تاریخ انتشار: ۰۷:۲۶ - ۱۱ دی ۱۳۹۹
درویشیان خبر داد:

اعلام نظر سازمان بازرسی درباره مصوبه افزایش قیمت خودرو

رییس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به اینکه این سازمان مخالف مصوبه وزارت صمت درباره نزدیک کردن قیمت خودرو کارخانه به قیمت خودرو در بازار است، گفت: ما نگران افزایش مجدد قیمت خودرو در بازار در پی این تصمیم هستیم.

 افزایش قیمت خودرو

اقتصاد۲۴- حجت الاسلام والمسلمین حسن درویشیان در نشستی که با حضور وزیر صمت در این وزارتخانه برگزار شد، با تسلیت سالروز شهادت شهید سردار سلیمانی گفت: حتما مجموعه‌ای موفق خواهد بود که از یک برنامه مدون و با قابلیت اجرا برخوردار باشد و برای اجرای آن ضمانت و زمان بندی در نظر گرفته شود. مقام معظم رهبری نیز در این خصوص بار‌ها به مسئولان یادآوری کرده اند که برای اجرای برنامه‌ها مخصوصا اسناد بالادستی زمان بندی پیش بینی کنید.

وی با اشاره به ابلاغ سند تحول قوه قضاییه گفت: هنگامی که آیت الله رییسی سند تحول قوه قضاییه را که ارتقا یافته سند توسعه قوه قضاییه است به مقام معظم رهبری ارائه کرد، ایشان تاکید فرمودند که حتما برای اجرای این سند زمان بندی پیش بینی و حتما پیگیری کنید تا اجرایی شود. عموما ۵۰ درصد از کار در نظر گرفتن همه جوانب است و ۵۰ درصد کار، اجرا و پیگیری و مطالبه نسبت به اجرای آن برنامه است و حتما همه بخش‌ها خصوصا حوزه بسیار حائز اهمیت وزارت صنعت نیاز به سند توسعه دارد.
بیشتر بخوانید:مصوبه شورای رقابت قیمت خودرو در بازار را هم افزایش داد/ ثبات نسبی بازار به هم خورد
رییس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به اهمیت کار وزارت صمت گفت: وزارت صمت به نحوی ترکیب یافته از ۳ الی ۴ وزارت خانه است و به همین دلیل حجم گسترده‌ای از مسئولیت بر عهده آن است که هر بخش آن مانند بخش صنعت، معدن و تجارت نیازمند یک وزارت مجزا است؛ بنابراین حتما نیازمند است سند توسعه هر بخشی مورد توجه و بازنگری قرار گیرد. متاسفانه برخی بخش‌ها مانند صنعت خودرو از سال ۹۳ تا امروز سند به روز شده‌ای ندارد که ضرورت دارد هدف گذاری و چشم انداز ما در این صنعت، موانع، چالش‌ها و رفع این چالش‌ها و متناسب با آن‌ها برنامه اجرایی برای رفع این چالش‌ها تدوین شود که حتما جناب وزیر و همکارانشان در حوزه خودرو و به صورت اهم در حوزه صنعت پیش بینی‌های لازم را خواهند داشت.

وی با اشاره به بخش معادن گفت: ما ذخایر خدادادی فراوانی در کشور داریم که شکر این نعمت آن است که از آن‌ها درست بهره برداری کنیم. متاسفانه گزارش‌هایی در سال‌های گذشته و کمابیش هم اکنون داریم که مواد معدنی به صورت خام صادر می‌شوند و بعضا در سال ۲۰ میلیون تن سنگ آهن معادن ما به صورت خام صادر می‌شده و استفاده فراوری شده و ارزش افزوده آن متوجه کشور‌هایی است که ما به آن‌ها صادر می‌کردیم؛ بنابراین حتما باید یک برنامه دقیق پیش بینی و اجرایی شود تا کشور از این خام فروشی خلاص شود.

