تاریخ انتشار: ۱۱:۱۸ - ۱۶ مهر ۱۳۹۹
تعداد نظرات: ۱۵ نظر
رئیس شورای رقابت:

خودروسازان می‌خواهند ماهانه گران کنند/ زمان ارزانی خودرو

با وجود نقد‌های مطرح شده در رابطه با نحوه قیمت گذاری و فروش خودرو و وضعیت بازار، رئیس شورای رقابت می‌گوید با وضعیت ناپایدار اقتصادی فعلی و عرضه محدود در مقابل تقاضای کذایی بهترین و منصفانه‌ترین روش در دستور کار قرار گرفته و چاره‌ای جز افزایش قیمت هر سه ماه یکبار و فروش از طریق قرعه کشی نداشته‌اند.

شیوااقتصاد۲۴ -حدود سه سال پیش بود که به دنبال مصوبه سران سه قوا به نوعی شورای رقابت از قیمت گذاری خودرو کنار گذاشته شد، از آن زمان شورای رقابت معتقد بود که به دلیل برداشت نادرست وزیر وقت صمت از مصوبه بوده که این شورا از قیمت گذاری خودرو کنار رفته در حالی که طبق قانون باید به این مسئولیت ادامه می‌داده است، بر این اساس رایزنی‌هایی در این رابطه صورت گرفت تا اینکه در سال جاری مجددا شورای رقابت به جایگاه قبلی خود برگشت و در اولین اقدام طی جلساتی با دستگاه‌های ذیربط تدوین فرمول قیمت را در دستور کار قرار داد.

طی تصمیات اخذ شده قرار شد هر سه ماه یکبار مجوز افزایش قیمت خودرو با توجه به تورم وجود داشته باشد و پیش فروش با اعمال محدودیت‌هایی با قرعه کشی انجام شود، شرایطی که مسئولان گفته بودند تا حدودی به کاهش قیمت کمک خواهد کرد، ولی اکنون چند ماه گذشته و به دلایل مخالف بازار خودرو آشفته بوده و قیمت‌ها قابل تامل است.

به همین بهانه ابعاد تصمیم شورای رقابت برای قیمت گذاری خودرو و وضعیت موجود بازار  رضا شیوا - رئیس شورای رقابت - مورد بررسی قرار گرفته است.

رئیس شورای رقابت در رابطه با آشفتگی بازار خودرو و اینکه ورود شورای رقابت به قیمت گذاری خودرو نیز نتوانسته از التهابات بازار بکاهد، توضیح داد: وظیفه شورای رقابت این است که با ورود به بازار انحصاری بتواند به نوعی در قیمت گذاری آن مداخله کرده تا کالا با قیمت منصفانه و عادلانه به دست مصرف کننده واقعی برسد، این در حالی است که با توجه به ممنوعیت واردات خودرو در حال حاضر این بازار کاملا انحصاری بوده و شورای رقابت باید ورود کند و خودرو به صورت منصفانه قیمت گذاری شود تا هم تولید کننده بتواند به تولید ادامه دهد و هم مصرف کننده زیان نبیند.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر به دلایل مختلف تقاضای کاذب در بازار وجود داشته و قیمت‌ها کذایی تعیین می‌شود افزود: اکنون اختلاف ایجاد شده در برخی موارد بین قیمت خودرو ساز و حاشیه بازار تا ۱۰۰ درصد می‌رسد و ما به هیج عنوان قیمت‌های حاشیه بازار را عادلانه نمی‌دانیم.

خودرساز‌ها می‌خواستند ماهانه خودرو گران شود

رئیس شورای رقابت در مورد اینکه چرا برای افزایش قیمت بازه زمانی از یکسال به سه ماهه کاهش یافته است، گفت: با توجه به وضعیت ناپایدار اقتصادی و بی ثباتی نرخ ارز و تورم که رو به افزایش است ضروری بود تا طوری برخورد کنیم که تولید کننده نیز زیان نبیند. برخی خودرو‌ها ۳۰ تا ۴۰ درصد و حتی در برخی بیش از این برای تولید ارز بری دارند، شرایط به گونه‌ای است که اظهار می‌کنند برخی مواد اولیه به صورت روزانه افزایش قیمت داشته و برای خودروساز به صرفه نیست.

شیوا با اعلام اینکه خودروساز‌ها می‌خواستند هر ماه افزایش قیمت داشته باشند گفت:، اما شورای رقابت با این موضوع موافقت نکرد و قرار شد حداقل هر سه ماه یکبار این افزایش قیمت اعمال شود، به هر صورت با توجه به تورم موجود هر چقدر که این تغییر قیمت با فاصله مثلا ۶ یا ۹ماه یا یکسال رخ دهد موجب افزایش زیان انباشته خودرو سازان و نارضایتی بیشتر آن‌ها خواهد شد، بنابراین هیچ چاره‌ای نداشتیم و باید از تولید کننده هم دفاع می‌شد از این رو حداقل سود را برای آن تعیین کردیم تا بتوان در چهارچوب مشخص و هر سه ماه یکبار طبق تورم بخشی بانک مرکزی برای افزایش قیمت اقدام کرد.

وی افزود: من مطمئن هستم که این روند افزایش قیمت خودرو در بازه سه ماهه بلندمدت نیست.

چه زمانی خودرو ارزان می‌شود؟

شیوا در ادامه در رابطه با اینکه چرا در محاسبه تورم خودرو از تورم بخشی بانک مرکزی استفاده می‌شود در حالی که مرکز آمار مرجع اصلی محاسبه و تورم در ایران به شمار می‌رود گفت: طبق مصوبه شورای رقابت باید هر سه ماه یکبار بر اساس تورم بخشی بانک مرکزی قیمت خودرو محاسبه و افزایش یابد و این در حالی است که در تمام کشور‌های دنیا بانک مرکزی مسئول محاسبات اقتصادی بوده و این کار را انجام می‌دهد و مرکز آمار وظایف دیگری دارد و ما نیز به استناد گزارش بانک مرکزی هر بار تورم بخشی را از آن دریافت کرده و تورم خودرو را در فرمول قیمت گذاری گذاشته و قیمت خودرو را تعیین می‌کنیم.


بیشتربخوانید: نابسامانی در قیمت‌گذاری بازار خودرو


وی در مورد چه زمانی امکان دارد که کاهش قیمت خودرو به خودروسازان ابلاغ شود گفت: هر زمان که تورم منفی شود آنگاه کاهش قیمت نیز برای خودرو اتفاق می‌افتد در حالی که بعید است در ایران چنین اتفاقی رخ دهد. اما هر زمانی که تورم کاهش باید و قیمت نهاده‌های تولید کم شود به طور حتم از میزان افزایش قیمت خودرو نیز کاسته خواهد شد.

گرانی بازار ربطی به قیمت گذاری خودروساز ندارد

شیوا در رابطه با اینکه آیا فکر نمی‌کنید افزایش سه ماهه قیمت خودرو از سوی خودروسازان به نوعی جهت دهی به بازار و دامن زدن به قیمت‌ها در بازار آزاد باشد، مثلا رشد تند قیمت پراید و سایر خودرو‌هایی که در لیست پیش فروش قرار دارند، گفت: اولا من فکر نمی‌کنم افزایش قیمت پراید در چند هفته به دلیل این باشد که افزایش قیمت خودرو از سوی خودروساز رخ داده است، این موضوع به دلالان و بحث ارز بر می‌گردد. به هر حال هر کالایی که عرضه آن کم باشد و تقاضا زیاد، دچار چنین شرایطی خواهد شد. این در حالی است که در کالای انحصاری که عرضه کمتر از تفاضا است و کالای مصرفی به نوعی سرمایه‌ای شده است قیمت دچار نوسان می‌شود و این سازمان حمایت و دولت هستند که باید به نوعی بازار را کنترل کنند.

وی با بیان اینکه افزایش قیمت خودرو در بازار ربطی به قیمت گذاری خودروسازان ندارد توضیح داد: اینکه برخی فکر می‌کنند افزایش چند برابری قیمت خودرو‌ها به سود دولت است اساسا فکر غلطی خواهد بود. هیچ گاه دولت تلاش نمی‌کند که وارد بازار سیاه شده و از آن نفع ببرد. حتی این افزایش قیمت در بازار به سود خودروساز هم نخواهد بود. میزان تولید خودرو و توزیع آن مشخص است و خودروساز کاری به حاشیه بازار ندارد و در حال حاضر فقط می‌توانند خودروی خود را در قرعه کشی فروخته و به هیچ وجه راه دیگری برای توزیع ندارند. اگر کسی می‌داند که خودروساز غیر از قرعه کشی در حال فروش از کانال دیگری هستند آن را به مراجع نظارتی اطلاع دهد.

دلالان خودرو آزادند

رئیس شورای رقابت با اشاره به وضعیت دلالی در بازار خودرو و نقش آن‌ها در دامن زدن به قیمت‌ها گفت: متاسفانه دلالان در بازار خودرو آزادند و هر کاری دلشان می‌خواهد می‌کنند در حالی که باید در مورد آن‌ها اقدام جدی شود، همانطور که زمانی به جمع‌آوری دلالان بازار ارز ورود شد و تا حد زیادی به ساماندهی این بازار کمک کرد.

کسی راهی جز قرعه‌کشی می‌داند، بگوید

اما وضعیت عرضه و فروش خودرو و نقد‌هایی که در این رابطه به شورای رقابت مطرح است موضوع دیگر مورد پرسش از شیوا بود.

رئیس شورای رقابت در مورد اینکه چرا قرعه کشی را به عنوان راهکار عرضه خودرو انتخاب کردید، گفت: وقتی بازار با حجمی از تقاضا و بعضا تقاضای کاذب مواجه و عرضه بسیار محدود است شاید تنها روش منصفانه باقی مانده قرعه‌کشی باشد که ما آن را با اعمال محدودیت‌هایی در دستور کار قرار دادیم که مصرف کنندگان واقعی بتوانند صاحب خودرو شوند. با این حال اگر کسی راهکار دیگر کارشناسی و اقتصادی دارد اعلام کند تا در شورا بررسی کنیم. این در حالی است که در روش قبلی دلالان به سایت وارد شده و یا می‌گفتند خودرو ساز‌ها ۵۰ تا ۱۰۰ دستگاه به افراد خاص می‌فروشند و یا تلقب می‌شود در حالی که در قرعه‌کشی جلوی موارد این چنینی گرفته شده است.

چند نفر را می‌خواهند اجیر کنند برایشان خودرو ثبت‌نام کنند؟

وی در پاسخ به این سوال که آیا مطمئن هستید که در قرعه کشی دریافت کنندگان همگی جزو مصرف کنندگان واقعی هستند، آیا دلالان پایشان به این روش فروش باز نشده؟ توضیح داد: نه مطمئن نیستیم که همه واقعی بوده و دلالان حضور نداشته باشد، ولی با شرایط سختی که وجود دارد چرا باید یک فرد پولدار چندین نفر را اجیر کرده و به آن‌ها پول دهد تا به جای وی ثبت نام کنند و مگر چقدر شانس دارد که نامش در بیاید که تا این حد سرمایه گذاری کند، از سمتی چه جور امکان فروش پیدا می‌کند آنهم با محدودیت‌هایی که پیش بینی شده، پس می‌توان گفت دلالان در قرعه کشی شانس چندانی برای مانور دادن ندارند، به هر حال در قرعه کشی حداقل خیالمان از این بابت راحت است که تقلب نمی‌شود و پای دلالان کمتر به آن باز خواهد شد.

قیمت بورس با بازار برابری می‌کند و موافق نیستیم

رئیس شورای رقابت در ادامه این گفتگو در مورد آخرین وضعیت ورود خودرو به بورس برای قیمت‌گذاری و عرضه نیز یادآور شد: این طرح ابهامات و بحث‌های زیادی دارد و شورای رقابت به دلایلی از ابتدا مخالف آن بوده است.

شیوا با بیان اینکه بورس جای عرضه کالای غیر انجصاری است، افزود: می‌گویند خودرو در بورس عرضه شود تا رانت از بین برود، ولی مساله اینجاست که خودرو کالای انحصاری است و از سویی کشف قیمت آن در بورس با توجه به عرضه محدود به قیمت حاشیه بازار نزدیک می‌شود که در این حالت به هیچ عنوان به نفع مصرف‌کننده واقعی نیست در حالی که اکنون با قیمت‌گذاری شورای رقابت حداقل بخش زیادی از مصرف‌کنندگان واقعی از قیمت منصفانه برخورد می‌شوند.

