاب اسلامی برای جوانان بیان کرد: اگر به فهرست دستاوردهای انقلاب اسلامی نگاه کنیم فهرست بلند بالایی است، استقلال و رهایی از وابستگی به بیگانگان از مهم‌ترین آثار و برکات انقلاب اسلامی است.

استاد حوزه علمیه عنوان کرد: پیش از انقلاب اسلامی شهر مقدس قم بسیار محروم بود و از امکانات اولیه محروم بود اما امروز قم به یکی از مهم‌ترین شهرهای کشور و جهان تبدیل شده است.

آیت الله یزدی تصریح کرد: دشمن 40 سال نقشه کشید تا حکومت را نابود کند و انواع فتنه و اختلاف ایجاد کرد و 8 سال جنگ علیه کشورمان تحمیل کرد اما به لطف الهی به موفقیت نرسید.

وی افزود: ترامپ در جلسات می‌گوید که دیوانه است و هیچ کدام از تعهدات بین المللی را قبول ندارد، دشمن تلاش می‌کند حاکمیت اسلام را بگیرد اما به لطف الهی هیچ گاه به هدف خود نمی‌رسد.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به برنامه‌ریزی دشمن برای مقابله با آرمان‌های انقلاب اسلامی بیان کرد: استکبار گفته که از براندازی صرف نظر کرده است که این موضوع به این دلیل است که پیش از این به هیچ کدام از اهدافی که داشتند دست پیدا نکردند.

استاد حوزه علمیه با اشاره به پیشرفت‌های نظامی ایران اسلامی عنوان کرد: یکی از موضوعاتی که سبب شده دشمن به اهداف شوم خود نرسد و بگوید دست از براندازی برداشته پیشرفت‌های عظیم ایران اسلامی در زمینه‌های مختلف است.

آیت الله یزدی تصریح کرد: ملت ایران اسلامی با سرمایه عظیم نیروی جوان می‌تواند از مشکلات عبور کند، دشمن به خوبی می‌داند نظام اسلامی تثبیت شده است و به بلوغ 40 سالگی رسیده وپابرجا است.

وی با بیان اینکه استقلال کشورمان و همچنین قطع وابستگی به خارج از جمله آثار انقلاب است، ادامه داد: به برکت انقلاب اسلامی پیشرفت‌های پزشکی بسیار خوبی حاصل شد، پیش از انقلاب پزشکان بنگلادشی و هندی در بیمارستان‌های کشور طبابت می‌کردند اما امروز بهترین پزشکان ایران علاوه بر کشورمان در خارج کشور نیز مشغول طبابت هستند.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با انتقاد از برخی سخنان در زمینه حجاب بیان کرد: حجاب از ضروریات اسلام است و هرکسی علیه آن سخن بگوید محکوم است و حتی ئیس جمهور هم نباید علیه آن سخن بگوید.

وی با اشاره به مشکلات مردم تصریح کرد: رئیس جمهور باید همه تلاش خود را صرف رفع مشکلات کشور انجام دهد و به مردم خدمت کرده و مشکلات مردم را حل کند.

استاد حوزه علمیه بیان کرد: در زمینه‌های مختلف علمی کشورمان پیشرفت‌های بسیار شگرفی دارد، پیش از انقلاب اسلامی بی سوادی در کشور بسیار زیاد بود ولی امروز بی سوادی در کشور ریشه کن شد.

آیت الله یزدی با بیان اینکه انقلاب اسلامی سبب زنده شدن ملت شد، خاطرنشان کرد: اگر رزمندگان به میدان مبارزه علیه داعش نمی‌رفتند و در دفاع از آل الله جان فشانی نمی‌کردند باید با داعش در ایران می‌جنگیدیم.

منبع: تسنیم

 
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت گوشت گوسفند، گوساله و مرغ + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت سکه و طلا امروز جمعه ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت All-in-One اپل امروز + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ام اس آی MSI امروز + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز جمعه ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز جمعه ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ لباس زنان در تشریفات دربار پهلوی ۵۰ سال پیش

عکس/ ساعت میلیاردی محمدرضا گلزار خبر ساز شد

عکس/ سرویس و نگهداری لامبورگینی چقدر هزینه دارد؟

عکس/ ایران رتبه پنجم جدیدترین رنکینگ لیگ‌ فوتبال آسیا

عکس/ نمایی دیدنی از حرم امام رضا ۱۳۰ سال پیش و دوره قاجار

عکس/ پرتاب ساعت مچی به سوی رامین رضاییان در دربی ۱۰۵

اینفوگرافی/ شلوغ‌ترین مسیر‌های مهاجرتی دنیا کجاست؟

عکس/ تئاتر دهقان ۵۴ سال پیش ابتدای خیابان لاله‌زار

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

واکنش آذر منصوری به اظهارات امام جمعه قرچک

پزشکیان: با تغییر همتی هیچ مشکلی حل نمی‌شود

تعداد امضاکنندگان طرح استیضاح همتی اضافه شد

قیمت کیوی در آستانه ۲۰۰ هزار تومان

واکنش دنیامالی به غیبت در انتخابات فدراسیون فوتبال

فیلم/شباهت برنامه تازه گلزار و یکی از سکانس‌های بازیگری‌اش

دیدار تخت‌روانچی با قرقاش در ابوظبی + عکس

قانون جدید فوتبال: وقت‌تلف‌کردن دروازه‌بان = کرنر برای حریف

جایزه عصر تراکنش به «سککوک» اهدا شد

فیلم/ تصاویر جالب از تجهیز پلیس راهور به پهپاد

پرسپولیس شاکی شد

عکس/ ایلان ماسک برای چهاردهمین بار پدر شد

اینفانتینو: ترامپ از من نخواست روسیه را به جام جهانی برگردانم

فیلم‌ها تا ساعت ۲ بامداد اکران می‌شود

فیلم/ طیب‌‌نیا از دولت رفته است؛ دولت فرمانده اقتصادی ندارد

این متهم معاملات خودرو به اعدام محکوم شد

پیش‌بینی بورس فردا یک‌شنبه ۱۲ اسفند ۱۴۰۳

خبر مهم وزیر صمت درباره روند توزیع کالابرگ

تاثیر دورهمی‌های خانوادگی بر آرامش روانی

عکس/ تحقیر و تمسخر زلنسکی در شبکه‌های اجتماعی

فیلم/ ترور دو نیروی بسیجی طرح امنیت در سراوان

قیمت جدید دام زنده امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ اعلام شد

منیزیم در کدام مواد غذایی است؟

تشکر زلنسکی از ترامپ و آمریکا

فیلم/ توقیف کشتی اسرائیلی در تنگه هرمز توسط سپاه

فیلم/ کل کل علی فروتن و جناب‌خان سر دو لایه کردن توپ فوتبال

چگونه مادری شاداب‌ باشیم؟

خروج شرکت‌های بزرگ راهکاری برای کاهش بحران مسکن در تهران

فیلم/ آغاز اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی از ساعت ۱۷ امروز

نمایی غمبار از گورستان ۱۲۵ ساله امامیه

بهترین شغل مرتبط با هوش مصنوعی در آینده چیست؟

اینفوگرافی/ ضعف مدیریتی دلیل اصلی خاموشی‌های اخیر

زشت‌ترین موبایل سال ۲۰۲۵ را بشناسید+ عکس

عکس/ نشست مشترک سران قوا به میزبانی دولت

قتل بی‌رحمانه همسر با گوشت کوب چوبی

معرفی خودرو ماکسیما نسل جدید نیسان سنترا یا آلتیما + عکس

تهرانی‌ها آماده یخبندان و سرمای شدید باشند

صفرتاصد پذیرش تحصیلی آلمان (✅ شرایط کارشناسی و ارشد ۲۰۲۵)

قیمت گوشت گوسفند، گوساله و مرغ امروز

میشه بشه ادامه کودکی فرزندان محک...

عکس/ قابی دیده نشده از مهدی پاکدل در کنار بهنوش طباطبایی

جهش قیمت میم کوین‌ها پس از تنش ترامپ و زلنسکی

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

عکس/ تیپ اروپایی جمیله ۵۳ سال پیش با لباس رنگارنگ

ارزش سهام عدالت امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳+ جدول

داوران دیدار استقلال و النصر مشخص شد

نتیجه واگذاری‌ها در بودجه ۱۴۰۴ استقراض بیشتر دولت است

ایران بناچار با تخفیف‌های بیشتری به چینی‌ها نفت فروخت

عکس/ نمایی باورنکردنی از ۶۴ سال پیش فرودگاه کرمانشاه