حجت الاسلام والمسلمین درویشیان با تاکید بر ضرورت نظارت بر برنامه‌ها و هدف گذاری‌ها گفت: بخش قابل توجهی از وظایف وزارت صمت، وظایف نظارتی در حوزه بازار و حوزه‌های دیگر است. اینکه آقای تابش اشاره کرده اند که ۲۵۰۰ بازرس و چند هزار پرونده بازرسی دارند، خوب است، اما نتیجه و خروجی کار مهم‌تر است.

وی با اشاره به اشکالات ساختاری در قوانین برخورد با متخلفین بازار گفت: قوانین قضایی بازدارندگی لازم برای برخورد با متخلفین در حوزه گران فروشی یا احتکار را ندارد و خود مسئولان تعزیرات به این موضوع اذعان دارند. هنگامی که جریمه در نظر گرفته شده در قانون برابر درآمد یک ساعت یک صنف گران فروش است، حتما بازدارندگی ندارد و همچنین اطاله رسیدگی در سازمان تعزیزات حتما نمی‌تواند اثربخش باشد.

عضو شورای عالی قوه قضاییه با اشاره به ضرورت هماهنگی بین بخش‌های اقتصادی کشور گفت: برخی وظایف در حوزه وزارت جهاد است که ارتباطش به نحوی مربوط به وزارت صمت است. از طرفی مسئولان وازرت جهاد نیز این گلایه را دارند که برخی از مطالب مربوط به آن‌ها بر عهده وزارت صمت است. البته بخشی را جناب وزیر صمت پیگیری کردند تا به وزارت جهاد واگذار شود. با این همه نیازمند هماهنگی بین این دو وزارتخانه هستیم.

وی افزود: این هماهنگی و هم افزایی لازم بین بخش‌های مختلف بسیار اثرگذار است. نمونه آن در بحث خودرو تقریبا یک ماه قبل گزارشی در خصوص باقی ماندن تعداد قابل توجهی خودرو در پارکینگ‌های شرکت‌های خودروساز به سازمان بازرسی کل کشور رسید که از شرکت‌ها تقاضا شد در یک جلسه حضور پیدا کنند و هماهنگی بین بخش‌ها اتفاق افتاد و برخی مشکلات حل شد و البته برخی مشکلات مانند کمبود قطعه به دلیل مشکلات ارزی هنوز ادامه دارد. درست است که بخشی از مشکلات کشور ناشی از تحریم‌های ظالمانه است، اما اتفاقا جهش تولیدی که در برخی حوزه‌ها شاهدیم، در این شرایط اتفاق افتاده است؛ بنابراین اگر این هماهنگی و اراده باشد می‌شود در تحریم‌ها هم کار درست انجام داد.

حجت الاسلام والمسلمین درویشیان با اشاره به مجوز سران قوا در خصوص تنظیم بازار افزود: باید پیگیری شود این مجوز حداقل تا یک سال آینده تمدید شود تا هم کار شما قانونی باشد و هم نهاد‌های نظارتی سراغ وزارت صمت نیایند.

وی با اشاره به حوزه معدن گفت: نکته دیگر که باید به آن توجه کرد در رابطه با نحوه واگذاری استخراج و فروش معادن توسط ایمیدرو است. به عبارتی حق السهم ایمیدرو و همچنین حقوق معدنی که حقوق دولتی مربوط به معادن است، در نظر گرفته شود. اقداماتی در گذشته صورت گرفته است، ولی همچنان بخشی از این حقوق دولتی و همچنین نحوه واگذاری دچار اشکالاتی است که درخواست می‌کنم اقدام جدی در این حوزه انجام شود.

