تاریخ انتشار: ۰۷:۴۷ - ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
تعداد نظرات: ۳۲ نظر

بازداشت همخانه دختر ۱۴ ساله تهرانی

پسر جوان که همخانه دختر ۱۴ ساله تهرانی بود به خاطر مرگ مشکوک این دختر بازداشت شد.

بازداشت همخانه

  اقتصاد۲۴ - عصر جمعه به قاضی حبیب‌الله صادقی بازپرس جنایی تهران خبر رسید که دختری ۱۴ ساله به طرز مشکوکی جان باخته است. بررسی‌ها نشان می‌داد که دختر نوجوان مدتی قبل با پسری آشنا شده و قرار ازدواج گذاشته و حتی با او همخانه شده بود.

 به همین دلیل مأموران به تحقیق از پسر جوان پرداختند و او گفت: متوفی بعد از خوردن ناهار به اتاق رفت تا بخوابد، اما دیگر بیدارنشد. هرچه صدایش زدم جوابم را نداد. به اتاق رفتم و دیدم نفس نمی‌کشد. به اورژانس زنگ زدم و وقتی آمدند، مشخص شد که او فوت شده است.


بیشتر بخوانید:استخدام به شرط صیغه/ آگهی‌های عجیب کاریابی برای زنان



وی ادامه داد: دختر مورد علاقه‌ام پیش از این مواد مصرف می‌کرد، اما مدت‌ها بود که ترک کرده بود. علت مرگ دختر نوجوان مشخص نبود و بازپرس جنایی دستورداد تا جسد برای تعیین علت اصلی مرگ به پزشکی قانونی انتقال یابد. از سوی دیگر پسر جوان نیز بازداشت شد تا اسرار مرگ دختر نوجوان آشکار شود این دختر و پسر جوان قبل از اینکه زیر یک سقف مشترک بروند ازدواج سفید کرده بودند.

مدتی است که موج هم‌خانه بودن در ایران بلند شده است و جوان‌ها به سمت هم‌خانگی سوق پیدا می‌کنند و شاهدیم که جوانان چند نفر با هم خانه می‌گیرند.

هم‌خانه بودن در تهران


 همخانگی و جدایی از خانواده در تهران به اوج رسیده است. این در حالی است که گفتمان بین نسلی در ایران بسیار کم است و جوانان فقط می‌خواهند از خانه‌ای که گفتمانی در آن وجود ندارد بیرون بزنند. اما با بیرون آمدن اتفاق خوبی در انتظارشان نیست چرا که دنبال شکستن حصار‌های دورشان هستند نه مستقل شدن.


مستقل شدن جوانان نیز مانند استفاده از ماهواره، استفاده از فضای مجازی و دیگر تحولات اجتماعی قبل از فرهنگسازی و تربیت شکل گرفته است. حالا دیگر نمی‌توانیم به عقب برگردیم و آن‌هایی که خانه را ترک کرده اند به خانواده بازگردانیم. اما می‌شود برای این تغییر مسیر اجتماعی، برنامه ریزی کرد تا آتش آسیب هایش دامن جامعه را شعله ور نکند.


رای اولی‌ها ۲۰ تا ۲۲ سال باشد


دکتر هادی معتمدی، روانپزشک و آسیب شناس اجتماعی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی درباره استقلال جوانان و نوجوانان تاکید کرد: سازمان جهانی بهداشت اعلام کرده که رای اولی‌ها ۲۰ تا ۲۲ سال باشد. این سازمان سن کودکی را تا ۲۰-۲۲ سال افزایش داده و سن نوجوانی نیز تا ۴۰ بالا می‌برد و ۴۵ تا ۶۰ سال را جوان می‌نامد.


