تاریخ انتشار: ۲۲:۲۷ - ۲۶ بهمن ۱۳۹۷

دستگیری سفیر سابق آفریقای جنوبی در ایران

یوسف سالوجی، سفیر سابق آفریقای جنوبی به اتهام دریافت رشوه به ارزش ۱۰۰ هزار دلار در ارتباط با مجوز فعالیت شرکت مخابراتی «ام‌تی‌ان» در ایران بازداشت شد.
پرچم
اقتصاد۲۴– سالوجی متهم است که با دریافت رشوه به شرکت ام‌تی‌ان کمک کرده است که در مناقصه‌ای برای کسب مجوز فعالیت ۱۵ ساله در ایران، برنده شود. این در حالی است که پیش از این ترک‌سل در دادگاهی در واشنگتن از ام‌تی‌ان به دلیل پرداخت رشوه به ایران شکایت کرده بود.

شرکت ام‌تی‌ان با بیان اینکه این ادعاها بر اساس ادله یک کارمند ناراضی این شرکت در بیانیه‌ای وعده و یا پرداخت پول به سالوجی را رد کرد.

لازم به ذکر است که قرارداد یاد شده ۳۱.۶ میلیارد دلار ارزش داشته و شرکت ام‌تی‌ان موفق به کنار زدن ترک‌سل برای کسب مجوز فعالیت در ایران شده بود.

منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار