تاریخ انتشار: ۲۲:۴۶ - ۲۲ بهمن ۱۳۹۷

درخواست یک عضو هیئت مدیره استقلال از وزیر ورزش

عضو هیات مدیره باشگاه استقلال گفت:وزیر ورزش خدماتی به استقلال کرده که شاید هیچکس از آنها خبر نداشته باشد،اگر او روزی به من اجازه بدهد این مسائل را می گویم.
13971122000043_Test_PhotoN
اقتصاد24 - کامران منزوی عضو هیئت مدیره استقلال گفت: من دقیقا مثل خودم مردم هستم، مثل همان طرفداران واقعی استقلال.قبل ها هم در مصاحبه هایم این موضوع را گفته ام که هیچوقت نباید بین دو مجموعه تفاوت قائل شد اما وزیر ورزش خدماتی به استقلال کرده که شاید هیچکس از آنها خبر نداشته باشد.اگر او روزی به من اجازه بدهد این مسائل را می گویم.من از طریق شما می گویم وزیر اجازه بدهد تا همه چیز را در مورد کارهایی که انجام داده بگویم. الان هم که این حرف ها را می زنم شاید متهم به بله قربان گویی شوم که البته مطرح کردن چنین صحبت هایی بیشتر فضاسازی است ولی تاکید می کنم وزارت ورزش هوای استقلال را داشته است.

منبع: فارس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار