اقتصاد۲۴ - با رفتن علی جباری مدیر عامل پیشین صندوق تامین خسارتهای بدنی به شرکت خصوصی بیمه رازی، گمانه زنیها در خصوص مدیر جدید صندوق خسارت بدنی بالا گرفت و نام افرادی، چون بهزاد پور معاونت توسعه مدیریت و منابع بیمه مرکزی نیز خبری شد.
اما با گذشت یک ماه هنوز خبری از انتصاب قطعی مدیر عامل جدید صندوق تامین خسارات بدنی نیست این در حالی است که در پایان سال و پرداختهای خسارت شخص ثالث و صندوق تأمین خسارتهای بدنی که بدون مدیرعامل است، میتواند جای سوال داشته باشد.
بیشتر بدانید: بخشودگی ۱۰۰ درصدی جریمه دیرکرد بیمه شخص ثالث
در همین راستا ماده ۳۲ قانون ثالث اذعام میدارد، در حوادث منجر به خسارت بدنی، زیاندیده، اولیای دم یا وراث قانونی موظفند پس از قطعیشدن مبلغ خسارت برای تکمیل مدارک به منظور دریافت خسارت، به بیمهگر مراجعه کنند. بیمهگر مکلف است حداکثر ظرف مدت بیست روز از تاریخ قطعیشدن مبلغ خسارت، مبلغ خسارت را به زیاندیده پرداخت و در صورت عدم مراجعه وی در مهلت مذکور نزد صندوق تودیع و قبض واریز را به مرجع قضائی مربوط تحویل دهد. در اینصورت تعهد بیمهگر و مسبب حادثه، ایفاءشده تلقی میشود. صندوق مکلف است بلافاصله پس از درخواست زیاندیده مبلغ مذکور را عیناً به وی پرداخت نماید.
تبصره ۱ تصریح میدارد، در مواردی که صندوق مطابق مقررات این قانون رأساً مکلف به پرداخت خسارت بدنی است، پس از قطعیشدن مبلغ خسارت چنانچه زیاندیده یا قائممقام وی، تا بیست روز پس از ابلاغ اظهارنامه رسمی به وی برای دریافت خسارت به صندوق مراجعه نکند، مبلغ مذکور بهعنوان امانت نزد صندوق باقی مانده و در زمان مراجعه زیاندیده یا قائممقام قانونی وی عیناً پرداخت میشود.