تاریخ انتشار: ۱۰:۴۴ - ۲۱ مهر ۱۳۹۹

فروش آسان انواع هیوندا آزرا با خودرو ۴۵

شرکت خودرو ۴۵ به‌عنوان شرکتی قانونی و دارای مجوز، دغدغه مالکان خودروهای نسبتا گران‌قیمت را به‌خوبی درک کرده و راهی آسان برای فروش انواع هیوندا آزرا کارکرده پیش روی مالکان این خودروها و البته سایر خودروهای کارکرده قرار داده است.

فروش آسان انواع هیوندا آزرا با خودرو ۴۵

اقتصاد۲۴ - در میانه‌ی دهه‌ی ۱۳۸۰، یعنی زمانی‌که خودروهایی مانند تویوتا کمری گرند شش‌سیلندر بازار سدان‌های بزرگ وارداتی را قبضه کرده بودند، ناگهان ورود کره‌ای جدید خوش‌هیبت و تا حدودی شبیه به هیوندا سوناتا را شاهد بودیم که توجه‌های بسیاری را به خود معطوف کرد. هیوندا آزرا به‌دلیل بهره‌مندی از ابعاد بزرگ، کابین جادار، امکانات مناسب و پیشرانه قدرتمند خیلی زود در کانون توجه علاقه‌مندان زیادی قرار گرفت و رفته‌رفته به یکی از سدان‌های وارداتی محبوب تبدیل شد.

نسل‌های بعدی این خودرو که به درون مرزهای کشورمان راه پیدا کردند، باتوجه‌به‌نام نیکی که هیوندا آزرا نسل چهارم TG از خود در بازار ایران بر جای نهاده بود، به‌طرز مطلوبی با استقبال خریداران مواجه شد.

طراحی بدنه و کابین هیوندا آزرا

نسل چهارم هیوندا آزرا به‌عنوان نخستین سری از این محصول که وارد کشور ما شده بود، از طراحی نسبتا ساده، اما لوکس سود می‌برد که درمقایسه‌با خودروهای هم‌عصر خود جلوه و پرستیژ بیشتری ارائه می‌داد. این خودرو به‌عنوان سدان بزرگ نیمه‌لوکس با ارائه‌ی طرح بدنه‌ای مطابق با سلیقه‌ی عمومی، در آن دوران توانست رضایت اکثر مشتریان را به شمایل بیرونی خود کسب کند.

نبود خطوط پیچیده و بهره‌مندی از عناصر بی‌آلایش و درعین‌حال لاکچری از‌جمله ویژگی‌های طراحی ظاهری آزرا ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۰ به‌شمار می‌رود. طراحی داخلی این خودرو به‌ویژه طرح داشبورد کاملا قدیمی و ساده بوده و عناصر مستطیلی روی کنسول میانی آن نمی‌توانند رضایت مشتریان، به‌ویژه در‌قیاس‌با محصولات مدرن را کسب کنند.


بیشتر بخوانید:مرسدس ۶ خودروی برقی جدید تولید می‌کند


مدل ۲۰۱۱ این خودرو با به‌روزرسانی‌هایی در بخش سپر و چراغ‌ها و برخی قسمت‌های دیگر همراه شد که نمایی جذاب‌تر و اسپرت‌تر به آزرا TG بخشید؛ اما نسل پنجم هیوندا آزرا که از سال ۲۰۱۲ به بازار ایران راه پیدا کرد، ازلحاظ طراحی دستخوش تحولات بنیادین شد و نمای ظاهری بسیار چشم‌نواز و مدرن و متفاوت از گذشته را ارائه داد و همین مهم سبب شد تا خیلی زود آزرا HG که به آزرا گرنجور نیز معروف بود، به محبوب دل مشتریان بدل شود.

حجم‌پردازی مناسب بدنه به‌همراه اشکال هندسی مدرن و اسپرت و خانوادگی و به‌طور کلی ظاهر بسیار مهیج، ازجمله ویژگی‌های بصری آزرا نسل پنجم به‌شمار می‌رود. طراحی داخلی این خودرو نیز درمقایسه‌با گذشته کاملا دستخوش تحولات بنیادین شد و نمایی بسیار مدرن‌تر و منحصربه‌فرد برای آن به ارمغان آورد.
واردات آزرا از سال ۲۰۱۴ به کشور ممنوع شد تا آنکه شرکت کرمان موتور مدل ۲۰۱۸ این خودرو را با عنوان مونتاژ داخل به‌صورت نسبتا محدود به‌دست مشتریان ایرانی رساند. طراحی ظاهری هیوندای آزرا گرنجور ۲۰۱۸ را می‌توان نقطه‌ی اوج هنر طراحان هیوندا در ترسیم نمای بیرونی خودرو دانست؛ سبکی مدرن و درعین‌حال خانوادگی و همه‌پسند به نحوی که ایراد چندانی نمی‌توان به ظاهر هیوندا آزرا ۲۰۱۸ وارد کرد.
در این خودرو نیز همه‌چیز بسیار لوکس و مدرن به‌نظر می‌رسد؛ اما بااین‌حال طرح غربیلک فرمان یا نمایشگر عمودی روی داشبورد تا حدودی از تناسب کمتری با سایر عناصر بهره‌مند هستند که البته چندان درخورتوجه نیست.

تجهیزات و آپشن‌های هیوندا آزرا

هیوندا آزرا معمولا در همه‌ی مدل‌های خود از امکانات رفاهی و ایمنی بیشتری درمقایسه‌با رقبا بهره می‌برده است و در اینجا نیز، تنها به امکانات جدیدترین مدل این خودرو یعنی هیوندا آزرا ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ کرمان‌موتور اشاره خواهیم کرد. این امکانات عبارت‌اند از:


کروزکنترل تطبیق‌پذیر، کنترل توقف در سربالایی، سامانه‌های کنترل پایداری و کشش، سه حالت رانندگی نرمال و اکو و اسپرت، حسگرهای پارک در هر دو انتها، حسگر باران و فشار باد تایر، ترمز پارک برقی، ABS و EBD، اتوهلد، دیلایت، چراغ خودکار، مه شکن، فرمان برقی حساس به سرعت، گرم‌کن فرمان، سیستم صوتی اینفینیتی، نمایشگر مرکزی ۸ اینچی، نمایشگر ۴/۲ اینچی صفحه‌کیلومتر، اپل کارپلی و اندروید اتو، دوربین‌های عقب و جانبی و ۳۶۰ درجه، ۹ عدد کیسه هوا، پشت سری فعال، کمربند ایمنی پیش کشنده و محدودکننده، استارت دکمه‌ای و ورود بدون کلید، تهویه‌ی خودکار دوگانه به‌علاوه دریچه‌ی تهویه‌ی عقب، صندلی راننده با تنظیمات برقی ۱۴ جهته به‌علاوه مموری، صندلی سرنشین با تنظیم برقی، گرم‌کن برای هر دو ردیف صندلی‌ها، سردکن صندلی جلو، روکش صندلی چرمی، صندوق برقی هوشمند، آینه‌وسط الکتروکرومیک، آینه‌های بغل با تنظیم برقی و گرمکن، سقف پانوراما و سان‌روف پرده‌ی برقی و سقف جیر.

از موتورهای شش‌سیلندر تا چهارسیلندر

نسل‌های چهارم و پنجم هیوندا آزرا با پیشرانه‌ی شش‌سیلندر به بازار ایران راه پیدا کردند. هیوندای آزرا ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۱ زیر کاپوت خود موتوری شش‌سیلندر به حجم ۳/۳ لیتر با قوای ۲۳۵ اسب‌بخار و ۳۰۴ نیوتن‌متر گشتاور پنهان کرده است. شتاب این خودرو ۱،۶۵۰ کیلوگرمی حدود ۸/۵ ثانیه است و حداکثر سرعتش به ۲۳۴ کیلومتربرساعت می‌رسد.


هیوندا آزرا نسل پنجم ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۴ نیز به پیشرانه‌ی شش‌سیلندر سه‌لیتری مجهز شده است. حداکثر قدرت این موتور ۲۵۰ اسب‌بخار و حداکثر گشتاورش ۲۸۲ نیوتن‌متر است. شتاب صفر تا صد هشت ثانیه، حداکثر سرعت ۲۴۰ کیلومتر‌بر‌ساعت و میانگین مصرف سوخت ۹/۶ لیتر در صد کیلومتر، ازجمله آمار و ارقام فنی مهم این مدل از هیوندا آزرا به‌شمار می‌روند.


 جدیدترین مدل هیوندا آزرا موجود در ایران، یعنی آزرا گرنجور ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹، به‌دلیل ممنوعیت ورود خودروهای با حجم موتور بیشتر از ۲۵۰۰ سی‌سی با پیشرانه‌ی چهارسیلندر ۲/۴ لیتری همراه شده است. جعبه‌دنده‌ شش‌دنده‌ی خودکار قوای ۱۸۷ اسب‌بخاری و گشتاور ۲۴۱ نیوتن‌متری این خودرو را به‌سوی محور جلو ارسال می‌کند. شتاب صفر تا صد هیوندا آزرا ۲۰۱۸ حدود ۹/۷ ثانیه و بیشینه‌ی سرعتش ۲۱۳ کیلومتر‌بر‌ساعت و میانگین مصرف سوخت آن ۸/۳ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر اعلام شده است.

نحوه‌ی فروش آسان انواع هیوندا آزرا

مدل‌های هیوندا آزرا همگی ازجمله خودروهای سدان نسبتا لوکس بازار هستند که به‌دلیل بهره‌مندی از امکانات مناسب، ایمنی رضایت‌بخش، کیفیت ساخت مطلوب و طراحی ظاهری مناسب، همواره به‌عنوان خودرویی پرفروش از دریچه‌ی چشم خریداران به آن‌ها نگاه شده و با وجود قیمت نسبتا گران آن‌ها به‌ویژه در مدل‌های جدیدتر، همواره از بازار معاملات گرم و پرحرارتی بهره برده‌اند.

منبع: زومیت
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

پیش بینی قیمت دلار فردا ۱ بهمن ۱۴۰۳/ دلار بعد از تحلیف ترامپ گران می‌شود؟

لغو یک بازی فوتبال به دلیل فضولات پرندگان!

تصمیم غیرمنتظره اینزاگی پس از انتقادات علیه طارمی

عکس/ پرتصادف‌ترین خیابان تهران ۵۰ سال پیش

عکس/ منظرۀ بی نظیر تخت جمشید یک قرن پیش

چگونه موخوره را از بین ببریم؟

پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا ۱ بهمن ۱۴۰۳/ کاهش هیجان در بازار طلا

عکس/ مراسم عروسی شهناز تهرانی و جمشید ورزنده ۴۹ سال پیش

کودکان در چه سنی شب‌ها قبل از خواب زیاد حرف می‌زنند؟

تجمع بازنشستگان در چند استان؛ همسان‌سازی اصلاح شود

درباره کاخ سفید آمریکا بیشتر بدانید+ عکس

عکس/ زیبایی خیره کننده سیما سریال زخم کاری در ۲۹ سالگی

افسردگی سالمندان چه علائمی دارد؟

فیلم/ برف شدید در جاده آتشگاه - نوجان کرج

حجم معاملات میم‌کوین ترامپ از ۱۱ میلیارد دلار گذر کرد

شرط رهبر انقلاب برای حمله سپاه به اسرائیل چه بود؟

تحول تازه در بازار ارز از ابتدای بهمن ماه

اولین تصاویر از پیکر قضات مقیسه و رازینی

عکس/ تبریز گردی علیرضا بیرانوند و خانواده اش

چرا انجمن حجتیه در مرکز اخبار سیاسی قرار گرفته است؟

عکس/ قاب ماندگار قریبیان، وثوقی و کیمیایی ۵۰ سال پیش

قاضی سوم ماجرای ترور قضات دیوان عالی کیست؟

عکس/ استایل زمستانی جذاب جومونگ و سوسانو در سفر به کرۀ شمالی

عکس/ تفریح خانوادگی علیرضا بیرانوند در کوه عینالی

اینفوگرافی/ سهم ایران از بازار روسیه فقط نیم درصد است

عکس/ استایل متفاوت بهاره رهنما با کت چرم لاکچری

درخواست افزایش حقوق فرهنگیان از مرز ۱۸ هزار امضا گذشت

فیلم/ مبارزه مجری معروف با سرمربی تیم ملی بوکس روی آنتن زنده

جزئیات تازه از ترور قاضی مقیسه و رازینی

عکس تکان دهنده از غزه

پرشدگی ۱۷ درصدی سد‌های تهران

کدام استان‌ها فردا دوشنبه ۱ بهمن تعطیل هستند؟

زمانبندی مراسم تحلیف ترامپ به وقت ایران + جزییات

نخستین تصویر از کابینه پیشنهادی دونالد ترامپ

واکنش دختر سید حسن نصرالله به خبر زنده بودن پدرش

عکس/ دروازه ارگ سمنان نشانی از شکوه معماری قاجار

دولت در فشارافزایی میدان گازی پارس جنوبی ناتوان است؟

عکس/ بهاره رهنما با این متن دل همه را برد

گزارش بورس امروز یکشنبه ۳۰ دی ۱۴۰۳

فیلم/ قاضی شهریاری تهدید به قتل شده؟!

فیلم/ تشنج در صحن شورای شهر تهران

امکان صدور چک دیجیتال بانک سپه فراهم شد

عکس/ مراسم عروسی زری و رضا بابک در دهه ۵۰

مهلت شرکت در مزایده سراسری املاک مازاد بانک رفاه کارگران تمدید شد

آخرین مهلت از وکالتی نمودن حساب‌ها در موسسه اعتباری ملل جهت خرید محصولات ایران‌خودرو

آغاز بازگشت آوارگان به نوار غزه

اینفوگرافی/ مهم‌ترین ریسک‌های جهان در سال ۲۰۲۵

اوراق گام؛ ابزاری نوین در خدمت تولیدکنندگان

۹ دستور اجرایی دونالد ترامپ در نخستین روز کاری

تقدیر مسرور از تشکیل کارگروه رفع موانع در کیش