این مقام مسئول به موضوع دیگری در رابطه با عدم رای نیاوردن ورود خودرو به بورس در شورا اشاره کرد و گفت: اگر خودرو در بورس کشف قیمت شود این قیمت با نرخی که در نتیجه فرمول قیمت گذاری شورای رقابت بدست می‌آید متفاوت خواهد بود و بایکدیگر اختلاف دارند که در این حالت اولا نباید خودرو به مصرف کننده واقعی هم قیمت حاشیه بازار ارائه شود و از سویی مساله اینجاست که تکلیف این مابه التفاوت ایجاد شده بین قیمت شورای رقابت و کشف قیمت بورس چه خواهد شد؟

وی یادآور شد: شورای رقابت مجوز قانونی در مورد تعیین تکلیف اختلاف قیمت بین بورس و فرمول قیمت‌گذاری که قیمتی منصفانه است را ندارد و قانون گذار باید در مورد آن تصمیم گرفته و مشخص کند این در حالی است که برخی معتقدند باید این مبلغ باید خرج حمل و نقل عمومی شده و به نوعی به نفع کلیه جامعه باشد، ولی باید قانونگذار این مجوز را بدهد، به هر صورت اگر قانونگذار در این رابطه تصمیم‌گیری کند و تکلیف مشخص شود شورای رقابت نیز تابع خواهد بود.

