تاریخ انتشار: ۱۹:۲۳ - ۱۸ بهمن ۱۳۹۷

مسکو: تصمیم آمریکا برای تغییر قدرت در ونزوئلا به شیوه نظامی

ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت: براساس گزارش رسانه‌ها پست متحد فرماندهی به اصطلاح عملیات انسان‌دوستانه یا به عبارت درست‌تر مداخله انسان‌دوستانه در مناطق مرزی ونزوئلا استقرار یافته و به تازگی مورد بازدید مقام‌های عالی رتبه نظامی آمریکا قرار گرفته است.
ماریا زاخارووا
اقتصاد۲۴- ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت: براساس گزارش رسانه‌ها پست متحد فرماندهی به اصطلاح عملیات انسان‌دوستانه یا به عبارت درست‌تر مداخله انسان‌دوستانه در مناطق مرزی ونزوئلا استقرار یافته و به تازگی مورد بازدید مقام‌های عالی رتبه نظامی آمریکا قرار گرفته است.

وی افزود: با بررسی فعالیت هیات نظامی آمریکا که اخیرا در منطقه پرتعداد شده‌اند و بررسی کلی و جامع حمایت‌ها از جمله حمایت لجستیکی، گزینه نظامی برای تغییر قدرت در ونزوئلا بسیار محتمل است. هیچ تردید وجود ندارد که دموکراسی برقرار است هیچ کس در تلاش برای حمایت از آن نیست آنها فقط در صدد تغییر قدرت در ونزوئلا هستند.

زاخارووا تصریح کرد: به نظر مسکو آمریکا تصمیم خود را برای استفاده از زور در ونزوئلا گرفته است. اقدامات دیگر همه برای پوشش این عملیات است.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار