اقتصاد۲۴ - بله! پاستیل را میگوییم. همان ماده نرم و لطیف که خوردن آن لذت بخش بوده و کودک درون همه را زنده میکند.
دنیای تنقلات به ویژه پاستیل از دیرباز تا امروز برای تمام سنین، جذابیت و خاطرات رنگی داشته است. اکثر مردم این محصول را به شکل میان وعده در طول روز استفاده میکنند. بر اساس علم تغذیه، میان وعدههای حاوی مواد مغذی و ارزشمند میتوانند در سلامت افراد نقش بسزایی داشته باشند.
بیشتر بخوانید:بالاخره پاستیل بخوریم یا نه؟
پاستیل یکی از محبوبترین خوراکیهای کودکان است و با شکلها و طعمهای گوناگون در بازار وجود دارد. اگر شما نیز به این خوراکی علاقه زیادی دارید با همراه باشید تا در ادامه مطلب، با خواص آن بیشتر آشنا شوید.
خواص پاستیل
ژلاتین، ماده اصلی تشکیل دهنده پاستیل است. این ماده، از کلاژن به دست میآید و منشا پروتئینی دارد. کلاژن خاصیت ضد التهابی داشته، دردهای مفصلی را کاهش داده و از پوکی استخوان جلوگیری میکند، به تقویت پوست، مو و ناخن کمک کرده و بر عملکرد سیستم ایمنی بدن تاثیر بسزایی دارد. به همین دلیل، اغلب کارشناسان تغذیه معتقدند ژلاتین موجود در پاستیل، میتواند به نوبهی خود برای انسان مفید باشد.
به طور کلی، ژلاتین دارای ۸۴ تا ۹۰ درصد پروتئین، ۱ تا ۲ درصد نمکهای معدنی و ۸ تا ۱۵ درصد آب است، به همین دلیل منبعی سرشار از پروتئین به شمار میرود. درنتیجه با خوردن پاستیل میتوان بخشی از پروتئین مورد نیاز بدن را تامین کرد.
مخالفان پاستیل!
یکی از علتهایی که برخی از متخصصان، مصرف پاستیل را مناسب نمیدانند این است که در برخی کشورها از خوک برای تولید ژلاتین بهره میبرند.
مسئله دیگری که مخالفان پاستیل مطرح میکنند، استفاده از رنگهای مصنوعی در اکثر پاستیلها است. کودکان با خوردن این پاستیل ها، دچار بی قراری و ناآرامی، پرخاشگری، بیش فعالی، کاهش هوش و اختلال در یادگیری و در موارد شدیدتر دچار حالت تهوع و مسمومیت خواهند شد.