سازمان بازرسی

نگران افزایش قیمت خودرو هستیم

رییس سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه سازمان بازرسی کل کشور مخالف مصوبه وزارت صمت درباره نزدیک کردن قیمت خودرو کارخانه به قیمت خودرو در بازار است گفت: ما نگران این هستیم که این تصمیم منجر به افزایش مجدد قیمت خودرو در بازار شود. نمی‌شود گفت برای تنظیم بازار یا برای حل مشکلات تولید کنندگان خودرو، قیمت خودروی کارخانه باید به قیمت بازار نزدیک شود. بسیاری از هزینه‌هایی که امروز از جیب مردم برای خودرو پرداخت می‌شود، هزینه‌های سربار است و هزینه واقعی تولید خودرو نیست. باید اصلاحی در ساختار تولید کنندگان خودرو ایجاد شود و شرکت‌های خودروساز از طرق مختلف مانند پالایش نیرو‌ها در هزینه‌های شان صرفه جویی کنند؛ بنابراین اینکه ما قیمت خودروی کارخانه را به قیمت خودروی بازار نزدیک کنیم روش مناسبی برای کمک به خودروساز نیست. چرا که ممکن است این امر به همان نسبت منجر به افزایش قیمت خودروی بازار شود.

عضو شورای عالی قوه قضاییه همچنین گفت: به همکارن خود تاکید کرده ایم که از مدیری که در شرایط جنگ اقتصادی جسارت به خرج دهد حمایت کنند. البته اگر برسیم به اینکه فسادی رخ داده و نفع شخصی از اقدامی حاصل شده، حتما با آن برخورد می‌کنیم. اما چنانچه اقدامی برای مصلحت جامعه و با توجه به شرایط جامعه انجام شود که در اثر آن هیچ خسارتی به کشور وارد نشده باشد و اتفاقا اتخاذ چنین تصمیم و اقدامی ضرورت داشته باشد، مشابه تصمیمی که در رابطه با ترخیص کالا‌ها از گمرکات انجام شد، سازمان بازرسی از آن حمایت می‌کند.

وی درباره میوه شب عید هم گفت: نظر سازمان بازرسی طی سال‌های گذشته و امسال این است که عرضه میوه شب عید تاثیر چندانی در سبد خانوار مردم ندارد. آن هم بعضا اشکالاتی در خرید، نگهداری و توزیع و کاهش میزان کیفیت میوه وجود دارد و حتی برخی سال‌ها مشاهده شده است، قیمت بازار از قیمت عرضه دولتی کمتر است؛ بنابراین به نظر سازمان بازرسی در مجموع زیان توزیع میوه شب عید بیشتر از سود آن است و این هزینه و زحمتی که برای دستگاه دولتی ایجاد می‌شود.

حجت الاسلام والمسلمین درویشیان گفت: درباره توزیع نهاده‌های دامی سازمان معتقد است اگر تدبیری می‌شد که یارانه این نهاده‌ها مستقیم به مصرف کننده یا تولید کننده پرداخت می‌شد تا در قیمت محصول تاثیر می‌گذاشت، بهتر از این بود که ما به یک وارد کننده‌ای ارز دولتی بدهیم تا وارد کند، ولی نتوانیم این نهاده‌ها به دست تولید کننده واقعی برسد. ۹۵ درصد نهاده‌های دامی وارداتی است و تقریبا همه با ارز دولتی وارد می‌شود. چه اتفاقی می‌افتد که تولید کننده مجبور می‌شود نهاده‌های دامی مورد نیاز خود را چند برابر قیمت از بازار آزاد تهیه کند؟! لابد یک اشکال در سیستم توزیع وجود دارد که این اتفاق می‌افتد. باید سامانه توزیع و نظارت بر توزیع این نهاده‌ها را اصلاح کنیم یا اگر نمی‌توانیم، این یارانه را به بخش تولید کننده یا مصرف کننده پرداخت کنیم تا این همه توان و نیرو برای نظارت و پیگیری یا صرف رسیدگی به پرونده فساد نشود.

وی با بیان اینکه مردم نسبت به عدم ثبات قیمت در بازار گله‌مند هستند، تصریح کرد: اینکه برخی کالا‌ها در طی یک هفته قیمت‌های متفاوتی را تجربه می‌کند یا در محلات مختلف برای یک کالا چند قیمت مختلف در نظر گرفته شده باشد، این‌ها بیشتر از گران فروشی مردم را ناراحت می‌کند. چون ممکن است کالایی به دلایلی گران شود. اما اگر قیمت کالا ثبات نباشد، همه را آزار می‌دهد. این ایرادی است که بر مجموعه دستگاه‌های متولی نظارت بر بازار وارد است و تا کنون پاسخی برای این موضوع پیدا نکرده ایم.

