اقتصاد۲۴ - صدیقه توکل،مدیر توسعه صنایع فرهنگی و خلاق دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقصادی افزود: توجه به صنایع خلاق و ایجاد زیرساختهای توسعه این صنایع مهم است، در هر منطقه باید ظرفیت منابع انسانی در حوزه صنایع خلاق با توجه به فرهنگ، آداب و رسوم شرایط بومی منطقه شناسایی شوند و تلاش شود چرخههای توسعه، تجاریسازی و صادرات فراهم شود.
توکل گفت: با توجه به یکی از ماموریتهای مناطق آزاد که تبدیل شدن به هاب صادراتی کل کشور است، صنایع خلاق هم در این مناطق میتوانند از بازوان اقتصادی و صادراتی کشور باشند؛ تکامل صنایع خلاق و شکل گیری آنها در مناطق آزاد میتواند این مناطق را به حلقه تمام کننده صادرات صنایع خلاق در کشور تبدیل کند.
بیشتر بخوانید: بازدید مدیر سلامت و ورزش دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد از ظرفیتهای درمانی منطقه آزاد اروند
وی گفت: زمینه رشد و توسعه صنایع خلاق در منطقه آزاد اروند فراهم است، زمینههای خلاق در این منطقه بخصوص در حوزه صنایع دستی، عروسکهای غول پیکر، موزهها، کار با صنایع چوبی و حوزه ساخت سازهای بومی به ویژه عود قابل رشد و توسعه هستند.
مدیر توسعه صنایع فرهنگی و خلاق دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی بیان کرد: منطقه آزاد اروند با توجه به نزدیکی به عراق ظرفیتهای زیادی برای توسعه صنایع خلاق بویژه در حوزه چاپ و نشر، فروش سازهای بومی منطقه، آموزش در حوزههای سینمایی و ... دارد که برنامه اجرایی آن باید در تدوین سند زیست بوم صنایع خلاق منطقه مد نظر قرار گرفته و اجرایی شود.
توکل افزود: این سند در آینده نزدیک تدوین خواهد شد، در این سند ظرفیتهای منابع انسانی منطقه آزاد اروند و شبکه ذینفعان و استعدادهای منطقهای، همچنین بازارهای هدف شناسایی خواهند شد.
وی اظهار داشت: در این سند به توسعه صنایع خلاق مختص منطقه در حوزه گردشگری، فرهنگی و هنری و سایر حوزهها توجه شده و با تمرکز بر بازارهای منطقه امید است چرخههای اقتصاد خلاق در منطقه شناسایی و ایجاد شود.