اقتصاد۲۴- حجت الله خلیلزاده اظهار داشت: در مدت مشابه سال قبل 983 میلیارد ریال برای اجرای 22 طرح در شهرکها و نواحی صنعتی استان جذب سرمایهگذار شده بود.
خلیل زاده با یادآوری توجه زیرساختی دولت به جهش تولید از جمله در گلستان پیش بینی کرد با تکمیل و بهره برداری از این طرحهای در دست ساخت، هزار و 379 فرصت شغلی جدید در استان گلستان ایجاد شود. وی به تلاش برای بازگشت کارخانههای راکد گلستان به چرخه تولید اشاره کرد و گفت: از ابتدای امسال تاکنون 31 واحد با سرمایهگذاری 32 میلیارد ریالی احیا و مورد بهرهبرداری مجدد قرار گرفت.
بیشتر بخوانید: موقعیت برتر منطقه ویژه اقتصادی اترک چیست؟
به گفته وی در هشت ماه نخست پارسال 19 واحد تولیدی با سرمایهگذاری 16 میلیارد ریالی از رکود خارج شده بود. خلیل زاده؛ کمبود نقدینگی، تهیه مواد اولیه، بازاریابی، اختلاف میان شرکا و سوء مدیریت را از مهم ترین مشکلات واحدهای راکد در شهرکها و نواحی صنعتی استان برشمرد و افزود: از مجموع 796 واحد بهرهبرداری در شهرکها، نواحی صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی اترک گلستان حدود 24 درصد راکد است.
استان گلستان 24 شهرک، ناحیه صنعتی و یک منطقه ویژه اقتصادی (شهرک هزار هکتاری اترک) با مساحت 2 هزار و 41 هکتار دارد.
هم مرز بودن گلستان با ترکمنستان و فراهم بودن زمینه ارتباط با کشورهای آسیای میانه از طریق زمینی و ریلی، افزون بر 100 کیلومتر ساحل خزر و خلیج گرگان و نزدیک بودن به بنادر امیرآباد بهشهر و نوشهر مازندران، فعالیت گمرک مرزی اینچه برون و فعالیت فرودگاه گرگان و کلاله از جمله ظرفیت های زیرساختی استان برای افزایش زمینه فعالیت اقتصادی در شهرکها و نواحی منطقه است. اقتصاد اصلی گلستان بر پایه کشاورزی استوار است و به همین دلیل در بخش صنایع تبدیلی مزیت بالایی دارد.