در ادامه این نشست نادر شکربیگی معاون نظارت امور تولیدی سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به جایگاه وزارت صمت در کشور گفت: تصمیمات این وزارتخانه مستقیما در زندگی مردم اثر دارد. این نشان از اهمیت و جایگاه ویژه این وازرتخانه است.

وی با اشاره به جایگاه و اهمیت کارگروه تنظیم بازار افزود: ما یک بار معاونین وزارت خانه‌های عضو این کارگروه را به سازمان دعوت کرده ایم و از انان اخذ توضیح خواستیم که چرا به رغم اهمیت کارگروه تنظیم بازار، به آن کم توجه هستند. غالب نماینده‌های وزارت خانه‌ها به این نکته اشاره داشتند که وزیر صمت به این کارگروه بی توجه است. ناهماهنگی‌های نمایندگان وزارت خانه‌ها در این کارگروه مشاهده می‌شود.

بی توجهی به مصوبه ستاد هماهنگی دولت

معاون سازمان بازرسی کل کشور درباره نهاده‌های دامی نیز گفت: در توزیع نهاده‌های دامی، ناهماهنگی بین وزارت صمت و وزارت جهاد به وضوح دیده می‌شود. عملا به مصوبه ستاد هماهنگی اقتصادی توجه نمی‌شود. با عرضه خارج از شبکه نهاده‌های دامی برخوردی که باید، صورت نمی‌گیرد و ما عملا با کانال‌های متعددی مواجه هستیم که در شبکه‌های اجتماعی ایجاد شده و علنی و آشکار نهاده‌های دامی را آنجا در معرض فروش قرار می‌دهند. باید گفت که وزارت صمت و جهاد کجا هستند؟! چگونه است که این نهاده‌های دامی به بازار آزاد راه پیدا می‌کند و به این آشکاری و سهولت با قیمت‌های چند برابری خرید و فروش می‌شود؟!

شکر بیگی با اعلام مخالفت صریح سازمان بازرسی کل کشور با تصمیم اخیر شورای رقابت مبنی بر افزایش قیمت تعدادی از خودرو‌های تولید داخل گفت: اطلاع پیدا کرده ایم که تصمیم اخیر شورای رقابت با اصرار بیش از حد وزارت صمت اتخاذ شده است. دلیل این مصوبه این گونه اعلام شده که ما می‌خواهیم خودروساز‌ها را ترغیب کنیم تا تولید بیشتر داشته باشند و به افزایش تولید ۵۰ درصدی برسند و شورای رقابت هر سه ماه رصد می‌کنیم تا به میزانی که افزایش تولید داشته باشند، افزایش قیمت هم داشته باشند.

وی افزود:، اما سوال اصلی این است که چند درصد از مردم کشور ما توان خرید خودروی داخلی را دارند که ما به بهانه ترغیب خودروساز به فکر افزایش قیمت آن هستیم؟! همین محصول تولید داخلی به پایین‌ترین سطح کیفیت ارائه می‌شود و جناب وزیر هم بار‌ها اعلام کرده اند که شان مردم این نیست. با توجه به این موضوع در نظر داشته باشید که خودروساز یکباره ۵۰ درصد به تولید خود بیفزاید، این موضوع از یک جهت جای خوشحالی دارد، ولی از جای دیگر آیا نظارتی بر حفظ کیفیت خودروی داخلی می‌شود؟! شورای رقابت از خودروساز تضمینی گرفته است که همزمان با افزایش تولید، کیفیت این خودرو‌ها نیز افزایش پیدا کند؟!

مخالف مصوبه شورای رقابت بودیم

معاون نظارت و بازرسی امور تولیدی سازمان بازرسی کل کشور تصریح کرد: سازمان بازرسی کل کشور قبل از رسانه‌ای شدن تصمیم اخیر شورای رقابت کتبا به این شورا مکاتبه داشته و ضمن مخالفت با آن ایرادات این مصوبه را اعلام کرده است. اما متاسفانه رییس شورای رقابت اقدام به رسانه‌ای کردن این موضوع کرد که سازمان بازرسی خواستار بازنگری در آن است.