وی با اشاره به دلیل این افزایش سن نوجوانی و جوانی گفت: حجم زیاد اطلاعات، گستردگی مطالب گوناگونی و فناوری‌های جوان که وجود دارد و کاهش روز به روز کار در دنیا و فشردگی میزان کار‌ها سن افزایش یافته است؛ بنابراین بچه‌ها تجربیات اجرایی ندارند و اولین باری که وارد جامعه و شغل می‌شوند ۲۵ سال به بالاست. از سوی دیگر ازدواج‌ها نیز روی ۳۰ سالگی قرار گرفته است. سازمان بهداشت جهانی سن کودکی و نوجوانی را به شدت بالا می‌برد. ما به عنوان روانپزشک افراد ۲۰ ساله را هم عاقل تلقی نمی‌کنیم و معتقدیم نمی‌توانند حتی تشکیل خانواده دهند.


این آسیب شناس اجتماعی افزود: وقتی نوجوانان همگروه می‌شوند بیش از آنکه به پیشرفت خود فکر کنند به فساد فکر می‌کنند. بیشتر به سمت موادمخدر و عیش و نوش می‌روند. کمتر دیده شده در دنیایی که تجربه وجود ندارد در سنین پایین به فکر پیشرفت باشند. حتی افراد سنین بالا هم دور یکدیگر جمع می‌شوند نیز به عیش و نوش می‌پردازند نه به مسائل منطقی و مسائل روز. معمولا منطق و ماحصل محفل نشینی در خانه‌هایی که از سوی یک بزرگتر نظارت نمی‌شود، فساد است. ۲ درصد نخبه‌ها با همدیگر جمع می‌شوند و به مسائل منطقی می‌پردازند.


تشویق کشور‌های حوزه خلیج فارس به قاچاق زنان



هادی معتمدی با اشاره به معیشت افراد، اظهار کرد: کسب درآمد برای تامین اجاره خانه، خورد و خوراک و مشکلات روزمره وقت زیادی از افراد می‌گیرد. اگر این گردهمایی‌ها و همخانگی‌ها به عنوان خوابگاه یا جایی باشد که نظارت بزرگتر‌ها روی آن وجود دارد قابل قبول است. اما من به عنوان روانپزشک اصلا به بچه‌های زیر ۲۰ سال برای انتخاب اعتماد زیادی ندارم. بزرگسالان نیز با وجود این حجم از اطلاعات برای خرید یک خودرو باید با ۲۰ نفر مشورت می‌کند در آخر نیز در انتخاب اشتباه می‌کنند. آنهم در کشور ما که کلاهبرداری اینترنتی، کاری، تجارت و... وجود دارد و قاچاق زنان نیز از سوی کشور‌های حوزه خلیج فارس تشویق می‌شود. کشور‌های شوروی سابق نیز حجم زیادی زن و دختر از ایران رد شده و به خلیج فارس می‌رسد.


فساد در بالای ۹۵ درصد خانه‌های مجردی



وی افزود: در این شرایط اگر همخانگی هم وجود داشته باشد و کلاهبردار‌ها هم از این همخانگی مطلع شوند، به عنوان دوستی وارد آن خانه می‌شوند. شک نکنید از بالای ۹۵ درصد این خانه‌ها و همخانگی‌ها فساد در می‌آید. به عنوان یک آسیب شناس اجتماعی با مستقل شدن نوجوانان صد در صد مخالف هستم. من به آمار کسانی که حاضرند سردیگران کلاه بگذارند نسبت به تعداد کسانی که سالم هستند، مشکوک هستم.
این روانپزشک با اشاره به افرادی که در ۵۰-۶۰ ساله، تاکید کرد: چند درصد خانواده‌ها در دورهمی هایشان به مباحث جدی می‌پردازند؟ یا بساط عیش و نوش را پهن می‌کنند و خانواده‌های مومن نیز سریال می‌بینند. معمولا در کشور ما در محفل‌ها فساد خوابیده است. برای رفع این موضوعات فرهنگسازی‌های زیادی نیاز است. اولین کار این است که مردم باید در روز یک صفحه کتاب بخوانند، یا دو ساعت سراغ اینترنت و موبایل نروند، بقیه موضوعات حل می‌شود. پزشکان که کتاب زیاد می‌خوانند نیز در حوزه تخصص خودشان و کتاب‌های پزشکی می‌خوانند نه کتاب‌های آزاد. فرهنگ ما به دور از کتاب است. ایران کمترین میزان ادبیات را در طول تاریخ در جهان دارد. مردم ما با کتاب بیگانه هستند و بیشتر کتاب‌های ما مذهبی و حاشیه‌های قرآنی بوده است. در حالی که شوروی ۸۰ درصد ادبیات جهان را به خود اختصاص داده است. این موضوعات ما را نگران می‌کند و در این شرایط بچه هایمان را در دریایی از فساد بیندازیم؟