منبع: ایسنا
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۵
ناشناس
0
2
چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۹
پراید۷ میلیون خوبه براش
پژو و سمندم ۱۱ میلیون.تشکر
البته قیمتا رو با توجه به درامد نوشتم
ناشناس
اینا بیان حقوق کارگرم ۳ماه یکباربالاببرن
ناشناس
0
8
چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۹
این مردم هم خدایی دارن.
ایوب نجف پور
4
6
چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۹
مگه حقوق من کارگر من‌بیکار من‌بدبخت هر سه ماه یا هر یک‌ماه اضافه می شه ؟
محراب
0
8
چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۹
حقوق کارگر بدبخت سالی یکبار اضافه میشه. تورم برای شکم های سیری ناپذیر خودروساز قلدور و وابسته به قدرت هست نه کارگری مثل من و امثال من بینوا. خدا مظلوم را کمک کنه
ناشناس
0
7
چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۹
یکی بیاد زانوی خودروسازها را از روی گلوی مردم برداره. همین طور دارن بیشتر فشار میارن. نفس کشیدن برای مشتری ها در بازار خودرو بسیار سخت شده است.
ناشناس
1
4
چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۹
سلام سند خودرو به جای یک سال سه سال در رهن شرکت باشه چون کسی که برای مصرف خانواده اش خودرو میخرد سند ضرورتی ندارد
مهدی
2
6
پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۳۹۹
شورای رقابت میگوید افزایش قیمت هرسه ماه یکبار توسط این دو شرکت خودرو ساز ربطی به افزایش قیمت بازار ندارد. درواقع همین افزایش قیمت کارخانه باعث افزایش قیمت بازار شده است چرا زمانی که هنوز قیمت کارخانه افزایش نیافته بود دربازار هم مثل آلان چنین افزایش قیمت وجود نداشت.ودرآخر مطمئنأ این افزایش قیمت هرسه ماه یکبار باعث خواهد شد که اکثریت مشتری های واقعی نتوانند خودرو خریداری کنند و باعث خواهد شد اکثرأ حواله های خود را به دلالان بفروشند. متأسفانه شورای رقابت هیچ حمایتی از مصرف کننده تابحال نکرده است. در همین چندماهی که از سال ۹۹گذشته است این دو شرکت چندین مرحله افزایش قیمت داشته اند بازهم بدنبال افزایش قیمت هستند .کجای این افزایش قیمت بی حساب و کتاب حمایت از مشتری واقعی است که شورای رقابت این چنین میگوید. اگر واقعأ این دو شرکت توان تولید (البته مونتاژ کردن بگوییم بهتر است )خودرو را ندارند باید واردات آزاد شود و خودرو سازی از انحصار این دو شرکت بیرون بیاید و خصوصی شود.خصوصی گفتم نه خصولتی ،درضمن افزایش قیمت هرسه ماه یکبار باعث تورم و گرانی بیشتر در دیگر اجناس و کالاها و حتئ مواد غذایی هم خواهد شد. همانطور که روحانی وقتی از خواب بیدار شد دید که بنزین گران شده ولی ایشان گرانتر شدن دیگر اجناس و کالاهای ضروری متأسفانه ندید.اکثریت مشکلات اقتصادی حال حاضر بخاطر نبود نظارت کافی و کارآمد است. گرچه سانسور خواهد شد ولی این واقعیت ماجرا است که تمام مردم بجز مسوولان بدان آگاه هستند. تمام
علی
0
3
پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۳۹۹
سلام اگر خودرو در بورس وارد شود خوب قائدتن قیمت خودرو به دلیل عرضه کم و تقاضای زیاد به قیمت بازار خواهد رسید
این سئوال برا من هست بنده که در سال ۹۸ ثبت نام کردم تا بتوانم خودرویی بعد از یک سال انتظار داشته باشم واین انصاف نیست که بخوام به روز پرداخت کنم چرا که اگر هما ن سال ۹۸ خرید کرده بودم ارزان تر از حتی قیمتهای الان این دو شرکت به دستم میرسید و اینجا فقط من وامثال من که به عنوان مصرف کننده ثبت نام کردیم ضرر میکنم لطفا رسیدگ شود وحق و حقوق کسایی که هواله دارند نادیده نگیریریدلطفا رسیدگی شود
ناشناس
1
1
پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۳۹۹
حق مردمه چند سال پیش یه خورده دیگه تحمل میکردن و ماشین نمیخریدن اوضاع درست میشد کول وام رو خوردن .اینجوری ایران خودرو پررو شد
ناشناس
0
1
پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۳۹۹
اقای شیوا دنیا و آخرت هم هست . چرا حقوق کارگر بدبخت بالا نمی بریید هر سه ماه یک بار پراید هفت میلیونی بشه 130 میلیون واقعا
علی
0
0
جمعه ۱۸ مهر ۱۳۹۹
تازمانی که شورای رقابت نبود قیمت ثابت بود همین که اومد قیمت رفت بالا چون که با خودرو سازا دستش تو یه کاسست اینا همش بازی میدن مردمو
ناشناس
0
1
جمعه ۱۸ مهر ۱۳۹۹
من که ندیدم قرعه کشی همش دوروغ بین خودشون تقصیم میشه تا خودشون موندن مگه به ماه میرسه
مجتبی
0
2
جمعه ۱۸ مهر ۱۳۹۹
ما بچه نیستیم ولله چرا انقدر به ما فشار میارید مگه شما ایرانی نیستید برای اینکه هر چند ماه یک بار قانونی گرون کنید میاید نیکید خودرو سازا میخوان ماه ب ماه گرون کنن ما طبق نظریع فلانی هر ۳ ماه درست کردیم واقعا که .بخدا قسم نکنید اینکارا رو ب ولله قسم بیاید ما رو با گلوله بکشید اینجوری با این کارا نکشید
محمد
0
1
شنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۹
این خودرو سازان باید کرونا بگیرند تا خودروهار کف دست شون بمونه و خودرو های خارجی گیرمون بیاد
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت خودرو‌های سایپا امروز شنبه ۲۹ دی ۱۴۰۳ + جدول

قاضی رازینی در گذر زمان از سال ۱۳۵۷ تا امروز

عکس/ چهره متفاوت آتنه فقیه نصیری، سحر ولدبیگی و حمیرا ریاضی در سال ۷۹

عکس/ قاب ماندگار عارف، ناصر حجازی، ستار و پروین با استایل خاص

عکس/ واکنش رشیدپور به تویت عجیب سعید جلیلی

عکس/ واکنش ربیعی به حادثه تروریستی امروز

عکس/ نمایی از ساختمان محل ترور ۲ قاضی دیوان عالی کشور

عکس/ استوری احساسی بهنوش بختیاری در اینستاگرام غوغا کرد

جزییات تیراندازی و شهادت دو قاضی مقابل کاخ دادگستری + عکس و فیلم

عکس/ پوشش برف در ایران از نگاه ناسا

اینفوگرافی/ ۱۰ استارتاپ بزرگ ایران با ارزش ۱۰۰ هزار میلیارد تومان

عکس/ تمرین تیم استقلال در کمپ ناصر حجازی

عکس/ استقبال قاضیِ مقیسه از حمید نوری

عکس/ چهره خاص و دیدنی گوگوشِ در کنار پدرش ۶۴ سال پیش

عکس/ ترافیک شدید در بزرگراه‌های تهران

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

چگونه خوب عمر کنیم؟

آیا جهانی شدن ادامه خواهد داشت یا متوقف می شود؟

پیش بینی قیمت طلا و سکه پس از تحلیف ترامپ/ بازار منفجر می شود یا اثراتش پیشخور شده است؟

تعیین تکلیف تعطیلی مدارس و ادارات تهران

پیام تسلیت رهبر انقلاب اسلامی درپی درگذشت حجت‌الاسلام سقای بی‌ریا

فیلم/ جزییات جدید از سوء قصد امروز به قضات بلندپایه از زبان پورمحمدی

دعوای صدراعظم آلمان با وزیر خارجه بر سر اوکراین

موسیمانه تا پای فسخ قرارداد با استقلال رفت

مدارس ابتدایی لواسان یکشنبه غیرحضوری شد

عکس/ مجریان صداوسیما لباس روسی بر تن کردند

روسیه از ایران خواسته به FATF بپیوندد

فیلم/ سخنگوی قوه قضاییه: در رابطه با ترور امروز افرادی شناسایی و دستگیر شدند

حضور دو بازیکن در استقلال منتفی شد

عکسی ماندگار در تاریخ /مارادونا در مقابل آلمان

زیاد النخاله: ایران حمایت همه جانبه‌ای از ما به عمل آورد

قیمت خانه و زمین در مکران افزایش یافت؟

نتانیاهو برای آتش‌بس با حماس دبه کرد؟

طعنه جمهوری اسلامی به کاظم صدیقی

فیلم/ رونمایی از نخستین شهر شناوری نیروی دریایی سپاه

دیپورت شاهزاده هری بریتانیا از امریکا؟

پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی شهادت دو قاضی برجسته

مل گیبسون، جان وویت و سیلوستر استالونه سفیران ترامپ در هالیوود

فیلم/ مدارس ابتدایی دماوند در شیفت صبح فردا غیرحضوری شد

استراماچونی علیه طارمی

هشدار وزارت بهداشت: لبنیاتِ غیرپاستوریزه نخورید

چه کسی ابراهیم نبوی را کشت

رونمایی از شهر شناوری نیروی دریایی سپاه با حضور سرلشکر سلامی

رضا درویش در آستانه‌ خروج از پرسپولیس

کنکوری‌های سال آینده منتظر تغییرات نباشند

خبر خوش درمورد پاداش پایان خدمت فرهنگیان

فیلم/ عملیات شهادت طلبانه در تل‌آویو؛ یک کشته و ۲ زخمی

مدارس مقطع ابتدایی چهار شهرستان سیستان و بلوچستان تعطیل شد

پرواز آزادی به سوی استقلال + عکس

مسمومیت گسترده پرندگان در اهواز

پزشکیان: آماده تضمین امنیت در منطقه هستیم و نیازی به غرب نداریم + فیلم

فیلم/ بارش برف در زاهدان

آزادی ۲۹۶ اسیر فلسطینی محکوم به حبس ابد

کارتال به پرسپولیس نزدیک شد؟

چه بلایی بر سر لباس‌های جشن‌های ۲۵۰۰ساله آمد؟

۶ انتصاب جدید مسعود پزشکیان؛ حدادعادل پُست گرفت

ایلان ماسک در کاخ سفید دفتر کار خواهد داشت

عکس/ تصاویری از غزاله اکرمی بازیگر تلویزیون

پیش بینی قیمت دلار فردا ۳۰ دی ۱۴۰۳/ بازار دلار در بلاتکلیفی

وزیر علوم: آماده اعطای بورس تحصیلی به دانشجویان عراقی هستیم

عکس/ محمدرضا گلزار با ژستی جدی در کنار مایکل جکسون قلابی

پیش‌بینی بورس فردا یک‌شنبه ۳۰ دی ۱۴۰۳

هوای تهران دوباره آلوده می‌شود

حمله به وزارت دفاع اسراییل با موشک بالستیک

لبنیات دوباره گران شد؟

عکس/ جمع آوری پرچم آمریکا از دانشگاه نوشیروانی بابل؟