وی با تاکید بر اجرای قانون گفت: در قانون تاکید شده است که واردات کالا‌های مشابه ایرانی ممنوع است. این در حالی است که از ناحیه وزارت صمت ارزیابی دقیق و قابل توجهی در خصوص تولیدات داخلی صورت نمی‌گیرد. تا آن ارزیابی صورت نگیرد و نیاز مردم و کیفیت این تولیدات دیده نشود، مشکل است که در خصوص ممنوعیت کالا‌های مشابه تصمیم گیری شود. درخواست داریم وازرت صمت درا ین خصوص ورود کند و ارزیابی محصولات داخلی در دستور کار قرار دهد. البته کار‌هایی صورت گرفته است، ولی در حد ناچیز است و در این خصوص باید دستور لازم صادر شود.

در ادامه این نشست اشکان میرمحمدی بازرس کل صمت سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به ماه‌های پایانی دولت گفت: وقتی به پایان دولت باقی نمانده است. در این فرصت کم، چشم مردم به وزارت صمت است. از محضر جناب وزیر استدعا دارم به صورت خاص در حوزه تنظیم بازار عنایت وی‍ژه و لازم را داشته باشد. همچنین نظارت بر شرکت‌های خاص که منابع مالی قابل ملاحظه‌ای در اختیار دارند مانند ایمدرو، فولاد مبارکه، شرکت ملی مس و ... باید با عنایت ویژه در دستور کار قرار گیرد تا در ماه‌های پایانی دولت شاهد اتفاقات بد نباشیم.

میرمحمدی تصریح کرد: گاهی مصوبه‌ای از دورن وزارت خانه پیشنهاد و در دولت مورد تایید میگیرد که محل تامل است که یکی از این مصوبات با ورود سازمان بازرسی توسط مجلس ابطال شد. خواهش من این است که به این موضوع توجه بیشتر شود تا شاهد نباشیم پیشهاد‌هایی از داخل وزارت خانه منتج به رانت و شرایط خاص برای افراد شود.
منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع دوربین‌های عکاسی + جدول

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت سکه و طلا امروز سه‌شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز سه‌شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ صف کشی بوقلمون‌ها در خیابان‌های تهران

عکس/ سفر به گذشته‌های دور؛ خیابان سعدی تهران

اینفوگرافی/ قیمت آیفون ۱۶ چند درصد از حقوق کارگر ایرانی است؟

عکس/ ۷۰ سال پیش سرباز‌ها چطور به خدمت اعزام می‌شدند؟

عکس/ تغییر چهره همسران محمدرضا پهلوی از جوانی تا پیری

عکس/ بنر عجیب یک مرد در حمایت از زن کوهنوردش

عکس/چهره مجید واشقانی ۲۳ سال پیش در سریال کمین

عکس/ آخرین وضعیت رقابت ترامپ و هریس در ایالت‌های کلیدی

تصویری قدیمی از پزشکیان در کنار قلعه‌نویی

بازار ارز در انتظار سفر پزشکیان به نیوریورک است/ سناریو‌های دلاری در ۶ ماهه دوم سال؛ احتمال افزایش ۲۰ هزار تومانی دلار

عکس زیرخاکی از استاد شجریان و خانواده‌اش

عکس جالب از یک مدرسۀ ابتدایی در سال ۱۳۵۵

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

عکس/تیپ متفاوت بازیگر زن زخم کاری در زمین تنیس

عکس جدید ارغوان سریال دلدادگان جلب‌توجه کرد

تغییر صدا، نشانه عجیب دیابت!

منظور از دوره رونق اقتصادی چیست؟/ مشهورترین دوره‌ها در جهان کدامند؟

ساشا سبحانی به ایران استرداد می‌شود؟

چرا «ویگن» پیش از انقلاب تهدید به قتل شد؟ / «عارف» میانجی شود

مرز را ببندیم اتباع غیرمجاز به کندن تونل رو می‌آورند!

فیلم/توضیح ظریف درباره به دنیا آمدن فرزندانش در آمریکا و قانون مشاغل حساس

جدول/ گروه A آسیا در انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶/ صدرنشین و جایگاه تیم ملی فوتبال ایران مشخص شد

شورای عالی انقلاب فرهنگی مشکل کنکوری‌ها را حل کرد

برد تیم ملی در شب فرصت‌سوزی طارمی و آزمون

فیلم/برنامه‌های رئیس سازمان بورس برای بهبود وضعیت بازار سرمایه

مدیرکل روابط عمومی وزارت ارتباطات منصوب شد

قیمت واحد‌های مسکن ۲۵ متری اعلام شد/ جزییات

پاسخ شستا به خبر نادرست خرید سهام گروه اقتصاد مفید و شرکت گروه ملی فولاد

شوک به پرسپولیس در آستانه دیدار‌های لیگ نخبگان آسیا

اوکراین: در صورت استفاده روسیه از موشک‌های ایرانی، ممکن است روابط خود را با تهران قطع کنیم

پیش‌بینی درآمد ۲ هزار میلیارد تومانی از عوارض ۱۰ یورویی پرواز‌های خارجی

حجت‌الله صیدی رییس جدید سازمان بورس کیست؟

سیدرضا فاطمی‌امین کیست؟/همه چیز درباره وزیر پرحاشیه دولت رئیسی و پرونده چای دبش

دیوان محاسبات در مورد دلایل ناترازی در برق: مهمترین دلیل بدهی دولت به وزارت نیرو است

بریتانیا، آلمان و فرانسه: قرارداد‌های خدمات هوایی دوجانبه با ایران را فوراً متوقف می‌کنیم

هشدار عباس عبدی به پزشکیان

حسن روحانی: صدا و سیما باندی و گروهکی شده است

حیا کن رها کن برای برانکو؛ او را اخراج کنید!

خبر مهم همتی درباره جاماندگان سهام عدالت

عکس/حمایت تمام قد ابطحی از انتصابات وزارت کشور

پیش بینی بورس فردا چهارشنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۳

تشدید تحریم‌های تروئیکای اروپا علیه ایران به اتهام ارسال موشک‌های بالستیک به روسیه

روزنامه اسرائیلی هیوم: ایران برای آماده‌سازی حمله احتمالی خود به اسرائیل ۱۳ آزمایش موشکی انجام داد

 پیش بینی قیمت دلار فردا چهارشنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۳

پیشنهاد برای رضا اسدی؛ رقابت استقلال با ۲ تیم لیگ برتر

جزئیات اولین سفر رسمی خارجی رئیس‌جمهور مشخص شد

استقلال و پرسپولیس به لیگ دسته دو می‌روند!

تصویری قدیمی از پزشکیان در کنار قلعه‌نویی

در مواجهه با اینترنت استارلینک چه باید کرد؟

خطاب طالبان به ایران درباره حقوق مهاجران افغان

خرید جدید پرسپولیس هندوانه دربسته است!

ماجرای بلوکه شدن پول برق صادراتی به پاکستان حقیقت دارد؟

صحبت‌های گاریدو درباره وضعیت پرسپولیس

برخورد قضایی با سحر دولتشاهی

عکس/ آخرین وضعیت رقابت ترامپ و هریس در ایالت‌های کلیدی

فیلم تبلیغاتی آیفون ۱۶ را تماشا کنید

حضور سعید مهری در تمرین پرسپولیس

سیستم BSI خودرو چه عملکردی دارد؟

فیلم/حکم اعدام بابک زنجانی تغییر کرد؟

فیلم/ ناگفته های آزادی صمدی از ازدواجش با هومن سیدی!

فیلم/ مجری صداوسیما شمشیرش را برای فردوسی‌پور و علی ضیاء از رو بست!

تکلیف یارانه‌ نقدی مشخص شد

احسان علیخانی به تلویزیون برمی‌گردد؟