هادی معتمد در پاسخ به این سوال که آیا مستقل شدن می‌تواند به انتخاب هوشمندانه و درآمد جدی نوجوانان و جوانان کمک کند؟ گفت: مستقل شدن آدم‌های عاقل می‌تواند کمک کننده باشد. نوجوانان نباید مستقل شوند. در حقیقت استقلال از ۳۰ سال به بعد باید رخ دهد و نمی‌دانم افراد زیر ۳۰ سال چگونه می‌خواهند درآمد کسب کنند. بچه‌ها تا ۲۵ سالگی تحصیل می‌کنند و از آن به بعد وارد بازار شغل می‌شوند. به خانم‌ها که شغل نمی‌دهند. این افراد چگونه مستقل زندگی کنند؟ مجبورند از کسی کمک بگیرند و کلاهبرداران و مفسدین به کمک می‌آیند.


وی با اشاره به این که در یک روستا می‌شود یک پسر ۲۰ ساله حتی می‌تواند ازدواج کند، تاکید کرد: پسران ساکن روستا می‌توانند تشکیل زندگی بدهند. اما معضل بیکاری در کشور ما بیداد می‌کند و با توجه به بیکاری و تورم مستقل یا همخانه شدن جوانان شهرنشین دور از عقلانیت است.


این آسیب شناس در پاسخ به این سوال که نبود شغل و بیکاری باعث شده که سن ازدواج و سن نوجوانی افزایش یابد؟ گفت: تقریبا. اما مباحث بسیار زیادی در این موضوعات دخیل است. آزادی‌های بیش از حد نیز بی تاثیر نیست. یکی از دلایل ازدواج مسائل جنسی بوده، اما این روز‌ها مفت و مجانی در بازار وجود دارد و تشویق می‌شوند به این موضوع. مرد‌ها برای دستیابی به روابط متعادل مجبور به ازدواج بودند، اما امروزه هیچ اجباری در این موضوع وجود ندارد. نکته دیگر این است که چند سال پیش افراد به راحتی می‌توانستند خانه بخرند، اما امروزه اینگونه نیست. اما مهم‌ترین نکته شغل است. جوانی که شغل و درآمد ندارد چگونه مستقل شود و هزینه هایش را تامین کند؟ بنابراین مستقل و همخانه شدن در کشور ما بسیار خطرناک است.


هادی معتمدی تاکید کرد: چرا آمار قاچاق موادمخدر، سوخت، زن، کیف قاپی و... زیاد است؟ این موضوعات نشان می‌دهد که جامعه ما متعادل نیست. نه تنها جامعه ما بلکه جامعه جهانی متعادل نیست. تحریم ها، بی پولی، عدم ثبات اقتصادی و... نیز به افراد فشار می‌دهد. من فکر می‌کنم در کشور‌های جهان سومی مانند ایران، هندوستان، افغانستان، پاکستان، کشور‌های حاشیه خلیج فارس، عراق و... اساس زندگی بر خانواده است. هر کدام از این افراد که در یک خانواده منسجم بودند، زندگی خوبی دارند. اما جدایی در هر سنی از خانواده تا آخر عمر سرگردان شده اند. احتمال دارد درصد کمی از این افراد به جایگاه خوبی برسند.

منبع: رکنا
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱۰
ناشناس
9
9
سه‌شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
سلام وخسته نباشید. در رابطه با خونه گرفتن جوانها متاسفانه جو بسیار بدی ایجاد شده ویک چشم وهم چشمی هم در این موضوع دخیل هست . زنهای طلاق گرفته از شهر ودیار خودشون میان ودر تهران با یک نفر یا بیشتر اطاق میگیرند ویا تنها اطاق میگیرند . چرا وضعیتی تعیین نمیشود که حد اقل در تهران به زنان جوان مخصوصا مطلقه اطاق اجاره ندهند تا ابن افراد چون گذشته با خانواوه خود زندگی کنند وما هم شاهد مسایل ومشکلات عدیده ای نباشیم . گرفتن مهریه های سکه ای واحساس مستقل بودن گاه فجایعی را ببار میاره که جبران
ان ناممکن میشود. باید کاری کرد و نگذاریم جوانان از افکار ضعیف زندگی خود را بفنا دهند .
ناشناس
10
17
سه‌شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
سلام وصبحتون بخیر وسلامتی .ما در گذشته بازیگران زبردست وپر قدرت داشتیم که کمتر اتفاق میافتاد سریالها ویا فیلمها را پیگیری نکنیم واین بازیگران اکثرا با قیافه ساده وبدون هیچ جراحی ویا .... در فیلم ظاهر میشدند . ولی چند سالیست که
بازیگران ما که نام سلیزبریتی را هم با خودشون همراه با چند کیلو ارایش و چند کیلو ادعا و اشاعه بداموزی در جامعه بخاطر پوشیدن نوع لباس ونداشتن حجاب درست وحسابی دیگه حسی برای دیدن فیلم هاشون نداریم . وباید گفت که اگر قرار باشه حجاب در مملکت بشکل درست انجام گیرد اول از بازیگران شروع شود که از همه واجب تر هستند وازادانه هر طور که بخوان با گذاشتن موهاشون بیرون روسری وارایشهای نا معقول ولباسهای نا مناسب و بطور کلی مغایر با قوانین جامعه ؛ اگر این اتفاق خوب انجام شود خواهید دید که چقدر در کل جامعه اثر خواهد داشت .
ناشناس
11
31
سه‌شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
این جور ادما هیچ وقت به جایی نمیرسند خانواده های خوب به فرزندانشون یاد میدهند حتی از گرسنگی بمیرن ابروشونو از دست ندهند اما مسعولان محترممون یکم به مردم فکر کنن
ناشناس
کاملا اشتباه میکنی نسبت به نوع فکری که داری اجتماع خانواده رو می سازه و خانواده تکرار میشه بچه ها نوه نتیجه نبیره ندیده اگر جامعه با افرادش درست برخورد نکنه قوانین هردمبیل نزاره مراکز تفریحات سالم بپا کنه به آزادیهای فردی احترام بزارم قطعا اینگونه مشکلات بوجود نمیاد فرهنگ سازی غلط میشه جامعه ایران
بهار
0
2
سه‌شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
کشورهای دیگه از وقتی بچه ب دنیا میاد تا جوانی حقوق براش در نظر میگیرن
جامعه ای ک مسولیین فقط دارن دزدی میکنند چه انتظاری از این جوان های بدبخت داریم خوب میکنند بنظرم و اون پزشک روانی بهتر یک نسخه برا دولت بپیچه
ناشناس
1
0
سه‌شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
اول باید بازیگران بد حجاب رو ممنوع الفعالیت کنن که الگوی بدی برای زنان جامعه شدن همیشه هم از جامعه طلبکار هستن
...
0
0
سه‌شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
خدا ب داد این مردم برسد حتی به شخص خودشانم رحم نمی کنن .
ناشناس
0
0
سه‌شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
فقر از دربیاد داخل ایمان از پنجره میره بیرون به جای اینکه چوب ایمان وبالاسرمون نگه دارید چرخ اقتصاد ودرست کنید مردم ایمان دارن نون ندارن که وقت کنن به ایمانشونم برسن
رضا
0
1
سه‌شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
چرا ازدواج سفید باشه ؟ باید برگردیم به اصل اسلام و صیغه ی موقت واسه اونایی که توان مالی دارند رو رواج دهیم باید قبح آن شکسته بشه و به یک حسنه تبدیل شود اونوقت دیگر ازدواج سفید معنا ندارد
سال ها دل طلب جام جم از ما می کرد آنچه خود داشت زبیگانه تمنا میکرد
غ ج
1
0
سه‌شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
حفظ آبرو و حیثیت هر کسی بستگی به فرهنگ ذاتی و خانوادگی وی داره،چه ربطی به مسئولین مملکت داره،اما معیشت مردم که اکنون در فقر مطلق به سر می برن مستقیم به مسئولین بی مسئولیت مملکت داره.
ریحانه
0
0
سه‌شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
واقعا نقش بازیگران وظاهر آنان وباطن زندگی سردشون در جامعه خیلی تاثیر گذاره.وچی بگم از قدرت که برای بدست آوردنش حتی حجب و حیا وگرمی خانواده ها رو هم از بین میبرن.
ناشناس
0
1
سه‌شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
اینم ی دستاورده
ناشناس
0
0
سه‌شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
ببخشید ولی وقتی حق مسلم یه زن که مهریه است رو مجلس انقلابی از کیسه ی خلیفه می بخشه انتظار دارید وضعیت بهتر از این باشه یه زن مطلقه از کجا بیاره بخوره . الان هم با این گرونی اگه خونه ی باباش بشینه باید هر دقیقه سرکوفت بخر تا به زن ها اهمیت ندهند و بخواهند این مسیر رو پیش رو بگیرند روز به روز بدتر میشه .
تــــــــاجـــــــــی
0
0
سه‌شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
کاملاباحرفای دکترموافقم.تمام این مشکلات بخاطرعدم مدیریت صحیح مسئولین وبعدخانوادهاست،این دولت هس ک بایدشرایط برای جونهافراهم کنه ک متاسفانه هیچ احساس مسئولیتی نمیکنن وانگارمیخان نابودکنن این کشوروملتشو!
ناشناس
0
0
سه‌شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
دیگه گذشت اون زمان به سلامتی تکنلوژی بدتر از این هم می شه هیچ ربطی هم به تلوزیون و بازیگران نداره اخه کمتر کسی اهله تماشای تلوزیونه همه سر ها تو گوشی الان
خلیلی
0
1
سه‌شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
این پیری جوانه! پس من ۱۲ سالمه واللا
ناشناس
0
0
سه‌شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
باید قانونی تصویب شود که صاحب خانه خانه مجردی ندهند اکر اتفاقی افتاد صاحب خانه دادگاهی شود مجرم شناخته شود
نازنین
0
0
سه‌شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
ازدواج سفید خیلی خوب لاقل ادم کمتر آسیب می بینه فساد هم کمتر میشه
ناشناس
1
0
سه‌شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
چرا نمیگویید اقتصاد و فرهنگ از بین رفته.
فرشید
0
0
سه‌شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
هفت ملیون شغل در کشور را به بیگانگان اتباع غیر مجاز افغونی داده اند در صورتی که ۹۰ درصد مشکلات جوانان وجرم وجنایت وطلاق و ازدواج نکردن جوانان بیکاری است مسولین وقط با اخراج اتباع غیر مجاز برای هفت ملیون جوانان هموطن خود اشتغال درست کرده وکشوذ را روبه ارامش واسایش میبرند چراغی که به خانه روا به مسجد حرام است
علی،باز
0
0
سه‌شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
