اقتصاد۲۴ - هادی گلزاری بیان کرد: شلغم علاوه بر اینکه جز صیفی جات است به عنوان یک آنتی بیوتیک گیاهی مطرح میشود که مانند پنی سیلین عمل میکند.
وی افزود: شلغم طبع سرد و گرمی دارد، اما درجه گرمی آن بیشتر است و ویتامین A و پروتئینهای لازم را دارد در ضمن حاوی پتاسیم، کلسیم و ویتامین B ۱ هم است.
بیشتر بخوانید: بهترین روش تغذیه در روزهای آلوده
این کارشناس گیاهان دارویی ادامه داد: شلغم با داشتن این همه خاصیت اثر زیاد و مستقیمی در تقویت سیستم ایمنی و استحکام بدن و پوکی استخوان دارد.
گلزاری به تاثیرات این گیاه در درمان بسیاری از بیماریهای پوستی هم اشاره کرد و یادآور شد: مصرف شلغم در درمان پوستی هم موثر واقع شده است.
وی مصرف شلغم را در پیشگیری از سرماخوردگی و بیماریهای تنفسی موثر دانست و توصیه کرد: افراد در فصل زمستان برای پیشگیری از سرماخوردگی و بیماریهای تنفسی حداقل چند بار در هفته شلغم مصرف کنند.
این کارشناس گیاهان دارویی در پایان خاطرنشان کرد: لبو درجه گرمی بیشتری از شلغم دارد چراکه در رنگ قرمز لبو میزان پروتئینها و ویتامینها بیشتر است