اقتصاد۲۴ - این جلسه به ریاست مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند و با حضور نمایندگان ۵ وزارتخانه عضو کارگروه، فرماندار ویژه آبادان و جمعی از مسئولین محلی در سالن جلسات سازمان انجام شد.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند با اشاره به اختیارات بالای این کارگروه از مصوبات آن به عنوان مرجع استفاده از زمین در محدودهی منطقه آزاد اروند نام برد و افزود: کارگروه ماده ۸ بصورت متوالی با توجه به هماهنگی با نمایندگان وزرای مربوطه برگزار و در برنامه ریزی و تغییرات کاربریهای طرحهای منطقه نقش دارد.
بیشتربخوانید: تصویب طرح تفصیلی منطقه دیریفارم منطقه آزاد اروند
اسماعیل زمانی تصریح کرد: این جلسات با این هدف برگزار میشود که ارجاعات سازمانها، دستگاهها یا مردمی که تقاضای تغییر یا تعیین کاربری اراضی در محدودهی اروند را دارند بصورت چابک مورد بررسی قرار گیرند.
زمانی خاطر نشان کرد: موارد مذکور پس از بررسیهای کارشناسی طبق طرح جامع و به تشخیص کمیته فنی به کارگروه ارجاع داده میشود و درخصوص آنها تصمیم گیری میشود.
وی با اشاره به اینکه امروز به دلیل اینکه جلسه بعد از مدتها برگزار شد و مسائل زیادی مورد بررسی قرار گرفت، گفت: بعضی موضوعات کلی و بعضی دیگر موردی بود؛ که خوشبختانه آن دسته از طرحهایی که توجیه کارشناسی و فنی مناسبی داشت تصویب شد، بعضی به کلی رد و تعدادی هم برای بازنگری به کارگروه و شهرداری مربوطه ارجاع شد.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند یکی از مهمترین موضوعات مطرح شده در کارگروه ماده ۸ امروز را مربوط به اراضی روستاها دانست و افزود: طرحهای روستاهای رمیله، طویشه و سلیچ بررسی و با شرط حفظ کاربری فضای سبز و نخیلاتشان به امید حل مشکلات مردم جزو محدودهی خدمات شهری شدند.
رئیس کارگروه ماده ۸ منطقه آزاد اروند در پایان گفت: طرح تفصیلی مجتمع تجاری، اداری و خدماتی در ورودی شهر آبادان به مساحتی بیش از ۵۷ هکتار نیز بررسی و طبق نقشههایی که ارائه شد به تصویب رسید. همچنین موضوع مهم اسکله تجاری گردشگری در جزیره مینو مطرح و کلیات آن به تصویب رسید