سلام فرمایشات آقای معتمدی حساب است، ناامیدی و یاس ،بی ایمانی ،بی اعتقادی،بی اعتمادی سراسر در وجود جوانان ماست، همه حریم های خصوصی وعرفی محدود شده ،بی بندباری در جامعه کنونی پررنگ،
امن
0
0
سه‌شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
وقتی در خانه ای هیچکس برای حفظ خانواده تلاش نکند باید منتظر همچنین اتفاقاتی باشیم
ناشناس
0
0
سه‌شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
امان از فرهنگ غربی.
به اسم تجدد و مدرنیته همه چیز را از ما گرفتند.
ناشناس
0
0
سه‌شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
وقتی جوانان نمیتونن ازدواج کنن کار ندارن خونه ندارن مجبورن تن به مدل زندگی بدهند اینم به خاطر بی برنامه بودن دولت
ناشناس
0
0
سه‌شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
اینهمه نکبت ...خدا از باعث و بانیش نگذره
داریوش
0
0
سه‌شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
آقا یا خانم محترم بخش قابل توجهی از این افراد از همان تهران هستند چرا سعی کردید بندازید گردن شهرستانی ها؟
این پاک‌کردن صورت مساله است
ناشناس
0
0
سه‌شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
متاسفانه اون آزادی که لیبرالها و نوچه هاشون یعنی سلبریتیها (برای انباشتن ثروت و قدرت و شهرت )مردم را به سوی آن میخواندند و میخوانند همین است و این قصه تلخ همچنان ادامه دارد
ناشناس
0
0
چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۹
همه این معضلات بر میگرده به مشکل اقتصادی نیاز جنسی یک نیاز طبیعی است که باید از راه صحیح آن یعنی ازدواج یا صیغه شرعی بر طرف بشه حالا کسانی که توان ازدواج یا صیغه کردن را ندارند بالاجبار به طرف فساد سوق پیدا می‌کنند
مملی
0
1
چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۹
خب آخرش مشخص نشد علتش چی بوده که , مواد زده خوابیده بالا اورده ؟
ناشناس
0
0
چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۹
دقیقا....مطالب بالا .در مورد ۹۹درصد افراد .
ناشناس
0
0
چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۹
بازم جوونای بدبخت رفتن زیر منگنه....مشکلا مملکت همین بود مهمترین ش
ناشناس
0
0
چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۹
جامعه مونو فساد برداشته دیگه نه اعتقادی مونده نه احترامی نه بزرگی کوچیکی همه براساس پول وظاهر بهم احترام میذارن هرکی بدحجابتر وفاسدتر به اصطلاح باکلاس تر داریم به کجامیریم نمیدونم اینده ای پرازترس واستری درانتظار جوونای ماست هیچ چیز سرجاش نیست هیچ چیز زندگی معنی خودشو از دست داده احترام توخانواده ازبین رفته دیگه رفت وامدها قطع شده زندگی هاشده تجملات وچشم وهم چشمی کاش بشه دنیارو نجات داد خیلی ترسناک شده.جونا دیگه خودسرشدن به بی راهه رفتن خودشونو از خونواده اشون جداکردن به اسم مستقل شدن اما فقط ب سمت نابودی رفتن کدومشون موفق شدن با مسقل شدن هیچکدوم.فقط خدابداد برسه.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت خودرو‌های سایپا امروز جمعه ۲۸ دی ۱۴۰۳ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز جمعه ۲۸ دی ۱۴۰۳ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز جمعه ۲۸ دی ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ پرسپولیس چند بار قهرمان سوپرجام شد؟

عکس/ پوستر پرسپولیس برای دیدار با سپاهان

عکس/ پوستر AFC برای مسابقه سوپرجام بین پرسپولیس و سپاهان

عکس/ نورا هاشمی با لباس محلی در قشم

عکس/ ترکیب پرسپولیس مقابل سپاهان

عکس/ کاریکاتور کریم باقری در دستان بانوی هوادار پرسپولیس

عکس/ شبنم قلی خانی و مستانه مهاجر در دبی

عکس/ حضور خبرنگاران در محل دیدار پزشکیان و پوتین

اینفوگرافی/ تفاوت شکست خوردن با بازنده بودن

تصویری از ایلان ماسک و جف بزوس ۲۰ سال پیش

تورم دلاری به بازار دستگاه‌های فلزیاب رسید/ افزایش ۱۰۰ درصدی جویندگان گنج در ۷ سال گذشته

عکس/ نماز خواندن هیات همراه پزشکیان در کاخ کرملین

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

فوری؛ مدارس این استان یکشنبه ۳۰ دی تعطیل شد

عکس/ بازتاب حادثه تروریستی تهران در الجزیره انگلیسی

عکس/ ترافیک شدید در بزرگراه‌های تهران

عکس/ استقبال قاضیِ مقیسه از حمید نوری

فیلم/ بارش شدید برف سعادت آباد را سفید پوش کرد

عکس/ تمرین تیم استقلال در کمپ ناصر حجازی

قاضی علی رازینی کیست؟/ از چهره‌های مهم قضایی که امروز ترور شد

گاندو دوباره به تلوزیون می‌آید

فیلم/ سخنان ۲۵ روز پیش قاضی مقیسه چه بود؟

فیلم/ علی رازینی درباره ترورش چه گفته بود؟

موضع پزشکیان در مصاحبه با NBC سازنده، منطقی و عزتمندانه بود

محمد مقیسه کیست؟/زندگی قاضی جنجالی دستگاه قضایی؛ از آغاز تا ترور

فیلم/ دکوراسیون مدرن خانه شبنم مقدمی در برج لاکچری تهران

آرمان رمضانی از استقلال جدا شد

اینفوگرافی/ ۱۰ استارتاپ بزرگ ایران با ارزش ۱۰۰ هزار میلیارد تومان

فیلم/ تایید حضور نیروی نفوذی در ترور دو قاضی

عکس/ پوشش برف در ایران از نگاه ناسا

تکذیب ادعای بازداشت کارکنان دیوان عالی کشور

معرفی مشخصات نارنجک انداز ایکس ام۲۵

عکس/ نمایی از ساختمان محل ترور ۲ قاضی دیوان عالی کشور

عکس/ استوری احساسی بهنوش بختیاری در اینستاگرام غوغا کرد

عکس/ واکنش ربیعی به حادثه تروریستی امروز

متن معاهده راهبردی ایران و روسیه + جزییات

عکس/ واکنش رشیدپور به تویت عجیب سعید جلیلی

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

قیمت طلا به سقف ۶ هفته اخیر رسید

عکس/ قاب ماندگار عارف، ناصر حجازی، ستار و پروین با استایل خاص

بهرام سکان یا بهرام سوم کیست؟/ یکی از شاهان ساسانی که سلطنتش کوتاه بود

عکس/ چهره متفاوت آتنه فقیه نصیری، سحر ولدبیگی و حمیرا ریاضی در سال ۷۹

تکذیب ادعای ترور قاضی حسینعلی نیری

فیلم/ جزئیات ترور دو قاضی از زبان سخنگوی قوه قضائیه

افزایش دوباره قیمت مرغ از این تاریخ

فیلم/ انتقال پیکر قضات و فرد ضارب بعد از حادثه امروز تیراندازی

قاضی رازینی در گذر زمان از سال ۱۳۵۷ تا امروز

سوابق و ماجرای ترور قبلی قاضی علی رازینی

آشنایی با سوابق و بیوگرافی قاضی محمد مقیسه

حضور فعال بیمه ما در نمایشگاه پتروکم

فیلم/ پریناز ایزدیار هم کمدین شد

دلایل افزایش ۷۶ درصدی سود عملیاتی تکیمیا

بانک دی، پیشتاز در وصول مطالبات

گزارش بورس امروز شنبه ۲۹ دی ۱۴۰۳

انتشار اوراق گواهی سپرده خاص بانک رفاه کارگران ادامه دارد

معرفی خودرو مرسدس بنز S کلاس با موتور V ۱۲ + عکس

با همت و تلاش، کارنامه درخشانی را در ویترین نگاه مردم بگذاریم

آتش‌سوزی مهیب در یکی از بیمارستان‌های مشهد

فیلم/ اولین تصاویر از محل ترور دو قاضی در تهران

آینه صنعت پتروشیمی در ایران پتروکم/ شریعتمداری صدای صاحبان صنایع را شنید

تأکید محمد کبیری بر میزبانی شایسته از گردشگران نوروزی کیش

عکس/ حرم حضرت معصومه (س) در دوران قاجار ۱۲۹ سال پیش