تاریخ انتشار: ۱۲:۴۹ - ۱۴ آذر ۱۳۹۷

مرکل در صدر قدرتمندترین زنان جهان

آنگلا مرکل از سوی مجله فوربس در صدر لیست سالانه قدرتمندترین زنان جهان جای گرفت و در این لیست همچنین نام‌ ترزا می و کریستین لاگارد در سه جایگاه نخست قرار دارد.
اقتصاد24 - به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، در شرایطی آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان در صدر لیست قدرتمندترین زنان جهان جای گرفته است که قصد دارد سال ۲۰۲۱ از عرصه سیاست کنار برود.

در این لیست ترزا می، نخست‌وزیر انگلیس و کریستین لاگارد، رئیس صندوق بین‌المللی پول هم قرار دارند که جایگاه دوم و سوم را گرفته‌اند. در این لیست نام ایوانکا ترامپ، دختر رئیس‌جمهوری آمریکا هم در جایگاه بیست و چهارم قرار دارد که دقیقا پس از الیزابت دوم، ملکه انگلیس است.

در همین حال مرکل، رهبر قدرتمند آلمان سه‌شنبه در نشست حوزه دیجیتال در بایرن تاکید کرد فناوری‌های مرتبط با تکنولوژی، انقلابی در محل کار ایجاد کرده‌اند و کارآفرینی کوچک و متوسط آلمان نباید از این مرحله عقب بمانند.

به گفته او، پیشروهای عرصه صنعتی باید کسب و کارهای کوچک را هم با خود به جلو ببرند و تاکید کرد دولت هم برای ایفای نقش در این تلاش‌ها آمادگی دارد.
منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار