تاریخ انتشار: ۱۴:۴۱ - ۲۳ بهمن ۱۳۹۷
وزیر صمت خبر داد:

تعدیل قیمت گوشت‌ و مرغ در آینده‌ای نزدیک

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: با اجرای تصمیمات ستاد تنظیم بازار، در آینده قیمت‌ها تعدیل خواهد شد و باید برخورد جدی با متخلفان به گونه‌ای باشد که مردم آن را احساس کنند.
گوشت و مرغ
اقتصاد24 - رضا رحمانی با بیان این مطلب در جلسه امروز ستاد تنظیم بازار گفت: بازار با بخشنامه اصلاح نمی‌شود و باید با مکانیزم‌های علمی به این حوزه ورود کرد، از سوی دیگر باید سریعا تصمیمات لازم از سوی ستاد تنظیم بازار اتخاذ شود و اگر نیاز بود شبانه روزی کار کنیم تا برای مردم مشکلی پیش نیاید.

وی با اشاره به وضعیت فعلی بازار گوشت و مرغ، گفت: باید درباره کالاهای پُرمصرف، همچون گوشت و مرغ تصمیمات شفافی­ گرفته شود تا مطمئن شویم در دو ماه آینده با مشکلی مواجه نیستیم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه با اجرای تصمیمات ستاد تنظیم بازار، در آینده قیمت‌ها تعدیل خواهد شد، افزود: در بحث نظارت مردم باید احساس کنند که با متخلف به طور جدی برخورد می‌شود، برخورد هم، اعلام آمار ۵ هزار نفری از تشکیل پرونده نیست، بلکه ممکن است دو پرونده تشکیل شود، اما این پرونده باید برای تخلف‌های اساسی باشد.

وی­ از دستور به رییس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان برای تشدید نظارت خبر داد و گفت: در موقعیت‌هایی باید از مکانیزم بازار برای کنترل و نظارت استفاده کرد، در موقعیتی دیگر هم که از سوی عده‌ای طمع‌کاری وجود دارد، ما باید ورود کنیم و این هم باید محسوس باشد.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار